Top 9 kasvojen kosteusvoiteet

Kosteusvoiteilla on tehokas rooli lähes kaikissa kauneushoidoissa. Kuorinnan jälkeenkin ihon kosteuttaminen on tärkeää. Hyvin ihotyypille on kosteusvoide. Kuiva iho tulee pitää nesteytettynä mahdollisimman paljon, mitä ei voida tehdä ilman sopivaa kosteusvoidetta. Kosteusvoide on paras ratkaisu pitää ihon kimmoisana ja ilman kutinaa. Naiset, joilla on herkkä iho, voivat myös vähentää ihon punoitusta käyttämällä tätä kauneusratkaisua. Kosteusvoide on tavallaan vastaus useisiin vakaviin iho -ongelmiin. Joten eduksi, olemme tuoneet luettelon parhaista saatavilla olevista kosteusvoiteista.

Kasvojen kosteusvoiteet Intiassa:

1. Sabon Porkkana kasvojen kosteusemulsio:

kasvojen kosteusvoide

Tämä tuote on täynnä luonnollisia ainesosia, jotka tulevat suoraan äiti -maasta. Ilman haitallisia kemikaaleja tämä tuote sisältää porkkanansiemenöljyä, joka toimii sopivana ikääntymisenestoaineena. Tuote toimii erittäin hyvin kaikilla ihoilla ja sillä on kaunis tuoksu.

2. Artistry Skin Refining Lotion:

Kasvojen kosteusvoiteet 2

Artistryn uusi ihonpuhdistusvoide saa ihosi tuntumaan vauvan pohjalta. Useimpien asiantuntijoiden mukaan tämä on paras kasvojen kosteusvoide koskaan. Se tekee ihosta kiinteän ja antaa sille ainutlaatuisen hehkun, joka näyttää jumalalliselta. Kosteusvoide tunkeutuu syvälle ihoon ja parantaa solujen muodostumista.

3. Bioderma Sensibio Cream:

Kasvojen kosteusvoiteet 3

Jos pelkäät käyttää kaikenlaista kauneudenhoitotuotetta, joka aiheuttaa ärsytystä, niin tämä on oikea aika valita yksi. Tämä kevyt voide imeytyy nopeasti ihoon. Sen tahmea vaikutus tekee siitä yhden saatavilla olevista kasvojen kosteusvoiteista. Sen elvyttämisen lisäksi se jättää iholle taivaallisen tuoksun.

4. Yonka Age Defense Crème 83:

Kasvojen kosteusvoiteet 4

Tämä kosteusvoide on ihon paras ystävä, koska se poistaa kuivuuden paremmin kuin mikään muu tuote. Se toimii hyvin poskilla, otsalla ja leualla piilottamalla punoitusta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja tuoksuu upealta.

5. MD Forte Replenish -kosteuttava voide:

Kasvojen kosteusvoiteet 5

Naiset, joilla on herkkä iho, löytävät tämän tuotteen parhaiten iholleen. Sen on osoitettu poistavan ihon ärsytystä ja saavan ihon sileäksi. Voit käyttää tätä voidetta myös keittiön palovammojen korjaamiseen. Ilman rasvaista vaikutusta tämä kosteusvoide pitää ihon kosteutettuna pitkään.

6. Josie Maran 100 % puhdasta arganöljyä:

Kasvojen kosteusvoiteet 6

Stylistit pitävät Josie Maranin öljyä sopivana kosteusvoiteena kaikille ihotyypeille. Sen mukana tulee tiputin, joka tekee tästä tuotteesta todella kätevän. Tämä on mahdollisuus antaa ihollesi paras suoja kosteudelta kohtuulliseen hintaan.

7. Shiseido Bio-Performance Advanced Super Revitalizer Whitening Formula N:

Kasvojen kosteusvoiteet 7

Tämä on yksi kauneimmista kosteusvoiteista kauneudenhoitotuotteiden alalla. Samettinen laatu tekee tästä tuotteesta ainutlaatuisen. Se täyttää ihon ihanteellisella määrällä kosteutta ja pitää sen nesteytettynä. Kosteusvoide ei tee ihosta rasvaista. Tuote ei aiheuta sivuvaikutuksia ja sopii myös rasvaiselle iholle.

8. Clinique Moisture Surge Intense:

Kasvojen kosteusvoiteet 8

Naiset, joilla on kuiva iho, hyötyvät eniten tästä kosteusvoiteesta. Se on tehokkain kuivina talvina. Iho tuntuu ikään kuin kastelulta silloin tällöin.

9. SK-II Essential Power Rich Cream:

Kasvojen kosteusvoiteet 9

Tämä voide ei tee ihosta kuivaa eikä aiheuta ihottumaa. Sitä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille. Sen mukana tulee kevyt kaava, joka sopii täydellisesti ihon terveyttä sisältäpäin.