Top 9 kotitekoista rypäleiden kasvopakkausta

Kotitekoiset viinirypäleiden kasvopakkaukset

Rypäleistä on hyötyä iholle. Opetellaan joitain rypälekasvipakkausten reseptejä, joita voi kokeilla kotona.

Rypäleiden kasvopakkaukset:

Tässä on 9 parasta kotitekoista rypäleiden kasvopakkausta seuraavasti.

1. Omenat ja viinirypäleet Face Pack:

Omenat ja viinirypäleet kasvopakkaus

Sekä viinirypäleet että omenat ovat hyviä antioksidanttien lähteitä, joten tämä kasvopaketti tekee ihmeitä iholle. Viipaloi omena ja laita muutama viipale tehosekoittimeen yhdessä muutaman viinirypäleen kanssa. Sekoita ne keskenään, kunnes siitä tulee tahmeaa tahnaa. Levitä seos kasvoille ja kaulalle ja anna vaikuttaa puoli tuntia. Huuhtele pois viileällä vedellä.

2. Kiivi- ja rypälekasvopaketti:

Kiivi- ja rypälekasvopaketti

Kiivi sisältää C-, E- ja K -vitamiinia sekä antioksidantteja. Voit käyttää tätä kotitekoista kasvopakkausta terveelle ja hehkuvalle iholle. Sekoita tehosekoittimessa muutama viinirypäle ja muutama viipale kypsää kiiviä. Muista sisällyttää kiivin mustat siemenet, koska ne sisältävät omega -3 -öljyjä. Lisää ruokalusikallinen jogurttia ja sekoita ne keskenään. Kun seos on sekoittunut hyvin, levitä sitä sormenpäilläsi kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa 20 minuuttia ennen huuhtelua haalealla vedellä. Tämä on yksi parhaista kotitekoisista rypäleiden kasvopakkauksista.

3. Jogurtti ja rypäleen kasvopakkaus:

Jogurtti ja rypäleen kasvopaketti

Tämä on hyvin yksinkertainen resepti helposti saatavilla olevista ainesosista. Tarvitset rypäleitä, jogurttia ja sitruunamehua. Tee sekoittimesta massa muutamasta rypäleestä ja lisää sitten ruokalusikallinen jogurttia ja muutama tippa sitruunamehua, jos sinulla on rasvainen iho. Jos ei, voit jättää sitruunamehun pois. Sekoita ne hyvin. Kun seos on muodostunut tahnaksi, levitä seos iholle ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Huuhtele pois haalealla vedellä.

4. Hunajan ja rypäleen kasvonaamio:

Hunaja ja rypäleen kasvonaamio

Tämä on jälleen yksi yksinkertainen ja helppo valmistaa resepti, joka takaa ihon kirkkauden säännöllisellä käytöllä. Tee tehosekoittimessa massa muutamasta rypäleestä. Siirrä rypäleen massa kulhoon ja lisää siihen ruokalusikallinen luomuhunajaa. Sekoita hyvin ja levitä kasvoille sormenpäilläsi. Anna vaikuttaa 20 minuuttia ennen huuhtelua. Se on hyvä viinirypäleiden kasvonaamio kaikille ihotyypeille.

5. Mansikat ja viinirypäleet Face Pack:

Mansikat ja viinirypäleet kasvopakkaus

Jos sinulla on tylsä ​​ja eloton iho, tämä on kasvopaketti sinulle. Mansikoissa on salisyylihappoa ja viinirypäleissä alfa -hydroksyylihappoja, jotka auttavat uudistamaan ja nuorentamaan himmeää ihoa. Soseuta muutama mansikka ja viinirypäleet. Lisää ruokalusikallinen hunajaa ja sekoita hyvin. Levitä sitten seos kasvoille ja kaulalle ja anna sen levätä 20 minuuttia. Huuhtele haalealla vedellä. Se on yksi parhaista rypäleiden kasvopakkauksista.

6. Santelipuun ja rypäleen kasvonaamio:

Santelipuun ja rypäleen kasvonaamio

Hienonna muutama viinirypäle ja tee niistä massa. Lisää sitten ruokalusikallinen santelipuujauhetta, kaksi ruokalusikallista ruusuvettä ja kaksi tippaa sitruunamehua, jos ihosi on rasvainen. Sekoita ne hyvin keskenään tahnaksi. Levitä seos tasaisesti kasvoille ja kaulalle ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. Kun olet valmis, pese pois viileällä vedellä. Se on paras rypäleen kasvonaamio.

7. Papaija- ja rypälekasvopaketti:

Papaija- ja rypälekasvopaketti

Tätä kasvopakkausta suositellaan kuivalle ihotyypille. Sekoita tehosekoittimessa muutama viinirypäle ja tee siitä massa. Lisää sitten yksi ruokalusikallinen hunajaa ja yksi ruokalusikallinen papaijasellua siihen. Varmista, että papaija on kauniisti kypsä. Lisää ruusuvettä seokseen tarpeen mukaan ja sekoita hyvin tahnaksi.

8. Maito- ja rypälekasvonaamio:

Maito ja rypäleen kasvonaamio

Hienonna muutama viinirypäle ja tee niistä massa. Lisää sitten ruokalusikallinen oliiviöljyä, ½ rkl maitoa ja ½ rkl ruokasoodaa ja sekoita hyvin tahnaksi. Hiero seos sormenpäilläsi ihoon ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Pese se sitten haalealla vedellä. Tämä resepti on luonnollinen kasvojenpuhdistusaine.

9. Porkkana ja viinirypäleet kasvopakkaus:

Porkkana ja viinirypäleet kasvopakkausSinun pitäisi purkaa porkkanamehu tämän kasvopakkauksen tekemiseksi. Sekoita kulhossa muutama murskattu viinirypäle tai viinirypälemehu, yksi rkl smetanaa, yksi rkl riisijauhoa ja yksi rkl tuoretta porkkanamehua. Sekoita niitä keskenään, kunnes muodostuu tasainen tahna. Levitä seos tasaisesti iholle ja anna vaikuttaa puoli tuntia ennen pesua. Se on yksi kotitekoisten rypäleiden kasvopakkauksista.