9 parasta kosteusvoidetta herkälle iholle

Herkkä iho tarkoittaa, että ihosi reagoi lähes kaikkiin tuotteisiin, joita levität sille. Siksi sinun on oltava erittäin valikoiva ja sinulla on tietoa tuotteista, joita aiot käyttää herkälle ihollesi. Vaikka herkälle iholle on saatavilla hyvin vähän tuotteita, sinulla on silti oltava käsitys tuotteista, joita aiot käyttää. Tämä artikkeli vie sinut läpi luettelon parhaista kosteusvoiteista, jotka sopivat herkälle iholle.

Suositut kosteusvoiteet herkälle iholle Intiassa:

Meidän on tarkasteltava 9 parasta kosteusvoidetta herkälle iholle.

1. Avene Skin Recovery Cream:

kosteusvoiteet herkälle iholle

Tämä voide on erityisesti suunniteltu herkälle iholle, joka ei aiheuta minkäänlaista punoitusta. Koska herkkä ihosi reagoi ilmastonmuutokseen, tämä voide huolehtii siitä kiinnittämällä suojakerroksen ihon päälle ja säästäen sitä sään vaihteluilta. Se korjaa myös ihon puhdistuksen ja dermatologisten kokeiden aiheuttamat vahingot. Tuote on täynnä mineraaliöljyä, yrityksen omaa lämpöjousijauhetta, bentsoehappoa jne. Tämän ihon levittäminen kahdesti päivässä on suositeltavaa.

2. Cetaphil Daily Advance Ultra -kosteuttava voide:

Kosteusvoiteet herkälle iholle 2

Tuote kosteuttaa ja kosteuttaa ihoa ja pitää sen myös ravittuna ja pehmeänä. On osoitettu, että tämä tuote toimii 24 tuntia. Kosteusvoide toimii tehokkaasti ja jättää miellyttävän tuoksun. Tämän tuotteen tarttumaton ja rasvaton ominaisuus tekee siitä yhden myydyimmistä kosteusvoiteista nykypäivän markkinoilla.

3. Avene Rich kompensoiva voide:

Kosteusvoiteet herkälle iholle 3

Avenen runsas tasapainottava voide on yksi parhaista kosteusvoiteista herkälle iholle. Se sisältää luonnollisia peruspohjaisia ​​ainesosia, jotka alkavat ihon luonnollisen suojakerroksen. Se myös taistelee ihon ikääntymisongelmia vastaan ​​ja tekee siitä pehmeän kuin koskaan ennen.

4. La Roche Posay Toleriane Hydrating Protective Care – herkkä allergiselle iholle:

Kosteusvoiteet herkälle iholle 4

Tämä kosteusvoide rauhoittaa ihoa ja pitää sen hydratoituna 24 tuntia. Se toimii erinomaisesti allergiselle iholle ja voimakas rauhoittava neste rentouttaa ihoa ja valmistaa sen ylläpitämään kauneudenhoitotuotteiden sisältämiä kemikaaleja. Tätä tuotetta käytetään kasvoille, kaulan silmille, joka aamu ja ilta.

5. Jergens Skin Smoothing Gentle Exfoliating Moisturizer:

Kosteusvoiteet herkälle iholle 5

Jergens Ihoa tasoittava lempeä kuoriva kosteusvoide palauttaa ihon menetetyn kauneuden sen tiheän kermaisen voiteen avulla, joka on itse asiassa öljytön. Ihotautilääkäreiden mukaan tätä tuotetta tulisi käyttää kahdesti päivässä päivittäin tehokkaiden tulosten saavuttamiseksi.

6. Just Herbs No Sun Jojoba Wheatgerm Kosteuttava aurinkosuojageeli:

Kosteusvoiteet herkälle iholle 6

Tämä tuote sisältää rypäleen siemeniä, vehnänalkioita, aloe vera -mehua, vihreän teen uutteita ja monia muita arvokkaita luonnollisia yrttejä. Kaikki nämä komponentit täydentävät ihoa ja pitävät sen kosteutettuna pitkän ajan.

7. Fabindia E -vitamiini Ihoa kosteuttava voide:

Kosteusvoiteet herkälle iholle 7

Se on erittäin tehokas hallitsemaan ihon ikääntymisongelmia ja poistamaan ryppyjä. Tuote sisältää E -vitamiinia, joka auttaa pitämään ihon pehmeänä ja kauniina. Siinä on luonnon veden, jojobaöljyn, maitohapon, E -vitamiiniasetaatin, aloe vera -uutteiden jne..

8. Lotus Herbals Alphamoist Alpha Hydroxy Skin Renewal öljytön kosteusvoide:

Kosteusvoiteet herkälle iholle 8

Tämä öljytön kosteusvoide sisältää rypäleuutteita ja muita antioksidantteja, jotka auttavat palauttamaan ihon kosteuden. Tämän tuotteen tulehdusta ehkäisevä ominaisuus tekee siitä yhden kaikkien aikojen parhaiten arvioiduista kosteusvoiteista.

9. Puhdas ja kirkas ihon tasapainottava kosteusvoide:

Kosteusvoiteet herkälle iholle 9

Öljytön kosteusvoide kosteuttaa ihoa tukkimatta huokosia. Tämän tuotteen salisyylihappopitoisuus estää ihon puhkeamista ja säästää sitä näppylöiltä. Se on yksi tehokkaimmista ratkaisuista puhtaimmalle iholle.