9 parasta ja epätavallista hauskaa lahjaa vuodelle 2021 Intia

Lahjojen antaminen on loistava tilaisuus antaa rakkaillesi jotain mahtavaa. Funky lahjoja voi olla jotain voit antaa ystävillesi merkitä joitakin erityisiä päiviä. Hauskat lahjat saavat sinut tuntemaan olosi loistavaksi ja erityiseksi. Nämä ovat funky ja tyylikkäitä, mutta samalla käytännöllisiä. Joten voit valita jotain, josta rakkaasi tykkää, ja saada sen funky -tavalla eikä perinteisesti.

Paras ja epätavallinen Funky Lahjat 2019 Intia

Parhaat lahjakkaat lahjat vuodelle 2021 Intia:

Tässä on 9 parasta funky -lahjaa, kokeillaan näitä loistavia vaihtoehtoja tästä luettelosta.

1. Funky pullonavaaja:

Funky pullonavaaja

Kokeile tätä mahtavaa funky -lahjaa miehille. Tämä on pullonavaaja, mutta todella omituinen. Pullonavaajan tyylit ja kuviot ovat hyvin epäkeskisiä ja voivat olla myös värikkäitä. Se on erittäin tyylikäs tuote, jota voidaan käsitellä hyvin.

2. Kitaran muotoiset näppäimet:

Kitaran muotoiset näppäimet

On olemassa joitakin hyvin epätavallisia lahjoja, joita voit lahjoittaa muusikkoystävillesi. Kuten tämän kitaran muotoiset näppäimet, löydät myös monia muita musiikkiteemaisia ​​lahjoja. Löydä useita teemoja Intian upeista lahjoista myös verkossa.

3. Eco -lamppu:

Eco -lamppu

Löydä tämä ihana eko -funky -lahja hänelle, joka yllättää hänet. Tämä kulmalamppu on peitetty ympäristöystävällisellä paperilla, joka on painettu kuuluisilla tamilitähdillä. Joten mene eteenpäin ja tuo hymy ystäviesi kasvoille tällä.

4. Sateenvarjoseinien sisustus:

Sateenvarjo seinän sisustus

Monien funky -lahjaideoiden joukossa on tämä viileä sateenvarjoseinäkoriste. Se on sateenvarjon muotoisia koukkuja, jotka voivat pitää siinä esineitä tai ripustaa esineitä. Joten hanki joukko näitä eri väreissä ja täytä työhuoneesi seinä. Voit lahjoittaa tämän lahjan myös isännöidyille ylioppilaskaverillesi, he varmasti rakastavat tätä, koska heillä on enemmän pieniä tavaroita.

5. Funky Kettle Set:

Funky vedenkeitin

Katso tämä värikäs ja omituinen funky -lahja ystäville. Vedenkeitin on vanhanaikainen teekannu, jossa on kaksi juomalasia. Mallit ovat hyvin perinteisiä sekoitettuna abstraktiin. Tämä setti sopii parhaiten ihmisten lahjoittamiseen uusiin koteihinsa. Jos suunnittelet ulkoilua, ota tämä vedenkeitin, jotta voit järjestää iltateetä, hanki tämäkin kokoelmaasi.

6. Intian tyyny:

Intialainen tyyny

Tässä on funky -lahja hänen idealleen, joka on täydellinen, koska se on jotain kotiin. Tämä intialainen -aiheinen epätavallinen tyynynpäällinen on täynnä Intian malleja. Voit ostaa yhden tyynyn tai parin, koska tämä näyttää eklektiseltä. Saat myös henkilökohtaisen teeman valintasi mukaan, tämä on myös luova lahja.

7. Viskin avaimenperä:

Viskin avaimenperä

Toinen viileä ja funky -lahja miehille on tämä viski -avaimenperä. Avaimenperä on viskipullon muodossa. Miehet rakastavat tätä lahjaa ja sen omituisuutta. Pieni pullo on hyvä ostos miehille. Pakkaa tämä lahja parhaalle ystävällesi, joka rakastaa kokeilla viskiä juhla -aikanaan.

8. kitara lompakko:

Guitar Lompakko

Kaikki pojat rakastavat kitaransoittoa. Tämä funky -lahja pojille varmasti tekee heistä onnellisia. Tässä lompakossa on pieni paikka kitaran kynän pitämiseksi. Kynsi on tarpeeksi pieni eksyäkseen muihin lompakkoihin, joten tämä on täydellinen lahja kitaristille.

9. Joulusukat:

Joulusukat

Tässä on tyylikäs sarja upeita joululahjasukkia pojille tai miehille. Setissä on 12 paria sukkia, jotka kaikki ovat teemana jouluna. Käytetyt värit ovat punainen, vihreä, valkoinen ja sininen. Saat tämän lahjan yhdistelmäosastolta, kun suunnittelet ostoksia, hanki tämä pakkaus saadaksesi hymyn ystäväsi kasvoille.

Funky -lahjat ovat epätavallisia lahjoja, jotka voidaan antaa ystäville ja sukulaisille. Valitse esimerkiksi avaimenperät, mukit, tyynyt jne.