Brahma Kumaris -meditaatiotekniikat

Meditaatio on taidetta, joka rauhoittaa mieltäsi ja puhdistaa sielusi. Jos harjoittelet päivittäin ahkerasti, se auttaa sinua saavuttamaan suuremmat korkeudet elämässäsi. Löydät itsellesi paremman ihmisen. Hän, joka tuntee paremmin oman sielunsa ja ympäröivien ihmisten sielut. Brahma Kumaris -meditaatio on erityinen meditaatio, joka perustuu hindulaisiin opetuksiin ja pyhiin kirjoituksiin. Vaikka sen alkuperä on hinduja, sillä on globaalimpi tavoite. Nykyään sitä ei pidetä uskonnollisena liikkeenä vaan hengellisenä.

Brahma Kumaris -meditaatiotekniikat:

Prajapita Brahma Kumaris Ishwariya Vishwa Vidyalaya, joka tunnetaan nimellä Brahma Kumaris on lyhyt, on yliopisto, joka sijaitsee Abu -vuorella, Rajasthanissa. Se on yliopisto, joka on tarkoitettu hengellisille ja filosofisille opinnoille. Sen ominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin muinaisen suuren Nalanda -yliopiston ominaisuudet. Se ottaa oppilaita ympäri maailmaa ja korostaa opettaa heille Jumalan vanhemmuuden ja ihmisten veljeyden tärkeyttä.

Brahma Kumaris meditaatio

Tämä Vishwa Vidyalaya on nyt perustanut kaksi muuta keskustaa, nimittäin Raj Yoga Education and Research Foundationin ja Brahma Kumaris Academy for a Better World. Molemmat keskukset, kuten alkuperäinen yliopisto, pyrkivät tekemään maailmasta paremman paikan levittämällä rauhan ja veljeyden evankeliumeja laajasti.

Instituutin tavoitteena on tehdä maailmasta parempi paikka asua opettamalla ihmisille sellaisten hyveiden tärkeyttä kuin rehellisyys, vilpittömyys, hyvä tahto ja korkea kansalaismieli. He kouluttavat oppilaitaan Rajyoga -meditaation taiteeseen, mikä auttaa heitä saavuttamaan vahvemman paikan sekä hengellisessä että moraalisessa maailmassa. Meditaatio auttaa selkeyttämään mieltä ja perspektiiviä, ja Brahma Kumaris käyttää tätä meditaation osa -aluetta kouluttaakseen opetuslapsiaan siten, että he hylkäävät maalliset viat, kuten jännityksen, harhan, ennakkoluulot, tekopyhyyden, mustasukkaisuuden, vihan, ahneuden, egon ja muut vastaavat negatiiviset taipumukset.

Brahma Kumaris auttaa sinua tunnistamaan maailman sellaisena kuin se todella on. Ne auttavat myös sinua tuntemaan itsesi ja roolisi tässä maailmassa paremmin. Kun he ovat auttaneet sinua tunnistamaan tavoitteesi, he auttavat sinua kouluttamaan sinut tavoitteen saavuttamiseksi. Brahma Kumaris keskittyy kaikkeen hyvään elämässä. Ne auttavat sinua näkemään ihmisten parhaan ja myös maailman parhaan. Heidän loputon innostus levittää elämän totuutta on tehnyt heistä niin saavutettuja tänään.

brahmakumarisin meditaatio

Voitaisiin sanoa, että heidän näkemyksensä ja periaatteensa ovat liian optimistisia nykymaailmaan, jossa kaikki ihmiset ovat paaduttaneet sydämensä ankaraan todellisuuteen. Mutta totuus on, että nykymaailman muuttuvassa dynamiikassa Brahma Kumarisin ja muiden vastaavien instituutioiden periaatteet ovat auttaneet meitä säilyttämään jotain ihmisyydestämme. Nykyään ihmiset puolustavat ihmisluontoaan julistamalla, että maailma pakottaa heidät tekemään sen, mitä he tekevät. Kuitenkin Brahma Kumaris auttaa sinua ymmärtämään, että se ei ole maailma vaan sinä itse, joka houkuttelee tällaisia ​​vaarantavia tilanteita.

Kansainvälinen instituutio Brahma Kumaris tarjoaa lukuisia erilaisia ​​koulutusohjelmia, kursseja ja oppimisresursseja auttaakseen opiskelijoita ymmärtämään paremmin luontaista itseään. He vahvistavat näitä oppilaita laitteilla kohtaamaan elämän ja sen ongelmat päähänsä ja rauhallisella mielellä. Ne auttavat palauttamaan sydämen toivon, optimismin ja ennen kaikkea ihmisyyden hengen.

Naisten johtama Brahmakumari ilmentää kaikkia arvojaan omistautumisen, omistautumisen, luopumisen ja uhrautumisen hengessä koko yhteiskunnan hyvinvoinnin puolesta. Se tarjoaa koulutusta, turvaa ja rauhaa kaikille, jotka lähestyvät sen ovia, rotuun, kastiin, uskontoon katsomatta ja ilman maksuja.