15 kaunista ja viehättävää hääkorvakorua morsiamille

Häät ovat arvokkaita aikoja ja hetkiä, jotka on vaalittava kauneimmilla asioilla. Morsian ja sulhanen valitsevat parhaat vaatteet ja parhaat korut, jotka kirkastavat ulkonäköään. Morsiamet haluavat näyttää parhaalta parhailla koruilla, etenkin korvakoruilla. Normaalisti pienet ja herkät korvakorut näyttävät houkuttelevammilta ja dynaamisemmilta. Mutta aina vihreät pitkät ja tyylikkäät korvakorut antavat melko upean ilmeen.

15 Kaunis & amp; Houkuttelevat hääkorvakorut morsiamille

Uusimmat ja tyylikkäät hääkorvakorut muodissa:

Meidän on katsottava 9 suosituinta hääkorvamallia.

1. kulta huntu morsiamen korvakorut:

Kultaiset huntu morsiamen korvakorut

Verhot merkitsevät paljon häissä morsiamen mekko -huntua, kaunista kukkahunnua, jota jotkut morsiamet käyttävät kampauksessaan, pukuverhoa, joka virtaa taakse, ja jopa kaunista verkkoverhoa, joka peittää morsiamen kasvot. Todennäköisesti muita verhoja ei ole nyt käytetty niin paljon kuin aikaisemmin. Mutta kaunis huntu kultaisissa korvakorumalleissa häät voi olla unohtamatta eräänlainen koru.

2. pitkät pudottavat ketjut hääkorvakorut:

Pitkät pudotettavat ketjut hääkorvakorut

Pitkät pudotettavat ketjut, kuten hääkorvakorut, voivat olla upeita malleja erityispäivääsi varten. Intialainen jhumka -tyylinen korvatyyny ja korvien löysät ketjut näyttävät hämmästyttäviltä ja silmiinpistäviltä.

3. Pitkät kultaiset rodiumilla päällystetyt hääkorvakorut:

Pitkät kultaiset rodiumilla päällystetyt hääkorvakorut

Kaunis perhonen muotoilu ja zirkonikristalli korvakorut morsiamen voi olla yksi hienoimmista vaihtoehdoista käytettäväksi kauniin kermanvalkoisen hääpuvun kanssa. Pitsityöskentelyt hääpuvut tarvitsevat täydellisiä koruja, jotka täydentävät mekkoa ja antavat upean lopputuloksen morsiamen kauneudesta.

4.Kultaiset pitkät kattokruunut korvakorut:

Kultaiset pitkät kattokruunut korvakorut

Kultaiset korvakorut häät -erikoisuuksiin voivat olla sellaisia, joissa vintage -kokoelmista inspiroidut täysin valmistetut kultaiset korvakorut näyttävät upeilta. Pitkien kultaisten korvakorujen armo näyttää dynaamiselta hääpäivänä. Lehtikuvioidut pitkät korvakorut ovat myös kevyitä ja upean näköisiä.

5.Häät Filigraanikultaiset korvakorut:

Häät filigraaniset kultakorvakorut

Filigraaninen kulta- ja hopeakorujen taide näyttää niin loistavalta sekä perinteisen että modernisoidun morsiuspuvun kanssa. Tämä on pitkä kultainen korvakoru häät varten, ja filigraanityön käsityö vetää puoleensa kallista metallista tehtyjä hienoja taideteoksia kohtaan. Morsiamen korvakorut voivat olla filigraanista kultapalkkityyliä äärimmäisen yksinkertaisella ja raittiilla. Kaula -aukon puoliväliin putoavat pitkät korvakorut näyttävät upeilta.

6.Kultaiset pitkät morsiamen reunan korvakorut:

Kultaiset pitkät morsiamen hapsut korvakoru korvakorut

Suunnittelija hääkorvakorut, joissa on hienoimmat lausuntomallit, ovat yksinkertaisimmat ja silti näyttävät upeilta ja silmiinpistäviltä. Kultaiset pitkät morsiamen korvakorut, joissa on hapsut korvanpuhdistustyylillä, näyttävät hämmästyttäviltä ja sopivat parhaiten hääpukujen kanssa. Nämä häät kultakorvakorut morsiammille, joilla on kaunis korkeus, voivat käyttää niin pitkiä ja teräviä korvakoruja saadakseen upean ilmeen.

7. Pitkät kultaiset suunnittelijahääkorvakorut:

Pitkät kultaiset hääsuunnittelijan korvakorut

Häät pitkät korvakorut valitaan enimmäkseen kauniin pukeutumisen saavuttamiseksi. Siksi kauniit silmäänpistävät timantit suurissa kooissa antavat hämmästyttävän tyylin pukeutumistasi varten. Pitkät vesipisarakorvakorut, joissa on roikkuvat neliöt ja jotka on valmistettu päällystetyistä timanteista, näyttävät upeilta päivällesi.

8. Swarovskin pitkät kristallihelmikorvakorut:

Swarovskin pitkät kristallihelmikorvakorut

Morsiamen korvakorut, jotka koskettavat kultaa ja helmiä, antavat koruillesi myös upean tyylin. Lehdet, jotka on annettu kullalle ja koristeltu valkoisilla helmikiteillä, näyttävät upeilta. Kaunis kullan, kristallin ja helmien yhdistelmä suurentaa tapaasi pukeutua hääpäivänäsi.

9. Tyylikkäät ja tyylikkäät morsiamen korvakorut:

Tyylikkäät ja tyylikkäät morsiamen korvakorut

Tyylikkäät ja tyylikkään näköiset morsiamen kultaiset korvakorut malleihin häät voivat olla paljon kauniimpia kuin auringon tunnuskuvion timantit ja tasoittaa korvatyöhön tehdyt timanttityöt. Kauniit korut näyttävät upeilta peittäen melkein puolet korvista.

10. Perinteiset morsiamen väriset jalokivikivi -korvakorut:

Perinteiset morsiamenväriset jalokivikorvakorut

Perinteinen intialainen pukeutumispuku on täysin raskaita kultakoruja. Kuitenkin morsiamet valitsivat tänään yksinkertaiset mutta rikkaat ja tyylikkäät mallit häihinsä. Kaikkien aikojen suosikki lea -muodot, joihin on yhdistetty jhumkas ja ketjutetut korvakorut, ovat perinteisesti morsiamen raskaita koruja. Koko korvan peittävät suuret kultaiset hääkorvakorut ovat kuuluisia intialaisista korumalleista.

11.Kultaiset timanttiset nastatut morsiamen korvakorut Jhumka:

Kultaiset timanttineuloksiset morsiamen korvakorut jhumkha

Kultaiset korvakorut häät on myös suunniteltu selkeällä korvakuvion muotoisella timanttisilla korvakoruilla. Riippuva jhumka, joka on koristeltu timanteilla ja roikkuva helmi jhumkasta, näyttää dynaamiselta ja mahtavalta.

12. Etniset intialaiset morsiamen korvakorut:

Etniset intialaiset morsiamen korvakorut

Etnisissä morsiamen koruissa on aina muinaiset jhumkas -korvakorut morsiamen kokoelmissa. Mangalsutrassa käytetyt jhumka -tyyliset hääkorvakorut, joissa on mustia helmiä, on koristeltu ketjujen päissä, jolloin korvakorujen jhumkas -muotoilu näyttää upealta.

13. Ylelliset makean veden helmi- ja timanttikorvakorut:

Ylelliset makean veden helmi- ja timantti -morsiamen korvakorut

Morsiamen korvakorujen pitkistä ja dynaamisista malleista pienet herkät ja yksinkertaisen näköiset korvakorut näyttävät yhtä upeilta ja dynaamisilta kuin muutkin. Päärynäpisaran yksinkertainen ja raikas kosketus näyttää upealta hääpuvussa. Korvakorut morsiamelle, jotka rakastavat yksinkertaisia ​​malleja, voivat mennä pieniin timantti- ja helmimalleihin.

14. Suuret timantit morsiamen korvakorut:

Suuret timanttiset morsiamen korvakorut

Korvakorut hääjuhliin tarvitsevat ylimääräisen ripauksen glamia, joka sisältyy morsiamen korvakorujen malleihin. Hintatimantit näyttävät upeilta hääjuhlissa. Puhtaat verkkopuvut ja lumoava asu tarvitsevat timantteja. Ja pari timanttisia korvakoruja tällaisissa malleissa loistaa kuvastasi.

15. Morsiamen korvakorut Dark Sapphire Studilla:

Morsiamen korvakorut tummalla safiirikuviolla

Sinisiä safiireja pidetään myös ylpeyden ja glamourin timanteina. Suuri timanttipari korvakoruparissa, jossa on valkoisten timanttien kehys ja joka roikkuu alas korville, näyttää upeilta korvakorusta hääjuhliin. Tummansiniset safiirit suunnittelija korvakorut sopivat kaikkiin asuihin ja loistavat myös kauniisti kasvoillesi.

Morsiamen korvakorut, joissa on helmikoristelu, ja verkkokorvakorut uusimmat mallit, jotka ovat voittaneet hääparien sydämet. Kauneus lausuma korvakorut ei tarvitse vastaavia kaula pala tai muita koruja. Kahden suuren korvakorun sarja tekee parhaan työn morsiamen koruille. Oikeiden korvakorujen valinta vaatii aikaa vievän tutkimuksen. Innokas suunnittelu ja asun sopiminen koruihin voi olla asianmukaista suunnittelua.

täydelliset hääkorvakorut