Näin valitset ihotyypillesi sopivan kosteusvoiteen

Kuten hyvän puhdistusaineen etsiminen, voi olla vaikeaa löytää täydellistä kosteusvoidetta ihollesi. Joten mistä tiedät, mikä kosteusvoide sopii sinulle parhaiten? Tässä osassa puhutaan hyvän kosteusvoiteen perusteista ja esitetään hyödyllisiä vinkkejä, jotka on otettava huomioon valittaessa.

kuinka soveltaa oikeaa kosteusvoidetta

Osta kosteusvoidetta-se näyttää riittävän yksinkertaiselta, kun olet lisännyt sen tehtäväluetteloosi. Kosteuttamalla ihoa vahvistat antavasi sille riittävästi kosteutta ja ravintoa. Kuiva, rasvainen, muuten herkkä, riippumatta siitä, millainen iho sinulla on, kosteus on välttämätöntä!

Paras tapa valita oikea kosteusvoide ihotyypillesi:

Oikean kosteusvoiteen valinta ihollesi riippuu ihon tyypistä. Täällä annamme erilaisia ​​ihotyyppejä ja myös vinkkejä valintaan.

1. Kuiva iho:

Jos käytät kosteusvoidetta plus tuntuu edelleen tältä, se tarkoittaa, että kosteusvoide ei ole fiksu tarjoamaan riittävästi kosteutta iholle. Ryppyjä, hienoja juonteita ja muita merkkejä ilmestyy nopeammin, jos iholta puuttuu riittävästi kosteutta. Jotta ihosi pysyisi aina hyvin hydratoituna, on tärkeää käyttää kosteusvoidetta, joka voi vaikuttaa kuivalle, muuten erittäin kuivalle iholle, perustuen ihosi tyyppiin.

 • Ihmisille, joilla on erittäin kuiva iho, sopii erinomaisesti raskaammille ja kermaisemmille kosteusvoiteille.
 • Varmista, että glyseriini on täynnä ja käytä öljyä, joka on muuten kermapohjainen kosteusvoide. Tämä tekee oikeudenmukaisuudesta kosteuttaa ihoa sen ainesosalla.
 • Varmista, että käytät kosteusvoidetta uudelleen kerran 4-5 tunnin välein. Tämä auttaa tasapainottamaan kosteutta, joka häviää kuivalle iholle, etenkin talvella.

2. Rasvainen iho:

Rasvaisen ihon ihmiset käyttävät vahvoja tuotteita ja puhdistusaineita aknen hoitoon sekä muita ihottumia. Ne vaativat ehdottomasti ihon kosteuttamista. Kosteusvoide, joka on tarkoitettu rasvaiselle iholle, auttaa yksityiskohtaisesti vähentämään ihon tuotantoa epidermiksessä. Se myös kosteuttaa ihoa.

 • Valitse kevyt vesipohjainen kosteusvoide.
 • Levitä kosteusvoidetta puhtaasti puhdistettujen kasvojen yläpuolelle ja hierontaa odottaen sen imeytymistä.
 • Kosteusvoiteen on oltava välttämätön osa yöhoitotottumustasi.
 • Esiintyy tarrassa, joka sanoo rasvaiselle iholle.
 • Raportissa pitäisi olla sellaisia ​​sanoja kuin ei-komedogeeninen. Tämä tarkoittaa, että tuote ei aiheuta katkoksia.
 • Siinä on mieluiten oltava myös sanoja, kuten öljytön ja vesipohjainen.

3. Aurinkosuoja:

Ihotyypistäsi riippumatta suosittelemme jokaisen ihotautilääkärin saamaan vähintään aurinkovoidetta sisältävää kosteusvoidetta, jonka suojakerroin on 30. Jos saat sitä kasvoillesi, valitse öljy ja tuoksu.

4. Ihon kutina:

Kun hypoallergeeninen kosteusvoide ei lievitä kutinaa, kokeile 1% hydrokortisonisteroidivoidetta viikon ajaksi, mutta ei enää. Keskustele lääkärisi kanssa, jos tämä ei ratkaise kutinaa. Sinulla voi olla vakava iho -ongelma.

5. Herkkä iho:

Ihmisten, joilla on herkkä iho, tulee pysyä poissa kosteuttavista aineista, jotka ovat hajustettuja, värillisiä ja muuten keinotekoisia. Nämä voivat aiheuttaa kovia repeämiä ja johtaa muihin sivutavaroihin. Herkkä iho voi vastata säilöntäaineisiin ja muihin kemikaaleihin kosteusvoiteessa.

 • Valitse mieto kasviperäinen kosteusvoide.
 • Valitse kosteusvoide, jossa on riittävästi SPF: ää. Tämä estää ihosi haitallisilta UV -säteiltä.
 • Jos kosteusvoide ei liiku SPF: llä, sinun on levitettävä aurinkovoidetta erikseen.
 • Muista muuntaa koko ostamasi sadon tarrat. Useimmat kosteusvoiteet tunnistavat ihotyypin, jolle ne on täytetty.

5. Ekseema:

Käytä paksua kosteuttavaa voidetta vaseliinin saamiseksi, muuten käytä vain vaseliinia lievittämään halkeamia ja pitämään iho joustavana.

6. Sekaiho:

Sekaiho on iho, jossa on sekä rasvaisia ​​että kuivia laikkuja. Ihmiset voivat tyypillisesti kokea öljyisyyttä t-vyöhykkeillään ja nenän lisäksi leuka-alueella. Suun ympärillä oleva alue ja jotkut muut alueet saattavat kuitenkin kuivua. Ylimääräistä hoitoa tarvitaan yhdistelmä -ihon hoitoon ihon rakenteen tasaamiseksi.

 • Hanki öljytön kosteusvoide T-alueelle ja mieto ravitseva poskille.
 • Pyyhi osa tuotteesta ja hiero hiljaa odottaen imeytymistä.
 • Vältä sekoittamista ja yhdistä kosteusvoiteet. Anna niiden toimia huomaamattomasti jakamisalueilla.