Trädgårdsarbete som proffs – trender inom trädgårdsodling

Stenmur växt krukor blomkorgar

Det finns också trender inom trädgårdsarbete – vi ska försöka ge dig en överblick över det senaste Trender inom trädgårdsodling Att förse. Anledningen är mycket enkel – ungefär som hur modern arkitektur främjar ett visst sätt att leva, trädgården visar också fördelarna och livsstilen för husägaren. Trädgården är det första intrycket som gäster och förbipasserande ser, så det borde vara av särskild vikt.

Trender inom trädgårdsodling – trädgårdscenter visar vägen

Trädgårdsdesign inspirationer sommarblommor

I maj 2013 anlagtsföretaget RHS Chelsea Flower Show firade ett jubileum – 100 år gammal. Det välkända företaget anordnade en blomsterutställning för tillfället Trender inom trädgårdsodling tydligt visat. Den moderna trädgårdsdesignen kännetecknas av en tydlig uppdelning i olika områden. Trädgården uppfattas som en oskiljaktig del av huset – det är därför en sömlös anslutning mellan träterrassen och uteplatsen är nödvändig. Denna övergång kan göras genom gräsmattor och små flodstenar. Träd och vintergröna buskar planteras på kanten av trädgården. Hög vägg komplimangeras av klätterväxter. Även de minsta hörnen används – fontäner och vattenväggar är ett måste för små trädgårdar. Om du har mer plats kan du skapa en trädgårdsdamm. Grundprincipen är att hålla trädgården ren.

Trender inom trädgårdsodling – trädgårdsskötsel som engelska

Tips vattna vintergröna växter

Den engelska trädgården utstrålar en viss charm som många generationer har uppskattat. Tricket ligger i den smarta kombinationen av blommor och grön vegetation. Under de senaste åren har det funnits en tendens att designa även små stadsträdgårdar i engelsk stil. Terrasser på flera trappsteg, anslutna med trappor, tillåter designen i engelsk stil. Så på den första nivån kan du ha gröna växter, på den andra – blommor och på den tredje – gröna växter igen. Om du inte har tillräckligt med utrymme för att designa en trädgård kan du helt enkelt plantera väggen och skapa en vertikal trädgård. de Trender inom trädgårdsodling är tydliga – trädgården ska fortfarande vara en relaxavdelning och ändå vara lätt att underhålla.

Tilldelningsträdgård mitt i storstaden

Vattenfontän damm tilldelning trädgård

Färska blommor i trädgården

Tips om trädgårdsarbete i engelsk stil

Vintergröna växter

Utställning för trädgårdslandskapsarkitektur

träd och buskar

långa växter idéer trä

Trädgårdsdamm – bevattningssystem

planterade väggbilder liten damm

Gröna växter – utnyttjar alla hörn av trädgården

vintergröna växter designidéer England