9 uusinta keittiölaatikkoa kuvilla Intiassa

Keittiö on kodin tärkein paikka. Kaikki alkaa keittiöstä. Säilytys keittiössä on tärkein. Keittiön astiat ovat tärkeämpiä ja niitä on hieman vaikea säilyttää. Astiat on säilytettävä ja järjestettävä niin, että niitä on helppo käyttää uudelleen. Keittiön laatikot auttavat paljon näiden astioiden järjestämisessä. Terävät esineet, sekoitin, lusikat on säilytettävä erikseen, ja niiden säilyttämiseen on saatavilla monenlaisia ​​laatikoita. Laatikot valmistetaan tai kootaan käytettävissä olevan tilan ja säilytystarvikkeiden määrän mukaan.

Parhaat keittiölaatikot Intiassa:

Tässä on 9 uusinta keittiölaatikkoamme, joissa on kuvia. Valitse paras alla olevasta luettelosta ja tee keittiölaatikostasi kaunis keittiössä.

1. Isot ja tilavat keittiölaatikot:

Isot ja tilavat keittiölaatikot

Näitä keittiölaatikoita käytetään isompaan keittiöön. Nämä ovat käteviä, kun tarvitaan isompia ja enemmän astioita. Laatikot, veitset, mausteet, lautaset ja lasiastiat säilytetään tässä laatikossa. Suurimmat perheet suosivat näitä.

2. Ohut keittiölaatikko:

Ohut keittiölaatikko

Keittiön ohuet vetolaatikot on suunniteltu siten, että jopa pienin keittiön tila hyödynnetään säilytykseen. Näitä laatikoita käytetään enimmäkseen maustepurkin, lautasen ja terävien esineiden säästämiseen. Kuten nimi sanoo, nämä ovat ohuimmat keittiölaatikot.

3. Korityyppiset keittiölaatikot:

Korityyppiset keittiölaatikot

Keittiön kaapin korilaatikoissa on koreja tasaisten astioiden säilyttämiseen. Korit koostuvat joko teräslangasta tai bambulangasta. Nämä ovat enimmäkseen modulaarisia keittiötyylejä, joissa astiat voidaan säilyttää lankakorissa pesun jälkeen.

4. Lisälaatikot keittiöön:

Lisävarusteita keittiölaatikoita on suunniteltu yksinomaan keittiössä käytettävien lisävarusteiden, kuten porrasjakkaran, puisten telineiden jne., Säilyttämiseen. Nämä ovat useimmiten erillisiä kaappeja ja sijoitetaan keittiöön. Nämä ovat käteviä, kun henkilöllä on monia lisävarusteita.

5. Ainutlaatuiset lasilaatikot keittiöön:

Ainutlaatuiset lasiastiat keittiöön

Ainutlaatuiset lasiastiat ovat keittiökaappi, jossa on laatikot lasiesineiden säilyttämistä ja säilyttämistä varten. Nämä on valmistettu ylimääräisestä pehmusteesta ja jopa erottimilla, jotka pitävät lasiesineet paikallaan. Lasikupit, lautaset ja muut lasiesineet voidaan säilyttää turvallisesti tässä laatikossa.

6. nykyaikaiset keittiölaatikot:

Moderni keittiölaatikko

Moderni keittiölaatikko on trendikkäin laatikko- ja kaapistotyyppi. Keittiön laatikkokaappi on suunniteltu säilyttämään astiat ja astiat tehokkaasti sekä antamaan ylellisen ja tyylikkään ilmeen.

7. Kulmatyyliset keittiölaatikot:

Kulmatyyliset keittiölaatikot

Kaapin kulmalaatikot on suunniteltu jopa hyödyntämään nurkassa olevaa tilaa hopeaesineille ja teräville esineille. Laatikko on suunniteltu siten, että se mahtuu kaapin tai pöydän kulmaan ja lusikat, veitsi ja terävät esineet säilytetään näissä laatikoissa.

8. Astiastoiset keittiökaapit:

Astiat Keittiökaapit

Astiat keittiökaapin laatikot on suunniteltu erityisesti pitämään Kiinassa valmistettuja tai savesta valmistettuja ruokia, kuten lautasia, kuppeja, kulhoja. Kaappi koostuu yleensä puusta, ja sitä käytetään myös näyttökaappina. Nämä ovat enimmäkseen puisia kaappeja, joissa on lasiovet.

9. Mukautetut laatikot keittiöön:

Mukautetut laatikot keittiöön

Mukautetut laatikot ovat keittiölaatikoita, jotka on suunniteltu omistajan tyylin ja käytettävissä olevan tilan mukaan. Nämä laatikot on tehty joko ruokailuvälineiden tai maustepurkkien säilyttämiseen. Nämä tehdään myös kaksi-yhdessä säilyttämään sekä astiat että astiat.

Keittiön laatikot ovat välttämättömiä keittiössä astioiden säilyttämiseen ja astioiden ja terävien esineiden järjestämiseen. Nämä auttavat pitämään veitsen ja muut esineet poissa lasten ulottuvilta.