9 uusinta kesän Kurti -mallia ja kokoelmaa

Kesän paahtava aurinko vaatii mukavat vaatteet, jotta ihosi voi hengittää ja tuntua raikkaalta, olitpa sisällä tai ulkona kuumassa auringossa. Kurtis on yksi kesän parhaista naisvalinnoista, koska ne ovat tuulevia ja helppoja käsitellä päivittäisiä askareita tehdessään.

Uusin Kurtis -kokoelma kesäksi:

Katsotaanpa 9 suosituinta viimeistä kesän kurtia, jotka auttavat sinua löytämään sinulle sopivan Kurtin kuumalla kaudella.

1. Levenevä lyhyt Kurti:

Levenevä lyhyt Kurti

Tämä kesäksi suunniteltu kokoelma on kuin raikasta ilmaa. Käytetyt värit ja levenevä tyyli antavat kesän tunnelman ja ovat erittäin mukavat. Yhdistä se denimiin tai leggingsiin viimeistelläksesi kesäasun. Tämä on paras säännölliseen käyttöön naisille.

2. Hihaton puuvilla Kurti:

Hihaton puuvillainen Kurti

Koska kesässä on kyse kirkkaista väreistä ja mukavuudesta, tämä kurti on erinomainen vaihtoehto kesäksi pitämään sinut raikkaana koko päivän. Yhdistä se leggingsien ja vastaavien korvakorujen kanssa. Jos naiset kohtaavat hikoiluongelmia enemmän kesäkaudella, he voivat käyttää tätä kuviota säännöllisesti, tämä täysin hihaton auttaa hengittämään ihoa oikein.

3. Ikat Kurti -mekko:

Ikat Kurti -mekko

Ulkoilu kesäkaudella vaatii mukavat vaatteet, ja tämä kesäksi suunniteltu kurtis auttaa sinua saavuttamaan ulkoasun. Yhdistä se saappaisiin ja pariin selkeään paksuun koruun. Tämä yksi oranssinvärinen kurti on kuuluisa nuorten tyttöjen tai naisten keskuudessa; tämä on paras mihin tahansa matka -aikaan tai rantajuhliin.

4. A-linjainen pitkä Kurti:

A-linjainen pitkä Kurti

Vaaleat ja kirkkaat värit hallitsevat kesän värejä, joten sinulla on pitkä luominen, jotta voit tuntea olosi mukavaksi jopa paahtavassa kuumassa auringossa. Tämä sopii täydellisesti rentoihin tilaisuuksiin. Tämä on puhdasta puuvillamateriaalia, joka on valmistettu luomaan mukavuutta kaudella.

5. Kukka painettu puuvilla Kurti:

Kukka painettu puuvilla Kurti

Kauniit kukkakuviot koristavat näitä upeita kesävaatteita, jotka antavat tyylitavoitteita kesällä. Nämä kesäkurtit sopivat täydellisesti toimistovaatteisiin ja rentoihin tapahtumiin. Jos olet kotona koko päivän, tämä kukkakuvioinen kuosi on hyvä valinta kesällä käytettäväksi.

6. Khaadin muodollinen Kurti:

Khaadin muodollinen Kurti

Tämä rauhallisen kaunis ilme sopii erinomaisesti kesäksi. Yksinkertaiset mutta tyylikkäät kesäpuuvillat ovat ihanteellisia päivittäiseen käyttöön. Yhdistä siihen sopivat leggingsit ja korvakorut. Tämä on pehmeää materiaalia, joka on tehty kurti ja auttaa välttämään lisää hikoilua kesällä.

7. Raidallinen suora Kurti:

Raidallinen suora Kurti

Raidat ovat pakollisia kesävaatteissa, ja tämä luomus koskee pelkkää tyyliä ja mukavuutta samanaikaisesti. Kantapään ja housujen avulla voit täydentää ulkoasua. Lämpimänä kautena toimistotyössä tytöt tai naiset kohtasivat enimmäkseen mukavuusvaatteita; tämä kurti on aina paras valinta heille.

8. Tunika Cotton Kurti:

Tunika Puuvilla Kurti

Nämä löysät ja erittäin mukavat puuvillan kurtat kesäksi voivat valita jokapäiväisen käytön. Nämä voidaan helposti yhdistää farkkujen ja kolha purisin kanssa. Voit käyttää näitä kesän kurta -malleja myös kaikkiin retkisuunnitelmiin; nämä ovat parhaita kuumalla kaudella rantavaatteena.

9. Chanderi Kurti:

Chanderi Kurti

Tämä kesän Kurtin muotoilu Chanderissa antaa tuulen tunnelmaa ja jotain, mitä voit harkita kesäkaapissasi. Rajalla tehty kirjonta korostaa koko ulkoasua.

Tänä kesänä pidä se tyylikkäänä ja mukavana samaan aikaan kokoelman kurtiksen kanssa ja anna tyylipelisi pysyä vahvana myös kuumassa auringossa. Älä myöskään unohda pysyä nesteytettynä ja levittää hyvä annos aurinkovoidetta ollessasi poissa.