Pups-Pills: En fransman säljer piller som får pruttar att lukta på rosor

Valpar piller ersätter efter lukt med doften av rosor

En 65-årig fransman påstår sig ha uppfunnit ett piller som ger pruttar en behaglig doft. Vi känner alla någon som kan använda det här, eller hur? Pups -pillerna finns i olika smaker – från en himmelsk rosdoft till en julchokladsmak. Det finns till och med några intressanta varianter som ingefära, mjölkiga syrener och violetta dofter.

“Pilulepet” -pillen är inte ett läkemedel, utan ett “kosttillskott baserat på naturliga ingredienser” baserat på så kallad fytoterapi (= örtmedicin). Tabletterna består av 100 procent naturliga ingredienser som fänkål, alger och blåbär och bör också motverka matsmältningsbesvär.

Webbplatsen hävdar, “Färtspillret är resultatet av lång forskning och experiment och har varit till salu sedan 2007. Våra doftande varianter ger en touch av humor till varje situation. Våra många vanliga kunder är utan tvekan det bästa beviset på vår framgång. “

Pilulepet -piller får pruttar att lukta på rosor

Pups -pillerna säljs online på pilulepet.com och är godkända av hälsomyndigheter. En burk innehåller 60 hårda kapslar och kostar 19,99 €. Ta 2 till 6 kapslar dagligen med måltider. Mängden varierar beroende på hälsotillstånd, kost och önskad effekt.

Vad sägs om illaluktande hundpratar gör piller mot valpar

Hundprut är varje ägares mardröm. Du behöver dock inte tvinga ditt husdjur att svälja tabletterna. Företaget erbjuder kosttillskott i pulverform speciellt för hundar och katter. Enligt Lutin Malin kan detta pulver helt enkelt strös på djurens föda. Den dagliga dosen beror på djurets vikt.

Uppfinnaren av Pups -pillerna är Christian Poincheval

Uppfinnaren av Pups -pillerna är Christian Poincheval och bor i staden Gesvres i västra Frankrike. Enligt företagets officiella webbplats använder han pseudonymen Lutin Malin.

Poincheval sa till den brittiska tidningen “The Telegraph” att han säljer flera hundra burkar i månaden. “Jag har alla slags kunder”, fortsatte han. ”Vissa köper Pups -pillerna för att de har gasproblem, och vissa köper dem som ett skämt att skicka till sina vänner. Julen är alltid förknippad med en försäljningsökning. “

Christian Poincheval pseudonym Lutin Malin

Mr Poincheval sa att han fick idén till pillren medan han åt en god måltid med vänner en kväll. ”Våra pruttar stank så mycket att vi nästan kvävdes. Något måste göras, förklarade han. Så han började undersöka naturliga ingredienser som kunde minska gasen och kom efter flera månaders experiment med receptet på hans piller.