Modern köksdesign – koncept för öppna hyllsystem

Skandinaviska köks trämöbler

Öppna hyllsystem i köksdesign är ett användbart och snyggt tillskott i köket, där en perfekt balans mellan praktisk utrustning för matlagning och servering, och en chic atmosfär bör skapas. Följande idéer kan vara användbara för dig och ge ett svar om hur du undviker kaoset i köket och skapar ett charmigt, välorganiserat kök.

Inspirerande idéer för öppna hyllsystem

Möbler inredning kök

Snyggt och totalt minimalistiskt öppna hyllsystem erbjuder företag i29, där ett speciellt alternativ för kompakt och praktiskt förvaringsutrymme presenteras. Möblernas oregelbundna former hjälper till att skapa ett vackert utseende, medan det neutrala färgschemat belyser renhet, skönhet och fantastisk dekoration. Retrostilen kan kännas genom stora glasögon och muggar med kryddor.

Öppna hyllsystem och idéer om lagringsutrymme

Köksmöbeldesign i trä

Här kommer en idé som erbjuder praktiskt förvaringsutrymme för kökstillbehör och samtidigt garanterar att du har allt i närheten. Öppna hyllsystem i köket gör livet enklare och bidrar till en mysig atmosfär. Hyllsystemet är tillverkat av massivt trä och finns i en kompakt form. Den minimalistiska interiören gör att designen kan komma till sin rätt.

Öppna hyllsystem från 3ddd – industrial chic

industriellt elegant kök

de öppna hyllsystem från 3ddd är designade och konstruerade i en industriell chic stil. Avantgarde-dekorationerna kombineras med möbler av ebenholts. De fantastiska hyllorna är i fokus för designen. Bogdan Stancu Studio erbjuder ett extraordinärt hyllsystem i japansk stil. Öppna hyllor av glas ger köket ett exotiskt utseende. De mjuka tonerna i dekorationen, de intressanta linjerna i möblerna och de gröna växterna i hörnet är särskilt imponerande. Jessica Helgerson presenterar ett rymligt och bekvämt skandinaviskt kök, designat enligt det klassiska konceptet med massiva trähyllor och söta dekorationer.

Abigail

Elegant hyllsystem av Bogdan Stancu

gröna stolar matplats

Hyllsystem i miniköket

Hyllsystem som erbjuder idéer i köket

Modern köksö med förvaringsutrymme av Jessica Helgerson

Köksö öppna hyllsystem

Intressant barstol i köket

vitt kök retrostil