Bakre väggidéer i köket – Hur man designar kakelspegeln

idéer kuechenrueckwand gula tegel vita möbler moderna

Att installera en bakvägg – även kallad kaklad spegel – är ett effektivt sätt att ge ditt kök ett nytt utseende. Detta visar sig dock ofta vara en skrämmande uppgift för alla som aldrig har gjort det förut. Det kan kosta dig dyrt att konsultera en professionell. Det finns ett billigt sätt att sänka kostnaderna: varför inte försöka göra det själv? Ett DIY -projekt låter dig uppdatera ditt kök med en budget. Det finns många häftiga sätt att använda billiga och återvunna material och få ett intressant utseende för köksstänk. Vill du pröva? Läs sedan vidare, för vi har några intressanta i den här artikeln Kök splashback idéer och tips för dig.

Kökstänkidéer – tidlös klassiker med kakel

kök bakvägg idéer kakel traditionella vita skåp

På Internet hittar du användbara tips, instruktioner och idéer om hur du lägger plattorna på bakväggen själv. Så här uppnår du ett klassiskt utseende i ditt kök, för plattor är verkligen tidlösa, praktiska och eleganta! Välj ditt favoritalternativ för köksplattor! Även om det kan vara svårt att installera själv, kom alltid ihåg det fantastiska slutresultat som du kommer att uppnå med sådana kökstänkidéer!

Bakre väggidéer för kök – Klassiska plattor i en långsträckt form

idéer kök bak vägg kakel vita kakel klassisk design

Kakelidé med tunnelbanestämning

idéer kuechenrueckwand u bahn imitation brickor hörnugn

Kökstänkidéer – färgglad kreativitet

idéer kuechenrueckwand lego byggsten färgglada design blackboard vägg

För att skapa en lekfull uppställning med en färgstark smäll kan du hämta inspiration från din barndom för kökets bakväggsidéer. Till exempel har denna nyckfulla köksstänk uppdaterats med hundratals LEGO -klossar. Hur tycker du om idén?

Färgglad idé gjord av flasklock

idéer kuechenrueckwand flaskhatt färgrik design diskbänk moehren

Kökstänkidéer – kombinera flasklock med kakel

kök bakvägg idéer flasklock kakel blanda färgglada

Du kan uppnå nästan samma effekt genom att samla flasklock och sedan lägga dem på bakväggen. Med sådana originella idéer för köksväggar ser de färgglada kåporna ut som små mosaikplattor och du kan också visa dina favoritölmärken.

Kökets bakvägg gjord av tavelfärg

kök bakvägg idéer tavla färg krita anteckningar fläkt

Du kan också skapa en trendig atmosfär som ser ut som något ur en heminredningskatalog. Har du redan sett en svart tavla som en bakre vägg i köket? Ytan är lätt att arbeta med och som en extra bonus kan den ändras när du vill: allt du behöver göra är att torka av den och rita nya detaljer! Det är så enkelt!

Bakvägg med svart tavla och randmosaik

idéer kök bakvägg svart tavelskåp grå matta modern inredning

Lite textur på kökets bakvägg

idéer kök bakvägg vin kork hörn kaffemaskin skåp kök interiör

Och om du hellre vill dricka vin än öl, kan du korka din bakvägg. Runt 800 korkar borde räcka till ett sådant kökstänk, men väggeffekten är unik!

kök bakvägg idéer korkdesign träplatta limning diy

idéer kuechenrueckwand kork vinflaskor trä köksugn

kök bakvägg idéer träskivor färgglada pastellgardiner

Laminat och träpaneler är inte bara för dina golv. De ser också bra ut på våra kökstänkidéer. Du kan också använda självhäftande paneler av syntetiska trä på köksväggen för att skapa ett vackert utseende. Kan du berätta att detta utseende uppnåddes med billiga trägolv?

idéer kuechenrueckwand stenar floddekoration blommor vas

Eller föredrar du en rustik atmosfär? Då är följande exempel på våra kökstänkidéer just för dig: använd prisvärda flodstenar köpta från en trädgårdsbutik och designa ditt kökstänk! De små stenarnas oregelbundna former skapar en lugnande, organisk fasad i ditt kök.

Nu när du har bemästrat dessa DIY -tekniker och har samlat några kökstänkidéer, kanske du kan applicera dem på ditt badrum eller ett annat rum i ditt hem också. Vill du prova det, eller?

idéer kök bakvägg kakel mönster färger färgglada gasspis