Top 9 Perinteinen Kurta -pyjama liivillä miehille

Perinteiset vaatteet ovat olennainen osa jokaisen intialaisen vaatekaappia. Kurta -pyjama, jossa on erilaisia ​​liivejä/Nehru -takki/Koti/Bundi on intialaisen kulumisen sielu. Tämän etnisen yhdistelmän käyttäminen antaa sinulle virkistävän ilmeen. Kokeile ulkonäköäsi ja tyyliäsi eri sävyisten n -kankaisten takkien kanssa ja ylistä tyyliäsi juhlien, kuten Diwalin, pujan ja muiden tapahtumien aikana.

Viimeisin Kurta -pyjama, jossa on liivimuotoilu miehille häissä:

Top 9 Kurta -pyjama, jossa on liivi, auttaa sinua kaventamaan tyylikkään mutta nykyaikaisen etnisen asun etsimistä,

1. Sensational Orange Desi-Aandaaz:

Sensaatiomainen oranssi Desi-Aandaaz

Tämä tyylikäs kurta -pyjaman ja liivin yhdistelmä on ihanteellinen juhlatilaisuuksiin. Itse suunniteltu silkkinen Nehru-takki on täysin vuorattu, ja siinä on kaksi taskua edessä ja mandariinikaulus. Churidarissa on vyötärönauha, jossa on kiristysnauha. Oranssissa, normaalisti istuvassa kurtassa, jossa on sivuhalkiot ja täyshihat, sivutaskut ja pyöreä pääntie.

2. Banarasi Babu Desi Libas:

Banarasi Babu Desi Libas

Ainutlaatuinen yhdistelmä miesten kurta -liivi ja pyjamasetti juhliin. Pitkähihainen kurta, jossa on halkiot, pyöreä kaula ja churidar, ommeltu 100% käsintehdystä Banarasi -tavallisesta kudotusta raikkaasta silkistä. Maroon -kultainen suunnittelijaliivi, jossa on kaksi vetoketjutaskua edessä ja Nehru -kaulus, silkkikurtan päällä, antaa sinulle ainutlaatuisen rikkaan, erottuvan ilmeen kaikissa muodollisissa kokouksissa.

3. Nawabi Desi-andaaz:

Nawabi Desi-andaaz

Houkutteleva yksivärinen taide -silkki -kurta, jossa brokaatreunat, pitkät hihat ja kullanvärinen taidesilkki churidar -pyjama, jossa kiristysnauha. Tätä pukua täydentää kultainen ja sininen brokaattityö Nehru -takki, jossa sivutaskut. Tämä kurta -pyjama pakistanilainen liivi sopii erinomaisesti veljesi, sisaresi tai ystäväsi Eid-, Diwali- tai sangeet-/kihlausseremoniaan.

4. Blue Desi Hues -tyyli:

Blue Desi Hues -tyyli

Tämä miesten kurta-pyjama, jossa on liivi, sisältää itsepainetun murskatun silkkiharmaan sinisen kurtan, jossa on täydet hihat ja mandariinikaulus. Churidar on valmistettu silkistä, jossa on kiristysnauha. Takki erottaa sinut tyylikkäästi toisistaan, 3 napillista sulkemista, taskut ja mandariinikaulus. Säilytä upeaa tyyliäsi kaikissa tilaisuuksissa näyttäen upealta.

5. Musta riippuvuus Desi Pehnava:

Musta riippuvuus Desi Pehnava

Rakkaus mustaa kurta -pyjamaa, jossa on vyötärötakki, määrittää sähköistävän läsnäolosi kaikissa kokouksissa. Musta A-linjainen silkkisekoitus kurta, jossa on suora helma, sivuhalkiot ja pitkät hihat, ja musta churidar, jossa kiristysnauha. Musta itse muotoiltu liivi mandariinikauluksella parantaa entisestään upeaa ulkoasua ja muuttuu eliitin kokoontumisen elämään.

6. Hehku Gold Desi -tyylillä:

Hehku Gold Desi -tyylillä

Tämä miesten kurta-liivin ja pyjamasarjan yhdistelmä sisältää kultaista polyesteriseosta A-linjaista kurtaa, jossa on pitkät hihat, pyöreä pääntie ja tuuletettu helma ja samasta kankaasta valmistettu takki. Kuvioitu Nehru-takki, jossa on jacquard-kudottu muotoilu, on ainutlaatuisesti suunniteltu lyhyillä nappilistoilla ja mandariinikauluksella. Tämä kultayhteys herättäisi ehdottomasti vieraiden huomion ja kohteliaisuudet.

7. Prinssilainen Angrakhan tyyli:

Prinssilainen Angrakhan tyyli

Tämä puku sisältää kaksinkertaisen tavallisen polvipituisen kurtan, jossa on täyspitkät hihat, sivuhalkiot ja pyöreä pääntie. Churidar on myös valmistettu samasta kankaasta. Tässä setissä on ainutlaatuinen angrakha -tyylinen navy -brokadi Bundi/liivi, jossa on potli -napit. Tämä erottuva takki parantaa varmasti läsnäoloasi.

8. Regal Elegance Desi Poshak:

Regal Elegance Desi Poshak

Täydellinen valkoinen kurta-pyjama liivillä heijastaa itseluottamustasi ja pyrkimystäsi täydellisyyteen. Tämä taitava, hyvin räätälöity kääntyvä puolitakki mandariinikauluksella on valmistettu 100% pellavakankaasta ja on saatavana mustana ja harmaana. Sarjassa on myös puuvillakankaasta ommeltu valkoinen kurta ja churidar. Tämä säästää tilaa matkan aikana.

9. Blush Pink Desi Libas:

Blush Pink Desi Libas

Tämä vaaleanpunainen yhdistelmä koostuu ohuesta, kirkkaasta painetusta takista, jossa on kuvioita, mandariinikaulus ja nappikiinnitys edessä. Voit kiinnittää sen ohuella silkki-vaaleanpunaisella pitkähihaisella kurtalla ja valkoisella churidarilla. Tämä kurta -pyjama vyötäröllä antaa sinulle viileän ja mukavan ulkonäön kaikkiin juhlatilaisuuksiin ympäri repimistä.

Muoti on persoonallisuutesi laajennus ja heijastus. Intialaisesta perinteisestä pukeutumisestamme, kurta -pyjamasta, jossa on liivit, tulee selvä pukeutumiskoodi sekä juhla -aikoina että kaikissa muissa tapahtumissa, joita vietetään ystävä- tai perhepiirissä. Jopa länsimaalaiset tai Intiassa vierailevat turistit rakastavat kuljettaa heidät takaisin mukanansa.