Gå ner i vikt med crunches? -Bara i kombination med andra träningsövningar

Viktminskning Crunches Alone Träningstips

Crunches har många fördelar och är en klassiker bland magövningarna. Men crunches ensamma är inte särskilt effektiva för att förlora fett. Med Gå ner i vikt crunches du kan inte, men du kan kombinera dem med andra övningar och en lämplig kost.

Våra kroppar använder ständigt kalorier för att förse organen med energi. För att påskynda fettförlusten är det nödvändigt att konsumera mer kalorier än du förbrukar med mat och dryck per dag. När detta händer börjar kroppen bryta ner fettet för att kunna använda energin. För 1 kg fett bör du bränna cirka 5000 – 6000 kcal. För en optimal kost gäller 2500 kcal för män och 2000 kcal för kvinnor per dag.

Gå ner i vikt med crunches – träningstips

Flat magkramper är inte effektiva för att gå ner i vikt

Magpressarna är ett effektivt sätt att träna formen på magmusklerna. Rektus abdominis är huvudmuskeln i underkroppen som fortfarande kallas den raka magmuskeln, och när den är välformad är dess struktur känd som sexpacken. Musklerna är dock oberoende av fettförlusten och bukpressen påverkar inte mängden fett i magmusklerna. För att eliminera dessa är andra övningar som bränner mer kalorier, såsom konditionsträning, nödvändiga.

Gå ner i vikt med cardio och crunches

Crunches Gå ner i vikt Viktminskning Muskelbyggnadstips

Konditionsträning ökar hjärtfrekvensen och förbättrar kroppens ämnesomsättning. Löpning, simning, cykling – dessa typer av träning bränner kalorier mycket snabbare än crunches. Enligt experter bränner löp- och hopprep de flesta kalorierna på kort tid. En person som väger 90 kg skulle bränna cirka 800 kcal med 8 km / h eller 1070 kcal hopprep. Crunches spänner vissa muskler så att du bara kommer att bränna 400 kalorier på en timme. Därför är crunches ensamma inte lika effektiva för viktminskning.

Det betyder inte att knas är meningslöst. Men tvärtom. Att inkludera dem i träning, före eller efter konditionsträning, leder till både fettförlust och muskeluppbyggnad.

platt mage crunches sex pack kvinna