Modetrender sommaren 2014 – gammalt och nytt i en blandning

Modetrender sommaren 2014 är detta vad proffsen gissar

Varje säsong väntar modevärlden ivrigt på catwalks för att se mode för den säsongen. Vissa saker håller kvar, andra uppfinns varje gång – i sommar förblir dock mycket detsamma, så att din egen garderob inte behöver förnyas helt. Dessutom gör vissa mode stilar som man trodde var glömda tillbaka till världen. Inte konstigt att Modetrender sommaren 2014 säg en blandning av stilar.

Modetrender sommaren 2014 – den smarta affärskvinnan

Klassisk svart vit blazer för kvinnor

Den smarta affärskvinnan kommer att hitta sin stil igen den här säsongen – den här gången troligen ännu bättre än tidigare. Dräkterna har sparats med krusiduller, de reduceras till det absolut nödvändigaste. Kvinnorna får affärslika kläder, och den svarta kavajen, som upprepas i nästan varje samling, är särskilt slående. Snittet är olika beroende på formgivare, men de är alla överens om dekorationerna: De saknas genomgående. Men det gör inte bitarna tråkiga, de verkar mer professionella. En färgad kontrast, som kan ställas in med blusen, förhindrar också tristess.

Modetrender sommaren 2014 – fashionabla idéer från 70 -talet gör comeback

2014 fransade långa kjolar huvudband röd färg

Fransar, band och blommiga broderier gör sin comeback i sommar: fashionabla idéer från 70 -talet används och kombineras med nya kläder; en bra blandning av gammalt och nytt. Stora hattar och långa kedjor är de perfekta tillbehören till denna outfit, som är lika lämplig för en resa till parken som för att besöka en festival. Denna trend är definitivt somrig. Svarta, grova skor bärs vanligtvis med de lösa och luftiga kläderna, men ballerinor eller sandaler är också lämpliga beroende på vädret. I motsats till affärsutseendet slipper den här dekorationerna.

Genomskinliga tyger för vardagen

Trender transparenta blusar blommönster söta unga

Genomskinliga tyger har alltid varit ett blickfång. Tidigare har de oftast använts i flera lager för kvällsklänningar, de hittar nu in i vardagen som blusar. Transparens är trendigt i sommar, men bör inte överdrivas: Det fungerar bäst som ett lager i form av en färgad topp under en transparent vit blus. På grund av det transparenta tygets lätthet kan det också bäras mycket bra på sommaren och kommer att vara ett iögonfallande – särskilt med det strikta affärsutseendet, som kan förbättras mycket bra med en sådan blus i ett lagerutseende.

Gröda toppar är trendiga

lekfulla blus romantiska blommönster jeans

Något annat tar sig tillbaka till den här sommarens utseende: grödorna. Senast de var på modet var på 90 -talet. Det var redan klart förra säsongen att den här trenden kämpar sig tillbaka, och 2014 gjorde den den – om än lite snyggare än på 90 -talet. Det är modernt igen att visa din mage, men inte för mycket hud ska vara synlig. Tight bustiers är mycket lämpliga, och om du vill dölja din navel kan du bära midjebyxor istället för hipsters. Mycket trendigt är också klänningar eller till och med byxdräkter som har en integrerad magfri sektion.

Använd kjolar istället för byxor under sommarmånaderna

Trender 2014 mode kjolar damdesign idéer

Kjolar är tillbaka i trend mer än byxor. Även asymmetriska mönster som annars var ovilliga att bära har blivit populära och kommer att ses mycket i sommar. Valet faller inte bara på korta bitar, utan också på den långa versionen, den så kallade maxikjolen. Speciellt med en slits på sidan blir det ett blickfång. Byxor blir däremot kortare och kortare i sommar, så istället för långa jeans kommer kvinnor att föredra trekvartsbyxor eller till och med heta byxor.

Trendiga färger och mönster

Sommarklänning gulgrön knälängd BH integrerad

Många färger väntar dig i sommar. Fräscha färger som ljusgrön är särskilt lämpliga för stranden. Som en grimma klänning i kombination med en matchande halsduk är detta den perfekta strandklädseln, men också lämplig för en resa till staden. Blommönstren på de luftiga sommarklänningarna påminner också om den redan nämnda hippie -looken – även här går det igenom och förskönar bitarna. De stora tryckmönstren kan också ses på många klädesplagg; detta är en annan trend i sommar.

Modetrender sommaren 2014 – tryck inspirerade av exotiska destinationer

Beach mode blommönster baddräkt sommarklänning hängande stol

En annan trend på stranden är ljusa färger och tropiska tryck, som på bonprix.de att se. Detta beror delvis på den ökade uppmärksamheten på Brasilien: många skulle också vilja ha semesterkänslan i detta land i Tyskland. Utskrifterna på bikinis, baddräkter och strandklänningar hjälper till med detta. Kvinnorna behöver inte längre många tillbehör för att klippa en bra figur på stranden. Denna starka och färgstarka blandning av färger kan dock bara hittas på strandmode – denna trend är begränsad med andra kläder.

Men blått och svart går ihop?

svart tache bälte skor tights

I år kombineras blått och svart skickligt – som toppdesignerna bevisar. En modell hade en svart topp med en turkosblå kjol, en annan gick på catwalken med en blå topp och svart kappa: Denna modesynd upphävs därför officiellt. Vid närmare granskning kan det också ses att blått och svart, på lämpligt sätt kombinerat med varandra, utgör ett trevligt team och kanske är det därför de är en del av sommartrenderna 2014. Färgen är definitivt populär i sommar, trots allt påminner den dig om havets eller den ljusa sommarhimlen.

Lekfulla klänningar i naken- och pastellfärger

korta klänningar beige hudfärg gul detaljer

Det som redan antyddes i vintras och på våren kommer att förbli under sommaren: naken- och pastelltoner dominerar valet av färger tillsammans med mörkare toner som den blå som redan nämnts. Med neonfärgerna är det dock över, nakenfärgen kombineras i sommar med starka färger som inte fångar ögat. Pastelltonerna ser också bra ut med blommönster – eller helt enkelt som en spetsklänning utan ytterligare prydnad. Ibland behöver du inte ens smycken eftersom klänningen ser bra ut på egen hand.