9 Kotihoitoa muistin menetykseen

Kodin korjaustoimenpiteet muistin menetykseen

Unohdatko aina mihin laitat tavarasi? Huolestuttaako unohtaminen sinua ja rakkaitasi? Iän myötä tulee viisautta, mutta sen mukana tulee myös paljon muuta henkistä stressiä, joka voi kehittyä vakaviksi mielenterveyshäiriöiksi ja johtaa jopa dementiaan. Entä jos pidämme asiat kurissa kotona ja varhaisessa vaiheessa elämää? Tässä on yhdeksän parasta hoitoa muistin menetykseen.

Tehokkaat kodin korjaustoimenpiteet muistin menetykseen:

1. Vitamiinin saanti:

Syö hyvää vitamiiniruokaa

Vitamiinien riittämättömyys voi johtaa muistin heikkenemiseen. Lisää tiamiinin annosta, jota löytyy pistaasipähkinöistä ja erilaisista antioksidantteista, jotka liittyvät eri vitamiineihin. E -vitamiini on tärkein aivojen paremman toiminnan kannalta. Samalla se ylläpitää kognitiivisia kykyjäsi ja estää aivohalvauksia, Alzheimerin tautia ja dementiaa.

2. Marjat:

Marjat

On järkevämpää luopua huonoista välipala -asioista ja siirtyä marjojen nauttimiseen. Ne eivät vain maistu hyvältä ja auttavat sinua laihduttamaan, vaan niiden antioksidanttipitoisuudet ovat korkeimmat. Siksi ne ovat parhaita ruokia päivittäin joko aamiaiseksi tai iltapalaksi.

3. Rosmariini:

rosmariiniöljyä

Rosmariinilla on tuoksu, joka stimuloi aivosoluja ja lisää keskittymiskykyä. Sitä voidaan käyttää aromaterapiaöljynä tai se voidaan sisällyttää päivittäisiin ruokiin. Pieni määrä tätä yrttiä auttaa pitkälle pitämään aivosolusi tehtäviensä tasalla.

4. Pähkinät ovat aivoruokaa:

Pähkinät ja siemenet

Kourallinen pähkinöitä on myös loistava tapa varmistaa hyvä muisti ja hermojen säilyttäminen. Mantelit ja saksanpähkinät ovat kiistatta paras vaihtoehto sinulle. Ne eivät ainoastaan ​​sisällä runsaasti E -vitamiinia, vaan myös joitain hyviä rasvoja, kuten Omega 3, joka ylläpitää sydämesi ja aivojesi terveyttä. Nyt tiedät miksi pähkinä näyttää aivoiltamme.

5. Omega -rikkaat kalat:

Rasvaiset kalat salman

Kaloilla on merkittäviä terveyshyötyjä ja ne ovat ravinteiden aarre muille kuin kasvissyöjille. Sardiinien, makrillien ja lohien omega -rasvahapot pitävät aivosolusi valppaampina ja parantavat aistitietoisuuttasi. Kalat ovat paras omegarasvojen lähde, mikä parantaa myös sydämesi terveyttä.

6. Omenat:

omena 3

Omenat ovat avain hyvään terveyteen sukupolvesta toiseen. Ii on runsas rautojen, kuidun ja A -vitamiinin lähde. Omena on myös omenankuorista löytyvän kvercetiinin komponentin lähde. Se on osoitettu kyvyltään suojata aivosoluja vaurioilta ja vapaiden radikaalien hyökkäyksiltä ajan mittaan. Siksi se on myös erittäin hyödyllinen seniilisen muistin menetyksen tapauksissa.

7. Vihreät vihannekset:

vihreät lehtivihannekset

On todistettu tosiasia, että vihreät vihannekset ovat itse asiassa monipuolisimpia ja kaikkia ravinteita sisältäviä täydellisiä ruokia ruokavaliossasi. Erilaisilla lehtivihanneksilla on iloisia seleenitarjontoja parsakaalista, joka näyttää myös aivoiltamme ja mangaanilta, fosforilta pinaatilta ja kirjavalinnalta. Mitä vihreämpiä tulevat, sitä parempia ne ovat aivoillemme. Jopa vaatimaton ocra kuuluu tähän luokkaan.

8. Pidä mielesi aktiivisena:

Aktiivisimmat mielet ovat niitä, jotka ovat luovasti ja matemaattisesti virittyneitä. Nämä ihmisryhmät ovat puhtaita neroja. Vaikka sinun ei tarvitse pakata matematiikan kirjojasi, musiikki ja runous voivat aina auttaa. Raikas ja iloinen mieli on stressitön ja muistaa asian paremmin.

9. Nukkuminen ja liikunta:

nukkua kunnolla

Nukkuminen on erittäin tärkeää, koska pienet torkut voivat myös virkistää ja ladata väsyneitä aivosoluja. Pitkien tuntien pysyminen heikentää refleksejämme ja ajattelukykyämme. Avain on stressin purkamisessa, mikä voi tapahtua myös harjoittelun kautta.

Pidä terveitä elämäntapoja pysyäksesi kunnossa ja aktiivisena pitkään. On aika muistaa ajatella itseämme.