Hur man går ner i vikt snabbt – konditionsträning ger positiva resultat

styrketräning lämplig all gym go arm training

De som tog beslutet att gå till gymmet är på rätt väg och kommer snart gå ner i vikt snabbt burk. Vissa grundläggande regler är inte att förakta!

Om du vill gå ner i vikt snabbt, förtydliga först dina långsiktiga mål!

bränna fett snabbt planera näringsövningar notera missa ingenting

Att förbereda en träningsplan innebär att göra val – vill du bränna fett eller sikta på att bygga muskler? Båda är inte möjliga samtidigt om du vill gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt. Lämplig kost bör väljas härnäst. Om du vill gå ner i vikt bör du definitivt ändra din kost. Dela upp ditt dagliga intag i sex lättare måltider, alla med hög proteinhalt – ägg, fjäderfä, fisk. Fullkornsbröd, frukt, brunt ris och naturligtvis vatten är en del av den dagliga menyn för varje person som gå ner i vikt snabbt vilja. Om du har satt dig som mål att öka muskelcellerna bör varje måltid innehålla minst 2 gram protein per kg kroppsvikt. Proteindrycker ska tas parallellt. Denna kur kan leda till viktökning mycket snabbt om du missar ett enda träningspass.

Hur kan kondition hjälpa oss att gå ner i vikt snabbt?

träna olika muskelgrupper separat ta en paus använd vikter

Styrketräning utförs tre gånger i veckan, varje dag tillägnad specifika muskelgrupper. Övningar upprepas fem till åtta gånger. Korta pauser (2-3 minuter) är nu en del av det. Aeroba övningar rekommenderas inte i detta fall, eftersom de förhindrar snabbare muskeluppbyggnad. WHO gå ner i vikt snabbt vill träna på ett liknande sätt. Allt går bara lite snabbare och med flera repetitioner. Pauserna får inte vara längre än en minut. Specialister brukar inte rekommendera konditionsträning. Löpning och cykling används för att bibehålla de uppnådda resultaten, men hjälper inte i viktminskning. Att hoppa med rep i tio till femton minuter är fortfarande tillåtet. Första gången du går in i ett gym, rikta dina frågor till den anställde eller till de andra som tränar just då. Vikter ska inte kastas på golvet, utan måste placeras försiktigt. Torka av den när du är klar med viss träningsutrustning! Duscha både före och efter träningen!

Vatten får inte saknas

gå ner i vikt snabb kondition ger framgång dricksvatten viktigt

 Att ändra dina matvanor är oskiljaktigt från att snabbt gå ner i vikt

frukt vitaminer bananer ananas mango citronbär

 Konditionsträning hjälper dig att behålla din idealvikt 

konditionsträning får resultat med matchande kläder