9 Parhaat häämatkakohteet Sri Lankassa

Upea Sri Lankan saari, Intian valtameren kirkkaan sinisten vesien ympäröimä, on täydellinen häämatkaportti kaikille vastasyntyneille. Tämä auringon, meren ja hiekan maa tarjoaa valinnan lähes kaikille. Olipa kyse kristallinkirkkaista ja hiekkarannoista, villieläinten suojelualueista, temppeleistä ja arkeologisista raunioista tai loputtomista teealueista; mikään ei voi olla romanttisempaa kuin nauttia kauniista illasta puolisosi kanssa tässä maassa!

häämatkakohteet Sri Lankassa

Voit myös nauttia monenlaisista aktiviteeteista, jotka vaihtelevat laitesukelluksesta vaellukseen tiheiden metsien halki ja vierailemalla laulavan kalan laguunissa tai norsun orpokodissa. Vaihtoehdot ovat loputtomia! Joten tässä on joitain uskomattomia häämatkapaikkoja, jotka rakastavat lintuja tässä taivaassa maan päällä:

Upeimmat häämatkakohteet Sri Lankassa:

1. Tangallen ranta- Kaakkoisrannikko:

Tangallen ranta- Kaakkoisrannikko

Aivan Yala -viidakon reuna -alueella on koskematon Tangalle -ranta, joka on yksi kuuluisista Sri Lankan häämatkapaikoista. Tämän kuohuvan turkoosin veden reunat ovat täynnä kauniita hotelleja ja huviloita lahtia ja lahtia rinnalla. Valkoiset hiekkarannat ovat herkku silmille ja saavat sinut jälleen rakastumaan!

2. Trincomalee Beach- itärannikko:

Trincomalee Beach- itärannikko

Jos etsit yksinäistä rannikkoa ja hiljaista merenrantaa kumppanisi kanssa vietettävänä, tämä on ihanteellinen paikka intiimeihin hetkiin ja auringonottoon. Tunnetuimmat rannat ovat Uppuvelin ja Nilavelin rannat.

3. Bentota- länsirannikko:

Bentota- Länsirannikon häämatkakohteet Sri Lankassa

Pyhän Bentota-joen ja mahtavan valtameren liiton merkitsemä upea laguuni on toinen parhaista paikoista vierailla Sri Lankassa häämatkalle kämmenvarjostetuilla rantaviivoillaan. Tässä rannikkokaupungissa voit myös harrastaa erilaisia ​​seikkailuurheilulajeja, kuten vesihiihtoa, sukellusta, surffausta jne..

4. Jaffna- Luoteis:

Jaffna- Luoteis

Historian ystäville ja akateemisille harrastajille tämä paikka on tunnettu mielenkiintoisesta historiastaan, kuten Portugalin ja Ison-Britannian miehitykset yhdessä Tamil Liberation -liikkeen kanssa. Älä missaa käydä Jaffnan linnoituksessa ja Nagadeepa -hindutemppelissä, kun olet täällä.

5. Yalan kansallispuisto:

Yalan kansallispuisto - häämatkakohteet Sri Lankassa

Luonnonystäville ja lintuharrastajille 97878 hehtaarin laajuinen Yalan kansallispuisto, joka sijaitsee Kaakkois -Sri Lankassa, on ihanteellinen valinta. Tämä puolikuiva metsä on kuuluisa leopardivalokuvauksesta, erilaisista harvinaisista lintulajeista ja valikoimasta historiallisia muistomerkkejä.

6. Negombo:

Negombo

Yleisesti tunnettu Pikku Rooma, Negombo on toinen suosikki Sri Lankan häämatkakohde. Se on tunnettu monista mereneläviä herkuistaan, kuten katkarapuja, rapuja, hummereita ja useita arkeologisia jäänteitä Sri Lankan siirtomaasta.

7. Ella, Bandarawela:

Ella, Bandarawela

Vuorenrinteellä sijaitseva Ellan kylä tarjoaa koskemattomat näkymät loputtomille teealueille, metsäturvakoteille ja lumoaville katoksille. Jos haluat nähdä upeita näkymiä, älä missaa Ella Rockia, Ella Gapia. Ja Pikku Aadamin huippu.

8. Nuwara Eliya:

Nuwara Eliya - Kuherruskuukauden kohteet Sri Lankassa

Nuwara Eliya tunnetaan myös yleisesti nimellä “Pikku -Englanti”, ja se on kuuluisa runsaasta vehreydestään, kaltevista maisemistaan, punatiilisistä taloistaan ​​ja klubeistaan, joissa on vanhan maaseudun tunnelmaa. Pakollisia vierailukohteita ovat Lover’s Leap Fall, Laksapana Falls, Rawana Falls ja rehevät teeistutukset.

9. Kandy:

kandy - Kuherruskuukauden kohteet Sri Lankassa

Jos haluat nauttia Sri Lankan kulttuurista ja suussa sulavista herkuista, Kandy on oikea paikka. Buddhan hampaiden muinaisjäännös, älä missaa Pinnawala -norsujen orpokotia ja Kandyan -tanssia Kandyan -kulttuurikeskuksessa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kun vierailet tässä eksoottisessa maassa, älä koskaan unohda kokeilla heidän herkullisia symboleitaan, makeisia, hapanta ja kala currya. Hunaja-moaners, ihanteellinen aika vierailla tällä saarella ovat joulukuusta maaliskuuhun, jolloin sää on tyyni ja parhaimmillaan. Kuherruskuukauden matka Sri Lankaan on kiistatta kaunis valinta, ja et tule koskaan katumaan, että valitsit tämän määränpään ensisijaiseksi!