Kuinka tehdä kasvonaamio helposti kotona

Aivan kuten keho tarvitsee ravinteita säännöllisesti, iho tarvitsee myös tiettyjä ravintoaineita pysyäkseen nuorena, puhtaana ja kirkkaana pitkään. Riippumatta vuodenajasta, lisääntyvä saastuminen, outot ruokailutottumukset ja paljon muuta ovat johtaneet lukuisiin iho -ongelmiin. Päästäkseen eroon siitä, naiset ja jopa miehet yleensä käyttävät haitallisia kemiallisia kasvojen hoitoja, joista kasvopakkaus on yleinen.

Kuitenkin näinä päivinä ihmiset ovat yhä kiinnostuneempia kotitekoisista helposti valmistettavista naamioista. Luonnollisten ainesosien avulla näissä kasvopakkauksissa ei ole sivuvaikutuksia, mikä antaa sinulle hämmästyttäviä etuja iholle.

Kuinka tehdä kasvonaamio helposti kotona

Ihonvärejä on erityyppisiä, ja samoin on olemassa useita iho -ongelmia, jotka ovat ilmenneet pitkään. Sen sijaan, että käyttäisit rahaa kemikaaleihin perustuviin yritystuotteisiin, on yksinkertaisesti hyvä, jos haluat lisätä luonnollisesti ihon hyödyllisiä aineita.

Kuinka tehdä oma kasvonaamio kotona:

Tässä ovat ylhäältä hyväksytyt kasvonaamarit, joita voit tehdä kotona iho -ongelmien hoitamiseksi.

1. Sitrushedelmien kasvopakkaus rasvaiselle iholle:

Sitrushedelmien kasvopakkaus rasvaiselle iholle

Onko sinulla rasvaisen ihon takia ongelmia, kuten näppylöitä tai aknea jne.! Hedelmämaski, jossa on sitrushedelmiä, on paras ihollesi. Hedelmien sitrushedelmien koostumus poistaa tehokkaasti ylimääräisen öljyn kasvoiltasi ja vähentää aknea ja näppylöitä.

Kaikkien näiden lisäksi tämä pakkaus on myös suosittu ihonkuorijana markkinoilla. Hedelmissä oleva C -vitamiini sekä salisyylihappo ja antioksidantit auttavat vähentämään aknea ja antavat rauhoittavan vaikutuksen. Mietitkö, miten tehdä kasvopakkaus kotona sitrushedelmillä? Näin teet oman kasvonaamion.

 • Tämän naamion sitrushedelmien luettelo sisältää mansikoita, appelsiineja ja kirsikoita. Valitse mikä tahansa kaksi kolmesta maskin tekemiseen.
 • Ota valitut hedelmät kulhoon ja murskaa ne oikein muodostaen paksun pintakuvion.
 • Levitä seos kasvoillesi lisäämättä muita nestemäisiä aineita, ei edes vettä.
 • Hedelmien mehu riittää pitämään naamion puolikiinteänä kasvoillasi.
 • Halutessasi voit myös lisätä kurkumaa naamioon, se on valinnaista. Kurkumaa käytetään parantajana tässä naamiossa, ja sillä on joitakin tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.
 • Pidä naamiota kasvoillasi lähes 15 minuutin ajan tai kunnes se on kuiva, ja huuhtele pois tavallisella vedellä
 • Käytä kosteuttavaa voidetta kuivumisen jälkeen.
 • Tämän tahnan levittäminen kasvoille lähes kaksi kertaa viikossa antaisi sinulle nopeita tuloksia.

2. Mintun, kurkun ja punajuuren kasvonaamio:

Mintun, kurkun ja punajuurin kasvonaamio

Tämä naamio tunnetaan myös hemmottelunaamiona. Naamio ei ainoastaan ​​tarjoa sinulle paljon proteiineja terveelle iholle, vaan se myös antaa sinulle jonkin verran jäähdytysvaikutusta, koska se on valmistettu kurkusta ja mintusta. Kurkku on myös runsaasti C -vitamiinia, kofeiinihappoa jne., Joka auttaa kosteuttamaan ihoa ja torjumaan ärsytystä.

Tämän lisäksi pakkaus soveltuu myös rasvaisen vaikutuksen poistamiseen kasvoilta. Pakettia käytetään paljon kesäisin, koska se antaa luonnollisen viileyden. Mietitkö, kuinka tehdä kasvonaamio kotona käyttämällä näitä ainesosia? Tässä se on.

 • Hanki raaka punajuuri ja keitä sitä lähes 45 minuuttia. Anna punajuuren jäähtyä.
 • Hanki 1 tl mintunlehtiä (tuoretta), hienonnettua kurkkua noin 1 rkl ja puolet keitetystä ja jäähdytetystä punajuurista.
 • Sekoita kaikki ainekset seoksessa, kunnes muodostuu tasainen tahna. Varmista, että säilytät pakkauksen johdonmukaisuuden.
 • Levitä seos lopulta kasvoille.
 • Pidä seosta kasvojen ja kaulan alueella noin 5-10 minuuttia.
 • Pese tahna lämpimällä vedellä ja kuivaa pehmeällä pyyhkeellä.
 • Levitä seosta lähes 2-3 kertaa viikossa saadaksesi kimmoisan ihon.

3. Curd ja Gram Jauhot Face Pack:

Curd ja Gram Jauhot Face Pack

Tämä on paras pakkaus, jos etsit jotain päästä eroon rusketuksesta loman jälkeen, etenkin kesäisin. Sekä juusto- että grammajauhoissa on ihon valkaisuun liittyviä etuja, jotka ovat välttämättömiä vaurioituneen ihon nuorentamisessa ja sen uudelleen saamisessa..

Ihon valkaisuun liittyvien etujen ohella juusto sisältää myös runsaasti maitohappoa, hydroksihappoa jne., Mikä auttaa parantamaan ihon sävyä ja antaa sille säteilevän ja rauhoittavan vaikutuksen. Seuraavassa on muutamia nopeita vaiheita, joilla voit tehdä kasvonaamion kasvoillesi käyttämällä juusto- ja grammajauhoja menetetyn hehkun palauttamiseksi kasvoilta.

 • Ota kulhossa yhtä monta osaa juustoa ja grammaa jauhoja. Tämä tarkoittaa, että jos käytät 1 rkl grammaa jauhoja, ota samanlainen määrä juustoa.
 • Sekoita ainekset muodostaen pehmeän ja hyvin sekoitetun pakkauksen.
 • Levitä pakkaus tasaisesti kasvoille ja kaulalle. Voit käyttää tätä pakkausta myös käsien ja jalkojen parkitsemiseen.
 • Anna pakkauksen kuivua tai pidä sitä lähes 10 minuuttia.
 • Kun olet kuivunut, käytä haaleaa vettä ja puhdista kasvot kunnolla.
 • Kuivaa pehmeällä pyyhkeellä.
 • Toista prosessi neljästä seitsemästä päivästä viikossa saadaksesi halutun sävyn takaisin.

Nykyään monet nuoret surffaavat kuinka tehdä luonnollinen kasvonaamio halutun ilmeen saamiseksi luonnollisella tavalla. Pakkaukset on valmistettu luonnollisista ainesosista, kuten sitruuna, mansikka, munat, hunaja, minttu, sokeri, kurkuma, banaanit, santelipuu, ruusuvesi ja paljon muuta. Tämä tarkoittaa sitä, että se on paras kustannustehokas tapa käsitellä iho-ongelmia ilman minkäänlaisia ​​sivuvaikutuksia.

Kasvopakkauksen levittäminen kasvoille lähes kaksi kertaa viikossa antaisi varmasti toivotun tuloksen muutamassa päivässä, joten näillä kodikkailla ponnisteluilla voit käsitellä myös muita iho -ongelmia, kuten parkitusta, ryppyjä, ikääntymistä, aknea, näppylöitä jne. voidaan parhaiten poistaa käyttämällä kotitekoisia ainesosia.

Helppo valmistaa kasvonaamio, joka on valmistettu luonnollisista ainesosista, ei ole vain kemikaaliton, vaan myös kustannustehokas verrattuna muihin kemikaalipohjaisiin kasvopakkauksiin.