Det öppna köket i vardagsrummet för en rymlig inredning

öppet kök i vardagsrummet

Det stora problemet i en liten lägenhet är att spara plats. Enligt “Chrusjtjov” -standarden för små vardagsrum är köksutrymmet verkligen så litet att du säkert har frågat dig själv mer än en gång hur du ska kombinera det befintliga rummet mest effektivt så att du kan “andas” fritt och inte störs av väggar känns. Idén till det öppna köket i vardagsrummet är inte nytt och har haft fläktar länge. Är du intresserad av det här alternativet? Med en öppen köksdesign förstorar du rummet visuellt två eller till och med tre gånger och höjer taket i köket.

integrerat öppet kök i vardagsrummet

integrerat öppet kök i vardagsrummet

Du behöver inte längre isolera dessa sociala områden i lägenheten, varför öppna kök nu kombineras med vardagsrum och andra vardagsrum som aktivt drar ihop människor. Titta på TV medan du diskar eller lagar middag medan du chattar med dina barn som gör sina läxor i köket-vardagsrummet.

öppet kök och vardagsrum kombinerat

kök-och-vardagsrum-förenade

Här är några särskilt viktiga designtips för det öppna köket. Lägg samma golv i det öppna köket och vardagsrummet, om möjligt. Koordinera färgerna noggrant så att de två rummen går samman. Den öppna köksdesignen bör sättas upp med hänsyn till vardagsrumsdesignen, eftersom de två nu ser ut som ett komplett rum. Välj en färg eller ett tema som är utvecklat i vardagsrummet. Välj barstolar eller pallar som fungerar som en övergång i interiören mellan de två områdena.

Vardagsrum med vita köksskåp

vardagsrum-öppet-kök

Och någonting annat! Designa vardagsrummet så att sittgrupperna har en visuell utsikt över det öppna köket för att förena alla människor i rummet. Placera TV: n på denna vägg så att du kan se från båda rummen.

    Kök och vardagsrumskombination – ljus design

kök-vardagsrum kombination

Lantligt kök med vardagsrumsdesign

kök vardagsrum design

mysigt vardagsrum med öppet kök

mysigt-vardagsrum-öppet-kök

Vardagsrum kombinerat med öppet kök

vardagsrum-kombinerat-med-öppet-kök

100 idéer till