Köksö med soffa – en funktionell inredningsidé för köket

köksö med soffa svart lädermarmor

Designen för möbler är otroligt varierande. Och designerna fortsätter att komma med nya, intressanta och funktionella idéer som de förvånar potentiella kunder med. Med detta i åtanke vill vi presentera dig för ett extremt intressant kök som en inredningstanke, det ena Köksö med soffa äger.

Köksö med svart skinnsoffa och gula kuddar

köksö med soffa läder svarta kuddar gröna

Den effektiva köksön med soffa är inte bara ett riktigt blickfång, den har också sin praktiska sida. Det är det perfekta valet för små lägenheter där köket ligger i vardagsrummet och det inte finns mycket plats för köksskåp, en matsal eller en stor soffa. Men köket kombinerar allt i ett och är en så bra lösning för att spara utrymme. Men det här köket är också mycket lämpligt som ett praktiskt blickfång.

Köksö med soffa – kök i elegant högblank i svart

kök högglans soffa svart kakel vit grå

Designen kommer från The Myers Touch. Kundens önskan var ett kök från vilket man kunde titta ut i trädgården. Samtidigt ska den också passa in i resten av den äldre delen av huset, men också ha en viss skillnad från den moderna. Resultatet är ett kök som har en köksö med en soffa och ett ljusfärgat klinkergolv som matchar ekgolvet i korridoren. Själva köket är gjort i modernt högglansigt svart, medan vitvarorna är från Miele och Gaggenau.

Köket och ön med modern design

köksö med soffa högblanka svarta blommor vasmarmor

Nu kan ägarna njuta av trädgården med hela familjen eller med vänner från köksön med soffa, medan de äter middag i den inbyggda skinnsoffan. Tack vare de många och stora fönstren i köket kan du se trädgården var som helst i köket.

Kök med moderna vitvaror och ljusa klinkergolv

kök modern ö kylskåp metall högglans

Designidé från Myers Touch.