15 kreativa idéer för hemmet – använd klädnypor annorlunda

kreativa-idéer-klädnypor-olika-användning-deco-magnetiska-anteckningar

Klädnypor är användbara, små föremål som vanligtvis håller trosor och strumpor i koppel. De är också mycket billiga och finns på marknaden i olika versioner – gjorda av plast eller trä. Detta kan resultera i stora hantverk, men också använda dem som de är, annorlunda. Vi erbjuder 15 kreativa idéer för hemmet, du kan använda den för att hitta nya användningsområden för de traditionella träklädnyporna.

Kreativa idéer för hemmet – klädnypor hittar nya användningsområden

kreativa-idéer-klädnypor-olika-användning-magnet-arrangör

Klädnyporna är i sig en genial uppfinning som tjänar oss väl i vardagen och är designad väldigt enkelt. Med detta kan du inte bara hänga tvätten på linan, utan också hålla andra saker – som papperslappar som vanligtvis ligger i köket och om du letar efter ett specifikt mötsedel hittar du det aldrig i kaos. Sluta med det, ta några klädnypor från linjen och organisera dina pappersarbete.

Kreativa idéer för hemmet – dekorera klädnypor

kreativa-idéer-att-använda-klädnypor-annorlunda-instruktioner-dekorera

Du behöver inte mycket för att hitta nya användningsområden för klädpinnen – bara några klädpinnar och verktygen med vilka du kan försköna dem och förvandla dem till påkostade dekorationer. Välj först några av trä, eftersom materialet är lättare att arbeta med och erbjuder många designalternativ. Trälim eller tillfälligt lim, papperstejp och färger du väljer eller dekorativ tejp kommer säkert att användas för att ge mer färg till kreativa idéer för ditt hem.

Kreativa idéer för hemmet med klädnypor – kylskåpsmagneter 

kreativa idéer för hem-klädnypor-olika-användning-magneter-dekorera

Kylskåpsmagneter, som inte bara gör att frysens nakna yta ser mycket gladare och mer individuell ut utan också säkerställer mer ordning, skulle vara vårt första förslag på kreativa idéer med klädnypor. Självhäftande magnetiska bitar finns under skrivbordet. Fäst en magnet på varje klädnypa och du är klar!

Enkla och kreativa idéer för hemmet att imitera – dekorera klädnypor med dekorativ tejp

kreativa idéer för hemmet -klädnypor-olika-användning-dekorera-magnet

Om du vill ha mer färg kan träklädnyporna enkelt göras färgglada. Använd deco -tejp eller färger som du har till hands. Kritor, alla vattenbaserade färger och nagellack är fantastiskt lämpliga för att designa framsidan, den här utan magnet, fantasifullt. Du kan uppnå en skimrande effekt om du först applicerar lim på ytan och sedan rullar det i glitter och glitter.

Skapa kreativa idéer för ditt hem från klädnypor själv – anteckningshållare

kreativa idéer för hem-klädnypor-olika-användning-dekorera-arrangör

Fortsätt på samma sätt om du själv kan göra en vacker sedelhållare. Du måste bara styla klädnyporna efter eget tycke. Färga in de nyanser du gillar eller i de som hör till inredningen. En fyndig idé skulle vara att använda fem eller sju klädnypor – en varje dag i veckan. Häng på en snöre över skrivbordet på jobbet så kommer du aldrig att tappa uppgifterna för dagen ur sikte.

Kreativa idéer och praktiska knep med klädnypor – kabelhållare

kreativa idéer för hem-klädnypor-olika-användning-hörlurs-kablar

Har du ofta haft problem med hörlursledningen? För att förhindra det behöver du bara två klädnypor och lite lim. Limma ihop de två stadigt, men motsatta varandra, så att de två delarna kan öppnas mot varandra. Dekorera botten och toppen av ditt val. Det enklaste sättet att göra det är med färgad dekorativ tejp.

Kreativa idéer för hemmet – klädnypor är riktiga hushållshjälpare

kreativa-idéer-med-klädnypor-annorlunda-kök-matlagning

De små klädpinnarna används också i köket och kan användas mycket smart när man lagar mat. Om du inte vill göra locket på grytan helt så att vätskan ångar snabbare, fäst en klädnypa på grytans kant. Detta lämnar en liten öppning och ångan kommer ut. Ett annat genialt trick – för att förhindra att blandningsskeden glider in i maten, fixa den med en klädnypa och luta dig mot kanten på grytan.

Snygga knep och kreativa idéer för hemmet – tandborsthållare av klädnypor

kreativa-idéer-med-klädnypor-annorlunda-tandborsthållare

Nästa lysande idé kan användas i badrummet. Om dina tandborstar inte har lock behöver du en tandborsthållare. Du kan designa en själv och du har säkert redan lämpliga tillbehör, men någonstans bredvid klädstrecket. Varje tandborste kan läggas åt sidan med en klädnypa utan att komma i kontakt med andra ytor.

Använd klädnypor annorlunda – som arrangör

kreativa-idéer-med-klädnypor-annorlunda-arrangör-anteckning-handväska

Ska du ha en spännande resa eller måste du organisera en turné för flera personer och på något sätt organisera alldeles för många biljetter klart? De användbara klädnyporna är också användbara här. Märk bara varje klädnypa beroende på användning och använd den för att fixa de dokument som tillhör den.

Kreativa idéer för hemmet – väggkrokar från klädnypor 

kreativa-idéer-klädnypor-olika-användning-vägg-krokar-instruktioner-stickning

Moderna klädnypor i trä kännetecknas av en enkel, snygg form som passar utmärkt för många designidéer. Du kan till och med använda den för att skapa en väggkrok, som naturligtvis inte är lämplig för tunga rockar och jackor. En klädnypa som inte är för omfattande kommer säkert att hålla en klädnypa utan problem.

Kreativa idéer för hemmet gjorde det enkelt – vardagsobjekt som används annorlunda

kreativa-idéer-använda-klädnypor-annorlunda-pyssla-med-vägg-krokar

Geniala, kreativa idéer för hemmet – halsdukshängare med klädnypor

creative-ideas-wa% cc% 88sheeppins-different-use-clothes-bu% cc% 88gel-hooks

Klädpinnar används också runt garderoben. Detta gör att en konventionell klädhängare kan byggas ut som halsduk eller kjolhängare. Använd ett lämpligt lim för att fixera klädnyporna på önskade platser så att en korrekt hållning garanteras.

Kreativa idéer för hemmet som hittar nya användningsområden för vardagliga saker – klädhängare och klädnypor blir kjolhängare

kreativa-idéer-klädnypor-olika-användning-kläder-galgar-garderob

Praktiska knep med klädnypor – gör din egen billuftfräschare

creative-ideas-wa% cc% 88sheepclips-different-use-car-air-fresheners

Så att trävaror håller längre behandlas de med oljor och vaxer. Dessa absorberas av materialet och skyddas därmed mot skadliga påverkan. Med tiden kommer oljan att dämpa och lösa sig långsamt, sedan bör träet behandlas med det igen. Eteriska oljor kan också appliceras på materialet på ett liknande sätt, vilket ger en behaglig doft. Ringla en klädnypa med den valda eteriska oljan och fäst den på bilens ventilationsöppning istället för en förköpt luftfräschare.

Kreativa idéer om hur klädnypor kan användas annorlunda

kreativa-idéer-med-klädnypor-annorlunda-målning-istället-för-pensel

Klädpinnar kan även användas i begränsad utsträckning som pennförlängning eller som borsthandtag. Naturligtvis är det bara ett substitut, som fungerar exceptionellt och inte på lång sikt.

Återanvänd klädnypan och använd den för att ta bort kablar

kreativa-idéer-klädnypor-olika-användning-kabel-stripp-strippning

Om du tar bort kniven från den konventionella skärparen och fäster den på en klädpinne kan produkten användas för att ta bort eller ta bort kablar om inget lämpligt verktyg finns tillgängligt.

Kreativa idéer för hemmet – klädnypor hittar nya användningsområden

kreativa-idéer-med-klädnypor-annorlunda-hamra-i-naglar

Skador på fingrarna uppstår ofta när nålar hamras i väggen. Allt du behöver för att förhindra att detta händer är en klädnypa. Använd den för att fixera nålen på plats istället för att använda fingrarna.