8 parasta kehon kosteusvoidetta Intiassa 2021

Kasvot ovat aina ensisijainen kohde, koska se on näkyvin nähtävyys ulkonäön suhteen. Unohdamme kuitenkin kesäiset rantaretket, kunnes kesä koputtaa ovellemme. Silloin kyynärvarren ja selän ruskettuneet paikat alkavat häiritä sinua. Tämä ei ole yllätys, koska me kaikki yritämme pitää rusketuksen sisällään viime hetkellä, ryhdistäen jokaista mahdollista erakkoa, ehkä kaupallista apua tai kenttäpäivää keittiössä. Joka tapauksessa, nyt tämän luettelon kehon kosteusvoiteiden avulla voit pitää kehosi terveenä ympäri vuoden, jotta sinun ei tarvitse kiirehtiä ennen kesän alkua.

Parhaat vartalon kosteusvoiteet Intiassa:

1. Kaya Daily Use vartalovoide:

vartalon kosteusvoiteet

Kayan päivittäinen vartalovoide on valmistettu sheavoista ja mangovoiuutteista, jotka täydentävät ihoa solutasolta, kun taas sen rasvaiset koostumukset pitävät sinut kevyenä ja raikkaana koko päivän. Tämän voiteen tarkoitus on pitää ihosi virkeänä ja joustavana lukitsemalla kosteus ja kosteuttamalla ihoa perusteellisesti.

2. Iho&Sisilian vartalovoide:

Vartalon kosteusvoiteet 2

Tämä on hoitovoide, joka hoitaa ihoa syvältä ylläpitääkseen sen pehmeyttä ja samalla varmistaen, ettei iho joudu painamaan tuotteen kertymistä. Uudistamalla ihosolut elvyttämällä niitä, tämä muuttaa tylsän kuivuvan ihon säteileväksi ja elinvoimaiseksi. Koska tämä tuote ei ole rasvainen, se sekoittuu hyvin ihoon ja tarjoaa mattapintaisen pitkän vaikutuksen.

3. Vain yrtit Honeydew suojaava manteli vartalovoide:

Vartalon kosteusvoiteet 3

Honeydew on tärkeä ihosairauksien ainesosa, joka muodostaa perustuotteen täällä yhdessä ravitsevan manteliöljyn kanssa, joka toimii yhdessä hunajan kanssa palauttaakseen ihon hehkun ja pehmeyden kosteuttaen ja kosteuttaen sitä ihon alemmista kerroksista. Tuotteen sisältämä aloe tekee siitä sopivan kaikille ihotyypeille ja voi jopa antaa sinulle aurinkosuojan.

4. Desert Essence Organics kookospäiden käsi- ja vartalovoide:

Vartalon kosteusvoiteet 4

Tämä vartalovoide on erityinen yhdistelmä kaikkia tärkeitä luonnollisia öljyjä, jotka nuorentavat kehosi soluja ja suojaavat niitä lisävaurioilta. Perusaineosana on kookosöljy, joka on erinomainen vartalon kirkastava ja kosteuttava luonnollinen öljy, joka sekoitetaan jojobaöljyn ja sheavoin kanssa sekä siveltimellä passionhedelmäuutteita ravitsemaan ihosoluja..

5. Nivea UV valkaiseva solujen korjaus vartalovoide:

Vartalon kosteusvoiteet 5

Nivean UV -valkaisuun tarkoitettujen solujen korjaavaa vartalovoidetta voi pukea päälle ennen kuin poistut kotoa, koska siinä on SPF15 -tekijä, joka muodostaisi suojaavan vaipan herkälle ihollesi heijastamalla voimakkaita UV -säteitä. Tämä on myös loistava rusketussuoja, mutta tärkein etu on solujen korjaus, joka rauhoittaa ja pehmentää ihoa sisältä, jotta voit urheilla luonnollisen terveen ihon.

6. Nivea Sun Kissed Radiance asteittainen väriaine ja vartalovoide:

Vartalon kosteusvoiteet 6

Tämä on vaaleammille kaunottareille, jotka haluavat urheilla kultaisen auringon suudellulla hehkulla ilman, että he todella haluavat altistaa ihonsa auringolle. ulkoista rusketusta ei tarvita, koska tämä vartaloväriaine ja -emulsio antavat sinulle luonnollisen terveen rusketuksen, kun taas siinä olevat gingko- ja rypäleen siemenöljyuutteet kosteuttavat ihoa ja pehmentävät sitä niin, että ihosi tuntuu kosteutetulta.

7. Vivel Cell Renew Fortify + Repair vartalovoide:

Vartalon kosteusvoiteet 7

Solujen uudistamisvahvistus ja korjaava vartalovoide on Vivelin hoitovoide, joka estää kollageenin hajoamisen ja tunkeutuu syvälle ihoon ja työskentelee vaurioituneiden solujen parissa korjatakseen ja täydentääkseen sitä. Dermatologian testattu ja erittäin osuva vaurioituneen auringon polttamalle tai kuivavalle iholle, vahvistava voide rauhoittaa ja uudistaa ihosolusi ja antaa sinulle terveemmän ilmeen.

8. Bodycology Ravitseva vartalovoide paahdetussa vaniljasokerissa:

Vartalon kosteusvoiteet 8

Tuotteen mukana tuleva tuoksu on yksinkertaisesti taivaallinen, koska se tuo aistillisen meripihkan olemuksen paahdettuun vaniljaan ja ruskeaseen sokeriin. Vanilja kosteuttaa ja kosteuttaa ihoa, kun taas ruskea sokeri poistaisi kehostasi ruskeat täplät ja rusketuslaastarit, antaen sinulle säteilevän ilmeen.