Tredimensionell mattdesign för golv och vägg

 Golvfärg azurblått trägolv

Formgivarna av det ädla märket Fabrica har skapat en extraordinär kollektion i samarbete med Tai Ping, ett av de ledande företagen för handknutna mattor. Designerna överraskade med kreativa Matt design Idéer som kopplar golvet till väggen. Utställningen visades i Paris under textilmässan.

Modern mattdesign inspirerad av naturen

Design halvcirkelformat vattenfall kreativ idé

Naturen tjänade som inspiration – mattorna dekorerades med mönster som regndroppar, fallna träd och vattenfall. De nio modellerna presenterade det nya fantasifulla konceptet för framtiden Matt design – De är mer som dekorativa element eller möbler än mattor. Formgivarna av Fabrica ha Tai Ping Besökte fabriken och fick veta mer om produktionsprocesserna. De förberedde sina skisser på plats. Den delvis vertikala positioneringen utgjorde en stor utmaning, särskilt på grund av mattornas vikt. Men ingenting är omöjligt i Tai Ping – och de djärva designidéerna genomfördes snabbt. Slutresultatet av deras samarbete med företagets erfarna medarbetare är imponerande.

Mattedesign eller dekoration?

Idéer grön utställning Textilmässa

Det futuristiska Matt design Idéer visar en perfekt harmoni mellan natur och människor. Vid entrén till utställningsrummet imponerades besökarna av två intressanta mattor. De är mer som gardiner och dekorerade med intressanta gröna mönster. Effekten är helt enkelt fascinerande – mattorna ser ut som mossa på husfasaden. Utställningens absoluta höjdpunkt var inuti – en matta som efterliknar ett vattenfall. Det gjordes med stor uppmärksamhet på detaljer – de blå vattenfärgerna ändras, vilket skapar en tredimensionell optisk illusion.

Matta eller gardin?

Textilutställning Paris Frankrike

Designerna presenterade kreativa mattor för väggen

Designar väggmoderna idéer

Utställningen i Paris

Utställning Paris Mattor Textil Moderna mönster

Vattenfallets design

moderna handvävda mattor skissar Paris mässa

Sammansättningen av tre möbler med integrerade mattor

vacker matta design gul färg skiss Paris utställning