Knivset ny design – ett nyckfullt tillbehör för det moderna köket

knivset design liten stor modern enkel

Om du vill ge ditt kök ett originellt utseende, bör du ta en titt på denna nya design av knivar. Modern och enkel, den här Knivsats visar sig vara det perfekta tillägget till ditt snygga kök.

Knivuppsättning i lönn ändrar vår uppfattning om knivdesign

knivset design nytt nyckfullt tillbehörskök

Detta Knivsats gjord av lönn trä utställdes på Interior Design Show 2014 i Toronto. Federal inc. designa den vackra produkten. Designer uppnådde att det nya arbetet liknar en vanlig kökskniv och samtidigt ger en ny förbättrad estetisk touch. Människor måste gradvis börja tänka annorlunda. Vardagsredskapen runt är inte en självklarhet och du måste lära dig att uppskatta dem legitimt. Tonvikten läggs på den viktigaste komponenten som människor mest uppmärksammar när det gäller tillbehör till matlagning. Knivar måste vara tillräckligt vassa för att underlätta arbetet i köket. Inte för stor, men inte för liten heller. Viktigast av allt, det ska kännas bekvämt när du håller det. Knivens vikt spelar också en roll i beslutet.

Knivuppsättning – enkel men anmärkningsvärd

två designvarianter trämetallkant mindre

Som ett resultat kom tillverkarna på idén att skapa knivens handtag och blad av massivt lönnträ. Metallisk kant för skärning, visuellt minska knivens storlek och vikt, är den sista detaljen som bildar hela bilden av originalprodukten. A Knivsats, som får alla att ompröva när det gäller ett enkelt, anspråkslöst utseende. Knivarna kommer ut på marknaden senare i år. Kunderna har två alternativ att välja mellan. Båda ser unikt bra ut och kännetecknas av en perfekt kvalitetsfinish. Den enda skillnaden är storleken.

Kökstillbehör kommer att se annorlunda ut tack vare denna designbit – den perfekta moderna touchen för ditt kök

handtag blad trä metallisk kant ser ljus ut

Två varianter kommer att erbjudas kunder – båda verkar lika praktiska och originella

lönn kniv set hus bit original

Designers lägger stor vikt vid utseende, material och funktionalitet

ompröva planutkast skiss perfekt utförande