Κορυφαία 8 σχέδια Belly Mehndi με εικόνες

Η εφαρμογή του Mehandi στο δέρμα συνεχίζεται από αμνημονεύτων χρόνων. Είναι μια μορφή τέχνης που δεν φαίνεται να γερνά. Στην αρχαιότητα οι γυναίκες ασιατικής και αφρικανικής προέλευσης χρησιμοποιούσαν κυρίως το Mehndi, αλλά πρόσφατα η εφαρμογή του Mehendi πήρε νέα τροπή. Έχει γίνει μια τάση μεταξύ των περισσότερων γυναικών που ζουν σε όλο τον κόσμο. Δεδομένου ότι η εφαρμογή Mehandi είναι εύκολη, ανώδυνη και δεν αποτελεί μόνιμο σημάδι στο σώμα, έχει γίνει δημοφιλές σε όλο τον κόσμο με τη μορφή προσωρινού τατουάζ.

Σχέδια Belly Mehendi

Αν και η εφαρμογή του Mehndi είναι κοινή στα χέρια και τα πόδια, οι γυναίκες εφαρμόζουν το Mehandi και στην κοιλιά τους. Είναι διαφορετικό το γεγονός ότι σε ορισμένους πολιτισμούς της Ινδίας, η εφαρμογή του Mehndi στην κοιλιά των εγκύων είναι ένα έθιμο, αλλά η κοιλιά Mehendi έχει γίνει μια νέα τάση και στις γυναίκες. Εδώ είναι μια λίστα με μερικά όμορφα σχέδια Mehndi στην κοιλιά με εικόνες που σίγουρα θα εκτιμούσατε.

Τα καλύτερα σχέδια της κοιλιάς Mehndi με φωτογραφίες:

1. Σχέδια λουλουδιών Mehendi:

Σχέδια λουλουδιών Mehendi

Αν θέλετε να αναδείξετε την επίπεδη κοιλιά σας με ένα όμορφο προσωρινό τατουάζ, τότε αυτό το σχέδιο θα σας κάνει το κόλπο, αφού δεν είναι μόνο όμορφο, αλλά και πολύ όμορφο. Εφαρμόστε αυτό το σχέδιο Mehndi και καμαρώστε το επίπεδο στομάχι σας.

2. Απλός σχεδιασμός κοιλιάς Mehandi:

Απλό σχέδιο κοιλιάς Mehandi

Αυτός είναι ένας απλός και μικρός σχεδιασμός του Mehendi που εφαρμόζεται στην περιοχή του αφαλού και είναι ιδανικός για να αναδείξει το επίπεδο στομάχι σας χωρίς να φαίνεστε κολλώδης. Και το καλύτερο μέρος αυτού του σχεδίου mehandi είναι ότι θα πάει ακόμη και μαζί σας δυτικά ρούχα.

3. Σχέδια Creeper Belly Mehendi:

Creeper Belly Mehendi Designs

Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο σχέδιο mehndi που σχεδιάζεται στην κοιλιά και είναι τέλειο όχι μόνο για να καμαρώνει το επίπεδο στομάχι σας αλλά και για να καμαρώνει σε τελετές και άλλες περιστάσεις.

4. Spider Belly Mehndi Design:

Spider Belly Mehndi Design

Αυτό είναι ένα χαριτωμένο περίπλοκο σχέδιο mehendi που δεν χρειάζεται λέξεις για να το περιγράψει. Ένας πολύ απλός και αρκετά όμορφος σχεδιασμός mehandi που έχει σχεδιαστεί για να καμαρώνετε τον εαυτό σας για κάθε είδους περιστάσεις.

5. Όμορφα σχέδια της Caterpillar Belly Mehandi:

Caterpillar Belly Mehandi Σχέδια

Αυτό είναι ένα ακόμη όμορφο σχέδιο τατουάζ mehndi που μπορεί να σχεδιαστεί στην κοιλιά. Μου αρέσει να ονομάζω αυτό το σχέδιο ως το σχέδιο «κάμπιας» λόγω των προβολών γύρω από τα σχέδια. Αυτό είναι πράγματι ένα υπέροχο σχέδιο για να καμαρώνετε το στιλ και την επίπεδη κοιλιά σας.

6. Περίπλοκος σχεδιασμός κοιλιάς Mehendi:

Περίπλοκο σχέδιο κοιλιάς Mehendi

Η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας. Και παρόλο που ορισμένοι πολιτισμοί έχουν το έθιμο να εφαρμόζουν το Mehendi στην κοιλιά της εγκύου, θα μπορούσατε να το εφαρμόσετε ακόμα κι αν δεν είστε πιστοί σε παλιά έθιμα και τελετουργίες. Θέλω να πω ότι δεν χρειάζεστε έθιμα για να σας πω πότε πρέπει να δείχνετε όμορφη?

7. Cool Belly Mehndi Designs:

Cool Belly Mehndi Σχέδια

Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο σχέδιο mehndi που θα φαίνεται εξαιρετικό αν έχετε επίπεδη κοιλιά και θέλετε απελπισμένα να το καμαρώνετε γιατί αυτό είναι ένα από εκείνα τα όμορφα σχέδια που δεν θα σας απογοητεύσουν.

8. Πολύχρωμο σχέδιο κοιλιάς Mehandi:

Πολύχρωμο σχέδιο κοιλιάς Mehandi

Αυτό είναι ένα πολύχρωμο σχέδιο Mehendi που φαίνεται εκπληκτικό και είναι εξαιρετική επιλογή για εφαρμογή στην κοιλιά.

Αν θέλετε το Mehendi σας να δείχνει το καλύτερο τότε συνιστάται να εφαρμόσετε ένα μείγμα ζάχαρης και λεμονιού. Αυτό θα κάνει το χρώμα πιο μόνιμο.