Kuinka käyttää vehnänalkion kasvomaskia ihon vaalentamiseen?

Vehnänalkioita saadaan vehnän itäneistä siemenistä, ja ne ovat täynnä ravinteita, jotka ovat elintärkeitä sekä saannille että ulkoiselle iholle ja hiuksille. Sekä vehnänalkiojauhetta että vehnänalkioöljyjä käytetään kotitekoisten kasvonaamioiden valmistuksessa erilaisten etujen saamiseksi. Se on varustettu E -vitamiinin antioksidantilla, joka neutraloi helposti vapaat radikaalit ja auttaa estämään ryppyjen muodostumista. Se toimii hyvänä kosteusvoiteena, kun sitä käytetään yhdessä muiden tärkeiden ainesosien kanssa DIY -kasvonaamioissa. Vehnänalkio -kasvonaamio korjaa ihon kokonaan erilaisista ihosairauksista ja auttaa stimuloimaan uusien kasvojen ihosolujen uusiutumista.

Kuinka käyttää vehnänalkion kasvomaskia ihon vaalentamiseen

Kuinka tehdä ja käyttää vehnänalkio -kasvomaskia:

Tässä on joitain Top 3 kotitekoista vehnänalkio -kasvonaamiota, joissa käytetään vehnänalkiojauhetta, ja opit myös käyttämään vehnänalkioöljyä kasvoille.

1. Banaani vehnänalkio kasvonaamio:

Banaani vehnänalkio kasvonaamio

Täältä saat parhaan nuorentavan ja vaalentavan kasvonaamion, joka toimii hyvin lähinnä kaikille ihotyypeille. Tärkein ainesosa on vehnänalkio jauheena.

Tarvitsemasi asiat/Menetelmä/Käytä:

Tarvitset kaksi teelusikallista oliiviöljyä ja yhden ruokalusikallisen vehnäjauhetta, jotka on sekoitettu hyvin lasikulhoon. Ota sitten tarvittava määrä murskattua kypsää banaanitahnaa ja lisää seoksen kanssa. Levitä koko kasvojen iholle perusteellisen puhdistuksen jälkeen. Anna sen kuivua 30 minuuttia. Huuhtele pois lämpimällä vedellä minuutin hieronnalla.

Kuinka usein sinun pitäisi tehdä tämä:

Voit käyttää tätä pakkausta viikoittain kahdesti saadaksesi kasvosi ihon vapaaksi kuolleista ihosoluista ja myös rikastamaan sitä E -vitamiinilla, joka on läsnä vehnänalkiojauheessa.

Miksi tämä toimii:

Tässä banaani- ja vehnäkasvomaskissa olevat vitamiinit ja kivennäisaineet tekevät ihostasi likaisen ja tekevät siitä sileän ja joustavan.

Varoitus:

Lisättyjen öljyjen ansiosta saatat tuntea vähän kömpelöä kasvoillasi. Voit siis välttää öljyä tällaisissa tapauksissa.

Edut:

Voit saada kasvojesi ihon kirkastumaan hehkulla ja täydelliseen nuorentumiseen käyttämällä tätä vehnäkasvomaskia.

2. Hunaja vehnänalkio kasvonaamio:

Hunaja vehnänalkio kasvonaamio

Voit saada samat edut käyttämällä sekä öljyä että vehnänalkiojauhetta. Täällä käytät vehnänalkioöljyä kasvoille saadaksesi parempia tuloksia.

Tarvitsemasi asiat/menetelmä/soveltaminen:

Sekoita kulhossa yksi teelusikallinen vehnänalkioöljyä ja hunajaa. Lisää sitten muutama tippa tuoretta keittämätöntä maitoa. Tätä naamiota voidaan käyttää ensin kasvojen puhdistamiseen. Sen jälkeen sama voidaan pitää kasvoillasi 15 minuuttia. Sitten voit pestä sen pois normaalilla vedellä saadaksesi puhdistetun ja hyvin hehkuvan ihon.

Kuinka usein sinun pitäisi tehdä tämä:

Käytä tätä pakkausta päivittäin paremman ja nopeamman tuloksen saamiseksi.

Miksi tämä toimii:

Se toimii hyvin kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle iholle. Tämä kasvopakkaukselle tarkoitettu vehnäöljy on täydellinen ihon valkaisuun.

Varoitus:

Koska ainesosat ovat täysin luonnollisia, et löydä ärsytystä.

Edut:

Käyttämällä tätä säännöllisesti voit katsoa, ​​miten ihosi sävy muuttuu tasaisemmaksi ja tasaisemmaksi. Vehnänalkioöljyn etuja kasvoille ovat kasvojen ihon pitäminen poissa pigmentaatiosta ja mustapäistä.

3. Avokado vehnänalkio kasvonaamio:

Avokado vehnänalkio kasvonaamio

Tämä kasvonaamio koostuu vehnänalkioöljystä, joka sisältää runsaasti E -vitamiinia ja antioksidantteja. Voimme myös valita jogurtin ravinteiden lisäämiseksi toimimaan hyvin iholla.

Tarvitsemasi asiat/menetelmä/soveltaminen:

Ota tarvittava määrä jogurttia ja vehnänalkioöljyä. Jauhaa raastettu avokado hienoksi tahnaksi ja sekoita se sitten nesteseoksen kanssa. Levitä tämä tahna koko kasvoillesi ja anna sen istua 20 minuuttia. Huuhtele kasvosi raikkaalla vedellä.

Kuinka usein sinun pitäisi tehdä tämä:

Voit käyttää tätä naamiota joka toinen päivä nähdäksesi paremman tuloksen pian.

Miksi tämä toimii:

Avokadon sisältämä ikääntymistä estävä ominaisuus ja juuston valkaisuominaisuus yhdessä vehnänalkioöljyssä olevan rusketuksenestoaineen kanssa tekevät ihosi ryppyistä vapaaksi.

Varoitus:

Lisättyjen juustoaineiden vuoksi saatat tuntea pistelyä, joka on normaalia.

Edut:

Kun tiedät kuinka käyttää vehnänalkioöljyä kasvoille, voit hoitaa hyvin tummat täplät, mustapäät ja pigmentit tällä kasvonaamarilla.

Jos aiot pitää kasvosi ihon poissa erilaisista ihoinfektioista ja myös iho -ongelmista, voit helposti valita vehnänalkion ainesosan DIY -kasvonaamioissasi. Käyttämällä sitä säännöllisesti, se antaa upean tuloksen, joka saa ihosi hehkumaan loistavasti ja myös ongelmattoman ihon. Käyttämällä luonnollista ja orgaanista vehnänalkioöljyä kasvonaamioissasi ei ole epäilystäkään siitä, että voisit saada 100% hyötyä öljystä, joka lopulta antaa sinulle parhaan upean ilmeen.