Top 9 Shell -korumallia

Korut ovat universaali koriste. Kuorista, kivistä ja luista valmistetut korut säilyvät muinaisista ajoista, entisinä päivinä, koska niitä käytettiin suojana elämän vaaroilta tai merkiksi arvostuksesta. Shell -korut ovat yksi vaatekaappisi kauniista kokoelmista, jotka antavat erikoisen ulkonäön saadakseen ainutlaatuisen joukosta.

Shell -korumallit

Shell -korumallit:

Muuta kauniit simpukat rannalta ainutlaatuisiksi simpukan koruiksi! Luonnollisesta houkuttelevaan, tässä on kokoelma simpukoiden koruja simpukoista tiedoksi.

1. Multi Pendant Shell kaulakoru:

kuori-korut-mallit-multi-riipus-kuori-kaulakoru

Kuorien kaulakoru on tavallaan kauniimpi kuin mikään muu kuorikoru. Tämä kaulakoru Monies Coral -riipuksilla & Cowries Shells näyttää silmiinpistävältä tummilla varjostetuilla vaatteilla, jotka houkuttelevat kaikenlaisia ​​ihmisiä nuorista vanhuksiin. Ne näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja eliittisiltä. Tämä kuorikaulakoru on suunniteltu monimutkaisella muotoilulla, ja se voidaan myös suunnitella samanvärisillä ja -muotoisilla kuorilla. Tämän kuorikorun valmistukseen käytetään erilaisia ​​muotoiltuja kuoria.

2. Kuoren rannerengas:

kuori-korut-mallit-kuori-rannerengas

Kuorirenkaat ovat erittäin yksinkertaisia ​​ja houkuttelevia, ja niiden arvot muuttuvat kuorien käytön mukaan. Pohjimmiltaan kuoret ovat valkoisia ja ruskeita, ja muita kokoelmia on saatavana myös useina väreinä. Ne on kaiverrettu metalleihin, kuten hopea, kulta tai monet kuoret on yhdistetty narulla. Tässä muotoilussa kuoriranneke antaa muodikkaan ilmeen sekä tytöille että naisille.

3. Cowrie -rengas:

kuori-korut-mallit-rengas-tehty-cowieresta

Tässä sormuksessa on perinteinen tyyli, joka kiinnittää ihmisten huomion, jotka etsivät suuria ja ainutlaatuisia sormuksia. Lehmät on upotettu veistettyihin metalleihin, ja osa kuorista on kaiverrettu keskelle sormien mukaiseksi ja muodikkaan ilmeen saamiseksi. Ne sopivat parhaiten kaikkien hopeakuoristen korujen kanssa.

4. Muotihelmet:

kuori-korut-mallit-muoti-helmet

Hienoista helmistä koostuva kaulakoru on erittäin houkutteleva ja oikein käytettynä ne näyttävät melko hyviltä, ​​kun ne eroavat muista koristeista. Saatavana on monia kuorikorumalleja ilman helmiä, jotka ovat ulkonäöltään pienempiä kuin helmi helmillä..

5. Shell -rannekorut:

kuori-rannekkeet

Shell -rannekorut ovat niin halpoja ja nopeasti ruoskittavia, joten ne ovat täydellinen lisävaruste nuorille tytöille ja aikuisille. Tämä Shell-rannekoru antaa käyttäjälle silmiinpistävän ilmeen. Nämä rannekorut on maalattu kontrastiväreillä ja koukussa kullan sävyisillä koukuilla. Nämä rannekorut ovat täydellinen lisävaruste tavalliseen toimistokäyttöön ja myös tilaisuuksiin.

6. Kuoren nilkka:

kuori-korut-mallit-kuori-nilkka

Muinaisina aikoina tytöt käyttävät todennäköisesti kuoren nilkkureita käsintehtyillä malleilla, jotka antavat ainutlaatuisen ilmeen. Tämä on ensisijainen syy, miksi tällaiset kuoren nilkkurit sopivat kaikenlaisille ihmisille ja toiminnoille, kun he käyttävät päivittäin. Tämä nilkkakappale koostuu pienistä kuorista ja upotettu pieniin kiviin. Perinteen ja modernin ilmeen vuoksi tämä voi olla paras lisävaruste.

7. Shell Pearl Hip -ketju:

kuori-korut-mallit-kuori-helmi-lonkka-ketju

Kuorta, jossa on helmilankaketju, käytetään kansojen seksikkäimmässä ilmeessä, joka voidaan tehdä pienellä kuorella ja ketjun helmen keskikohta voidaan sijoittaa upealle ilmeelle. Kun käytät tätä kuorta, lantioketjut antavat mukavuuden ja vapauden tunteen.

8. Kuoren korvakorut:

simpukka-korvakorut

Shell -korvakorut ovat tyylikkäitä ja hienostuneita, joten niistä tuli jokaisen naisen unelma. Ne ovat täydellisiä lahjoja vuosipäiviä, syntymäpäiviä, häitä, jopa ystävänpäivää ja muita juhlia varten. Nämä tyylikkäät ja tyylikkäät korvakorut ovat arvokas lisä vaatekaappiin. Tässä kuori-korvakorussa se on tehty vanteilla ja koristeltu kullanvärisillä rengasrenkailla ja viimeistelty vihreällä helmillä, joka antaa modernin ja trendikkään ilmeen muihin verrattuna.

9. Shell -hiusleikkeet:

meri-kuori-hiusleikkeet

Nykyään markkinat ovat täynnä upeita hiusasusteita, jotka antavat sinulle erilaisen ilmeen viikon jokaisena päivänä. Nämä hiusleikkeet on tehty täydellisesti teini -ikäisille tytöille. Jos sinulla ei ole paljon hiuksia, tämä hiusklipsi on tietysti arvokas hiusten sitomiseen.

Asusteet ovat tärkeämpiä naisille. He tarvitsevat tällaisia ​​jalokiviä saadakseen oikean ilmeen ja viimeistelläkseen asunsa. Tämä saatavilla oleva kuoritarvike riippuu maustasi. Niitä voidaan käyttää myös näyttämään kauniilta. Itse asiassa, jos olet suuri kuorikorujen fani, yllä luetellut mallit sopivat ehdottomasti kokoelmaasi.

Kuvat Lähde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.