10 uusinta ja tyylikästä painikenkä parasta laatua

Paini on nykyään nouseva urheilulaji, ja suosittu media levittää tietoisuutta siitä oikeana urheilulajina. Paini, kuten nyt ihmiset ovat alkaneet ymmärtää, on yhtä hyvä kuntoinen keho kuin hyvä mieli. Se vaatii todellista lahjakkuutta ja paljon kovaa työtä oppiaksesi taistelemaan vastustajasi maahan loukkaantumatta tai loukkaantumatta. Kun painia oppii, ensimmäinen ja tärkein asia, josta henkilön on huolehdittava, on käytettävien laitteiden laatu. “Laitteet” voivat tässä tarkoittaa mitä tahansa käsipainoista juoksumattoihin ja kenkiin.

Top 10 uudet paini kengät miehille & Naiset hyvälaatuisina:

Tässä artikkelissa keskustellaan erilaisista parhaista painikengistä, joita tarvitaan, kun harkitaan painiharrastusta urheiluna.

1. Kestävät painikengät:

Kestävät painikengät -1

Kun puhumme painikengistä, erityisesti poikien painikengistä, kestävyys on suurin tekijä, jota tarkastelemme. Tämä sopii hyvin laskuun!

2. High Traction paini kengät:

High Traction paini kengät

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka on pidettävä mielessä miesten painikenkiä valittaessa, on pohjan tarjoama pito matolla ollessa. Tämä kenkä lisää vakautta ja suojaa.

3. Reunatut ainoat painikengät naisille:

Reunat ulkopohja paini kengät

Tämä on lähinnä naisille. Kun etsit naisten painikenkiä, etsi ulkopohjilta myös vetopintoja. Ja mikä parasta, muotoilu on ärtyisä ja mahtava myös hyvät!

4. Jaetut pohjapaini -kengät lapsille:

Halkeamaton paini kengät

Lasten paini -kengät ovat nykyään jaettuja pohjallisia, jotka antavat paremman vakauden asennolle harjoittelun aikana ja parantavat jalkojen suojaa. Tämä on yksi suosituimmista kengistä.

5. Kevyt paini kengät:

Kevyet painikengät

Painijan käyttämien kenkien painon on oltava mukava tasapainon saavuttamiseksi ja hyvä ottelu. Tämä on yksi korkeimmista vaihtoehdoista naisten painikengissä!

6. Miesten raskaat painikengät:

Raskaat painikengät

Yleensä suurempi paino merkitsee suurempaa vakautta miesten painikengissä. Tämä on yksi niistä kengistä, jotka takaavat voiton matolla.

7. Yksinpohjaiset painikengät:

Yksipohjaiset painikengät

Vaikka jaetut pohjat ovat nyt raivoissaan paini -liiketoiminnassa, vanhat hyvät yksipohjaiset korkean vetovoiman kengät eivät edelleenkään ole poissa toiminnasta, ja ne ovat top 10 -listalla!

8. Kumipohjapoikien paini -kengät:

Kumi ulkopohja paini kengät

Tämä on poikien painikengät. Kun olet vasta aloittamassa, ovat kumipohjaisia. Ulkopohja antaa paremman suojan ja välttää nivelsidevammat. Ei vain sitä, että nämä ovat korkeita juoksijoita! Aloita lapsesi paini? No, tämä on ehdottomasti se, mitä sinun pitäisi ostaa.

9. Aloittelijan painikengät:

Aloittelijan painikengät

Oletko vasta aloittelija, mutta haaveilet paini -olympialaisista? Sitten nämä kengät ovat kunnianhimoiselle aloittelijalle painissa. Kevyt verkkopäällyste antaa jalkojen hengittää, kun taas vetopohjat antavat vakautta. Taito ja kengät, ystävä!

10. Korkea nilkka paini kengät:

Korkea nilkka paini kengät

Toinen lapsille, yksi korkeimmin ostetuista lasten painikengistä, tämä takaa suojan ja turvallisuuden. Korkea nilkka tukee enemmän, kun jalat joutuvat kosketuksiin vastustajasi kanssa. Tämä on yksi parhaista painikengistä top 10 -luettelossa.

Paini on vakava urheilulaji, ja henkilön käyttämien varusteiden laatu voi tehdä tai rikkoa ne painijana. Kengät ovat tärkeä osa painijan arsenaalia- loppujen lopuksi; oikea kenkäpari voi kääntää ottelun sinun edullesi. Painikengät ovat eri tyyppisiä, ja kuten kaikki muutkin varusteet, ne tulee valita huolellisesti urheilijan tai naisen tyypin ja tarpeen mukaan.