Top 20 kotitekoista kauneusvinkkiä kaulalle

Keskitymme usein kasvojemme ja käsiemme hoitoon, minkä seurauksena meillä on taipumus olla keskittymättä kaulaamme. Käytämme myös paljon rahaa kalliisiin kylpylähoitoihin hartioillemme, selällemme, jaloillemme ja niska on jälleen huomiotta. Mutta unohdamme, että niska on useimmiten näkyvissä ja voi pilata kasvojemme viehätyksen, jos siitä ei huolehdita asianmukaisesti. Tämän seurauksena ihon notkeutta tai rasvan kertymistä voidaan nähdä sekä hienoja viivoja, jotka myös alkavat näkyä.

Ensisijainen huomio ihmisen ensisilmäyksellä on aina suunnattu hänen kasvoilleen, mutta kun menemme alas, seuraava paras asia kasvoille on kaula aivan sen alla. niskasi lisää paljon vetovoimaasi. Mitä ohuempi niska, sitä nuorempi vetoomus on. Kasvojen hoito näyttää kuitenkin helpolta, mutta samaa ei valitettavasti voida sanoa niskaosasta. Tässä artikkelissa kerromme sinulle lyhyesti, kuinka voit huolehtia niskastasi.

Kotitekoisia kauneusvinkkejä kaulalle:

Mutta älä huoli; tänään keskustelemme 20 parhaasta kotitekoisesta kauneusvinkistä niskaan, jotka voivat auttaa sinua kaunistamaan niska -aluetta.

Kotitekoisia kauneusvinkkejä kaulalle

Vinkki 1:

Kaula -alue on erittäin herkkä ja ohut. Hieronnan suunta on erittäin tärkeä muistaa, koska väärä liike tai väärä suunta kaulan alueen yli voi vahingoittaa ihoa. Oikea suunta on siirtää molemmat kämmenet alemmalta ylemmälle alueelle pystysuorissa liikkeissä. Älä koskaan hiero pyörivin liikkein tai ylhäältä alas, se voi johtaa ihon löystymiseen.

Vinkki 2:

Öljyt auttavat nuorten ihon nuorentamisessa. Mutta sinun on oltava varovainen oikean öljyn valinnassa. Tässä on joitain öljyjä, joita on hyvä käyttää niskahierontaan. Kookosöljyä voidaan käyttää hyvin vähän tai voit myös sekoittaa sen veteen kämmenellesi ja hieroa sen kanssa. Jopa oliiviöljy, kamomillaöljy, manteliöljy, ruusuöljy ja eukalyptusöljy ovat erittäin hyviä vaihtoehtoja. Se on yksi suosituimmista kauneudenhoitovinkkejä kotona ilman haittavaikutuksia.

Vinkki 3:

Niskaasi hierova ei ole hyväksi. Niskahieronnan tulisi kestää vain 10-15 minuuttia, ja sen välissä on 1 tai 2 minuutin tauko. Ylihieronta voi aiheuttaa kaulan ihon rasittumista.

Vinkki 4:

Naamarit ovat myös hyviä kaulan iholle aivan kuten kasvojemme iho. Hedelmämaskien käyttö kaulassa voi tehdä ihmeitä. Hedelmät, kuten kypsä banaani, omena, luumut ja avokado, ovat todella hyviä kaulan iholle.

Vinkki 5:

Yksi tärkeä asia on muistaa, jos pakkausten käyttäminen kaulassa ei koskaan anna minkään tyyppisten pakkausten kuivua kaulan iholle, paitsi kaulan hedelmäpakkauksia. Pakkauksia besania (grammajauhoja), savia, vehnäjauhoja (atta) tai muita mutapakkauksia ei saa koskaan jättää kuivumaan kaulan iholle. Poista ne, kun ne ovat vain askeleen edellä halkeamia.

Vinkki 6:

Voit mennä kylpylähoitoon päästäksesi eroon kaikesta kivun aiheuttamasta stressistä tai voit tehdä minkä tahansa tasoitushoidon kaulalle, mutta varmista, että asento hoidon aikana on oikea. Paras asento on maata selällään ja aloittaa hoito.

Vinkki 7:

Myös niskan kuorinta on erittäin tärkeää. Käytä mietoa kuorinta -ainetta kaulan iholle. Käytä kuorintaan vain ylöspäin suuntautuvia liikkeitä. Tämän vähimmäisajan tulisi olla 2 minuuttia ja enimmäiskesto 5 minuuttia.

Vinkki 8:

Käytä kasvopesua kylvyn aikana kaulan puhdistamiseen. Vältä voimakkaiden saippuoiden käyttöä kaulan iholla. Suihkugeelejä, joiden pH on tasapainossa, voidaan käyttää myös kaulan pesemiseen. Tämä on erittäin yksinkertainen ja hyödyllinen luonnollinen kärki kaulalle.

Vinkki 9:

Kun käytät väriainetta kasvoillesi, varmista, että levität sitä myös niskaan puuvillapallolla. Tämä auttaa ylläpitämään ihon terveyttä ja kiiltoa niskallasi. Levitä se tai mikä tahansa muu voide samalla tavalla antamalla kämmenellesi ylöspäin suuntautuvia iskuja.

Vinkki 10:

Tärkein asia, joka tulisi aina pitää mielessä, on se, että poistat meikin kaulaltasi, kun poistat sen kasvoiltasi. Kaulan iho on melko samanlainen kuin kasvojen iho. Se sisältää myös huokosia. Meikki tukkii huokoset ja estää ihoa hengittämästä oikein, jolloin tuloksena on tylsää ja roikkuvaa ihoa. Poista siis meikki aina myös niskasta puuvillapallolla ja hyvällä meikinpoistoaineella, joka antaa vain ylöspäin suuntautuvia iskuja.

Vinkki 11:

Aurinkosuojan hoito: Tämä on yksi tärkeimmistä kauneusvinkeistä niskan tummuudelle. Meillä kaikilla on ollut kohtuullinen osuus de tan kasvopaketeista ja korkean SPF -aurinkovoiteista kasvoille. Kuitenkin, kun niska on paljon herkempi kuin kasvosi, se vaikuttaa enemmän ankaraan auringonvaloon, minkä vuoksi varmista, että teet saman kaulalle aina, kun käytät aurinkosuojaa kasvoillesi. Voidaan käyttää jopa kevyttä kaulahuivia, jotta se ei parkki.

Vinkki 12:

Säännöllinen kuorinta: Kuorinta on jälleen yksi osa kauneudenhoitojärjestelmääsi. Kaulan kauneuden vinkit oikeudenmukaiseen ja nuorekkaaseen kaulaan vaativat erinomaisen kuorintarutiinin vähintään kahdesti viikossa, mieluiten alun ja lopun. Kuorintatuotteita voi ostaa valmiista kaupallisista apteekeista tai yksinkertaisesti valmistaa kotona käyttämällä suolasokeria ja jogurttia tai smetanaa.

Vinkki 13:

Kaulan jooga: Joogaa viljellään osana ikivanhaa viisauden rituaalia, joka luultavasti kallistui harjoituksiin, jotka suoritetaan kontrolloidussa ympäristössä hallitun hengityksen kautta. Kaulajooga keskittyy kaulan lihasten vahvistamiseen ja tekee siitä joustavampaa. Kaulajooga osallistuu myös ryppyjen ja ryppyjen vähentämiseen kaulan ympärillä, jolloin kaula saa paljon nuorekkaamman ilmeen.

Vinkki 14:

Munavalkoinen ja hunajapakkaus: Kotitekoiset kauneusvinkit kaulalle saisivat sinut menemään keittiön riehua etsimään täydellisiä ainesosia kaulan keventämiseksi ja kirkastamiseksi. Kaulan rusketuksen voi kääntää hunajalla, joka on luonnon parantaja, joka korjaa vaurioituneita ihosoluja, kun taas munanvalkuainen tunnetaan ihon kiristämisestä, jossa se kiristää kaulan ympärillä olevaa aluetta.

Vinkki 15:

Vahaa niskaasi: Aivan kuten kädet, jalat ja selkä, myös niska tarvitsee säännöllisiä vahausrituaaleja. Karvanpoisto on yleistä kehon osien kaunistamiseksi, ja kaulan ympärillä oleva vahaus voi pitää kaulan nuorekkaana ja kirkkaampana.

Vinkki 16:

Leukaharjoitukset: Leuka on alue, joka on vieressä ja yhdistetty niskaasi. Mahdollisuudet kaksoisleuan esiintymiseen voivat vaikuttaa myös kaulan ulkonäköön, mistä voi itse asiassa syyttää löysää ihoa ja ylimääräistä vauvan rasvaa. Leukaharjoitukset, aivan kuten niskaharjoitukset, ovat helppoja.

Vinkki 17:

E -vitamiinin välttämätön hieronta: E -vitamiini on välttämätön ihollesi ja hiuksillesi, ja käytämme tämän vitamiinin hyötyä luodaksemme virheettömän kaulan. Kaulan kauneusvinkit saisi hieroa E -vitamiinin eteeristä öljyä niskaan joka ilta ennen nukkumaanmenoa.

Vinkki 18:

Gram -jauhot ja maitovoide: Tässä on vielä yksi kotihoito, jossa käytetään grammaa jauhoja tai besania ja voin maitoa tai maitokermaa. Gramjauho on erittäin hyödyllinen ihon kiristämiseen ja kirkastamiseen. Kuitenkin grammajauho kuivattaa ihoa, minkä vuoksi voi maitoa ja myös vaalentavaa ainetta voidaan käyttää pitämään iho kosteana.

Vinkki 19:

Unen hoito -ohjelma: Rentouta aina niskaasi nukkuessasi, mieluiten vain yhtä tyynyä, joka olisi tarpeeksi pehmeää ja pörröistä. Niska rentoutuu nukkuessasi ja näyttää paljon vilkkaammalta.

Vinkki 20:

Selkähieronta ja hieronta mintulla: Terve selkähieronta ja hieronta piparminttuöljyllä voi todella rentouttaa niska- ja selkähierontaa. Minttu poistaa toksiinit järjestelmästäsi, se keventää ja kirkastaa kaulan ja sen lähellä olevaa aluetta. useimmat ammattilaiset kertoivat, että se on yksi tehokkaimmista ja luonnollisimmista kotitekoisista kaulan vinkistä.

Tässä artikkelissa meillä on lyhyt luettelo kaikista kauniin kaulan vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua saamaan oikean, nuorekkaan ja iloisen kaulan.

Kuvan lähde: Shutterstock