Lisääkö juomavesi korkeutta?

Vesi on yksi elämän olennaisista osista. Voit olla ilman ruokaa päiviä, mutta tuskin selviät ilman vettä tuntikausia ja vain muutaman minuutin ilman ilmaa. Me kaikki tiedämme, että vesi on tärkeää, mutta lisääkö juomavesi korkeutta? Auttaako vesi sinua kasvamaan korkeammaksi? Uusi teoria, joka kiertää nykyään, on, että vesi auttaa sinua kasvamaan pystysuunnassa. Mutta kuinka totta se on? Seisoin 5’1 ”korkeudella ja olin kaksivuotiaiden kaksosten äiti ja tekisin mitä tahansa varmistaakseni, että lapseni eivät peri pituuttani. Joten jatkoin kaivamista yksityiskohtiin, voisiko vesi, joka koostuu vain kahdesta komponentista, vedystä ja hapesta, todella auttaa kasvamaan pystysuunnassa, ja tässä olen arvioinut. Lue tästä lisätietoja.

Lisääkö juomavesi korkeutta?

Mitä vesi sisältää, mikä voi auttaa sinua kasvamaan pidemmäksi?

Tässä on vastaus. Auttaako vesi sinua kasvamaan? Miten se auttaa kasvua?

 • Mineraaleilla ja proteiineilla on suuri rooli kehossamme. Ne vapauttavat todellisen voimansa parantamalla solujen imeytymistä. Jos solumme eivät ole terveitä, tämä imeytyminen ei tapahdu. Vesi todella auttaa tässä imeytymisprosessissa ja lisää korkeutta.
 • Paras tapa torjua pienempään korkeuteen liittyviä geneettisiä ongelmia voidaan korjata juomalla runsaasti vettä. Se huuhtelee kehosta myrkkyjä ja tekee solut terveiksi.

Sinun täytyy juoda oikea määrä vettä joka päivä. Miesten lääketieteen instituutti suosittelee noin 3 litraa vettä päivässä. Naisilla instituutti puolestaan ​​suosittelee noin 2 litraa vettä päivässä. Se olisi suunnilleen missä tahansa 7-8 kahdeksan lasillisen välillä. Jaa ne juomaan määräajoin. Tällä tavalla saat varmasti oikean saannin.

Kuinka juomavesi auttaa sinua kasvamaan pidemmäksi:

1. Tekeekö vesi sinusta pidemmän?

Vesi auttaa kehoa toimimaan paremmin absorboimalla enemmän proteiineja ja mineraaleja soluihin tehokkaasti. Solut ovat tärkeimmät organellit, jotka auttavat absorboimaan erilaisia ​​vitamiineja ja kivennäisaineita. Solujen tulisi olla riittävän terveitä, jotta tämä imeytymisprosessi saadaan päätökseen tehokkaasti. Vesi tukee solujen toimintaa ja parantaa niiden imeytymistä. Näillä proteiineilla ja vitamiineilla on erittäin tärkeä rooli korkeuden kasvattamisessa. Joten vedellä on erittäin tärkeä rooli yksilöiden pituuden lisäämisessä.

2. Vesi muodostaa noin 80% kehostasi:

Jokainen kehosi solu tarvitsee vettä toimiakseen kunnolla. Kun solu toimii hyvin, keho toimii hyvin ja kehon kasvu kiihtyy, mikä johtaa korkeuden kasvuun.

3. Parantaa ruoansulatusjärjestelmää:

 • Vesi auttaa parantamaan kehon ruoansulatusjärjestelmää.
 • Vedellä on tärkeä rooli ruokavaliosta saatavien vitamiinien ja kivennäisaineiden erottamisessa.
 • Joten se nopeuttaa mineraalien imeytymistä ja myös ruoansulatusta.
 • Ruoka, jota käytämme, sisältää tärkeitä kivennäisaineita, kuten D -vitamiinia ja kalsiumia, jotka lisäävät pituuden kasvua.
 • Ne imeytyvät kehon soluihin erittäin helposti, koska nämä mineraalit liukenevat veteen.

4. Estää kuivumista:

Kuivumista ehkäisee parhaiten vesi. Meitä opetetaan ala -asteelta lähtien juomaan paljon vettä kuivumisen estämiseksi.

 • Kuivumisella on erilaisia ​​sivuvaikutuksia, ja se voi aiheuttaa useita muita lääketieteellisiä ongelmia.
 • Keho puuttuu vitamiineista ja kivennäisaineista kuivumisen vuoksi.
 • Kuiva iho ja päänsärky ovat hyvin yleisiä dehydraation vaikutuksia.
 • Kasvua haittaa myös kehon vähemmän nesteytys tai kuivuminen.
 • Juo vähintään 8-10 vesilasia päivittäin kasvuvuosina kasvaaksesi pitemmäksi.

Juomavesi auttaa sinua kasvamaan pidemmäksi

5. On olemassa joitakin sairauksia, jotka haittaavat pituuden kasvua:

 • Geneettiset tekijät vaikuttavat myös kasvutekijöiden hallintaan.
 • Kuntoile päivittäin ja juo paljon vettä, niin nämä tekijät voidaan voittaa.
 • Vesi tekee kehon solut terveiksi, koska se huuhtelee pois kaikki toksiinit. Nämä solut tulevat terveiksi absorboimaan kaikki kehon kasvun edellyttämät hyvät ravintoaineet ja auttamaan sinua kasvamaan pidemmäksi.

6. Korkeuslisien parempi imeytyminen:

 • Lapset, jotka käyttävät kalsiumlisää, imeytyvät parhaiten veden avulla.
 • Vesi auttaa lisäämään lisäravinteita tehokkaammin korkeuden lisäämisessä.
 • Vesi auttaa paljon saavuttamaan maksimikorkeuden.

Auttaako vesi sinua kasvamaan korkeammaksi? Vesi on välttämätöntä kasvutekijöiden lisäämisessä. Jatka yhä enemmän vettä ja jatka kasvua.

7. Juominen Kuinka paljon vettä on ihanteellinen?

Kasvaako vesi sinusta korkeammaksi? Edellä mainitut kohdat ovat johtaneet siihen, että riittävän veden juominen voi kasvattaa sinua, mutta kuinka paljon vettä pidetään riittävänä, on mielessä oleva kysymys. Lääkärit suosittelevat, että lapsi juo 2-3 litraa vettä päivittäin. Jos hän on kuitenkin harrastanut urheilua tai muuta fyysistä toimintaa, hänen on ehkä juotava enemmän vettä pysyäkseen nesteytettynä ja kasvaakseen myös pidemmäksi.

Vesi on maaginen neste, joka pystyy palauttamaan kehon energiaa. Se sammuttaa janosi ja varmistaa samalla, että olet nesteytetty hyvin. Noin 60% kehostamme on vettä. Tämä kiteyttää melko paljon veden merkityksen kehollemme.

Juomavesi tekee sinusta pidemmän

Auttaako juomavesi sinua kasvamaan korkeammaksi? Vesi on elämän eliksiiri, ja sen kutsumiseen on painava syy. Runsaan veden juominen auttaa sinua pysymään terveenä ja nesteytettynä, mutta myös varmistaa, että saavutat optimaalisen pituutesi. Lisäravinteiden käyttö ei toimi, ellei niitä tueta oikealla määrällä vettä. Kannusta lapsia juomaan runsaasti vettä ja jaa tämä artikkeli myös ystävillesi ja sukulaisillesi, jotta nämä perustiedot voivat tavoittaa kaikki ja mahdollisimman monet lapset voivat hyötyä.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

Q1. Tekeekö juomavesi sinua pidemmäksi?

V: Vesi on elämän eliksiiri. Ilman vettä ihminen ei selviä. Lisäksi runsaan veden juomisesta on lukuisia etuja, joista yksi auttaa sinua saavuttamaan optimaalisen korkeutesi. Juomavesi auttaa parantamaan kalsiumin imeytymistä elimistöön. Lisäksi se huuhtelee myrkkyjä ja tekee solujen optimaalisen toiminnan, mikä lopulta auttaa kasvamaan pitemmiksi. Näin ollen ei suoraan, mutta juomavesi auttaa kasvamaan pitemmäksi.

Q2. Mikä juoma on hyvä korkeuden kasvattamiseen?

V: Ashwagandha on suosittu ayurveda -yrtti, joka on helposti saatavana mistä tahansa yrttikaupasta. Kulutus 2 rkl ashwagandha -jauhetta sekoitettuna lasilliseen lehmänmaitoa joka ilta voi auttaa sinua kasvamaan pystysuunnassa. Tee tämä 45 päivän ajan ja huomaa näkyvä muutos pituutesi.

Q3. Tekeekö nukkuminen enemmän pidempää?

V: Hyvin nukkuminen on paras tapa auttaa kehoasi parantamaan itseään. Se sävyttää kehon lihaksia, parantaa haavat nopeasti ja jos olet vielä kasvuvaiheessa, auta sinua kasvamaan pidemmäksi. Tämä johtuu siitä, että nukkuessamme kehomme tuottaa nopeasti kasvuhormoneja, mikä auttaa kasvamaan pitemmäksi.

Q4. Kuinka voin tulla pidemmäksi ennen murrosikää?

V: Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua kasvamaan pidemmäksi ja saavuttamaan optimaalisen korkeutesi ennen murrosikää:

 • Ota tasapainoinen ruokavalio
 • Harjoittele hyvin
 • Riittävä uni joka yö
 • Ymmärtäkää, että geenit vaikuttavat pituuteenne, ja tällaisessa tapauksessa teidän on neuvoteltava lääkärin kanssa oikeassa iässä geneettisen vaikutuksen voittamiseksi.

Kysymys 5. Vaikuttaako nukkumisasento kasvuun?

V: Oikeassa asennossa nukkuminen voi pidentää selkärankaa ja nostaa korkeutta. Toisaalta väärä asento voi rasittaa niskaa ja selkää ja kaareuttaa selkärankaa ja saada sinut näyttämään lyhyemmältä kuin todellisuudessa olet. Siten nukkuma -asento vaikuttaa pituuteen.