25 uutta ja houkuttelevaa juhlamekkoa naisille muodissa

Se on länsimaista kulttuuria, että miehet ovat pukeutuneet smokkeihinsa ja naiset pukuihin, joita lopulta kutsutaan promeiksi. Proms ovat naisten vaatteita, joissa on hame ja liivi. Nämä juhlapuvut ovat kaikkien aikojen parhaita pukeutumisvaihtoehtoja, joista voit valita puoliksi muodolliset, pitkät muodolliset tanssit tai vain juhlapuvut tai tyllihameet. On suosittuja suunnittelijoita nimeltä Sherri Hill ja Madison James, jotka ovat näiden muotiluokkien huippuja. On myös lyhyitä tanssiaismekkoja, jotka ulottuvat vain reisiin asti ja jotka ovat ulkonäöltään liian seksikkäitä.

Uusimmat ja kauniit juhlamekot naisille trendissä:

Tässä on joitain 25 parasta juhlamekkoa, jotka sopivat tämän modernin maailman asuihin.

1. Merenneito -iltapuku:

Merenneito iltapuku

Tutustu tähän söpöyn ja ihastuttavaan kokoelmaan seksikkäitä prom -mekkoja, jotka sopivat täydellisesti iltajuhliin. Se on tumman violetin sävyinen ja lattiaan ulottuva hame. Se on kiristetty takaisin tiukalla istuvuudella.

2. Off Shoulder Prom Mekko:

Pois olkapäältä

Täällä voit vetää syvään henkeä, ennen kuin katsot upeaa prom -mekkoa. Siinä on off -Shoulder -hihat ja yläosassa pitsisovellutukset, joissa on A -linjan suunnittelukuvio.

3. Tiukka morsiamen juhlamekko:

Tiukka morsiamen juhlamekko

Laita nyt katseesi tähän upeaseen valikoimaan tiukkaa prom -mekkoa morsiamille. Se on erityisen istuvaa tyyppiä, jolloin kehosi antaa täydellisen muodon. Se on tummanpunaisessa sävyssä Bardot -kaulakuviolla. Voit saada kehosi muodon, saada uuden ilmeen.

4. Suunnittelijan juhlamekko:

Suunnittelijan juhlamekko

On aika katsoa tätä prom -mekkoa 2018, joka on säkenöivän tummansininen. Se on merenneito -tanssiaismekko, jossa on tyllihame, joka antaa ainutlaatuisen yhdistelmän kahdesta muovaavasta keksinnöstä. Nämä tyylitilaisuudet ovat aina pidempiä kuin sitä käyttävän henkilön kokonaiskorkeus Mermaid -ilmeen näyttämiseksi.

5. Pitkä tyylinen juhlamekko:

Pitkä tyylinen juhlamekko

Löydä toinen sarja morsiamen valikoiman punaisia ​​prom -mekkoja, jotka ovat erittäin aitoja. Täältä näet, että pitkät tanssiaismekot kuuluvat A-linjan malliluokkiin. Siinä on riimu -kaula -kuvio, joka antaa käyttäjälle terveen, muodikkaan istuvuuden.

6. Pitkä tuppi -juhlamekko:

Pitkä tuppi Tanssiaismekko

Se on tuppi malli musta prom mekko, joka on osittain riimu tyyppi kaulan muotoilu. Se on pitkä malli, jossa on yksi sivurako ja kontrastivalkoinen varjostettu brodeerattu vyö. Tämäntyyppiset tanssit ovat sopivasti tehty käytettäväksi kaikenlaisiin erityistilaisuuksiin.

7. Bridal Proms Plus -koossa:

Morsiamen Proms Plus Size

Ei ole rajoituksia plus-kokoisille naisille, jotka ovat edelleen kiinnostuneita käyttämään tanssiaisia ​​häissä. Tässä on tarkka plus -kokoinen juhlamekko, joka sopii täydellisesti hääjuhlaan, jossa on lanka kirjailtu yläosa spagettihihnoilla.

8. Seksikäs lyhyen tyylin juhlamekko:

Seksikäs lyhyt tanssiaismekko

Tässä on lyhyt juhlamekko tuleville muotitrendeistä kiinnostuneille muoti divaille. Se on puhdas valkoinen tiukka istuva mekko, jossa hihoissa ja keskiliivissä on joitain helmiä.

9. Golden Sparkles -juhlamekko:

Golden Sparkles -juhlamekko

Pitkät juhlamekko -luokat sopivat täydellisesti iltajuhliin, joissa on kultaisia ​​helmiä. Se on auki ja ommeltu Mermaid -tyylisillä hameleikkauksilla. Se on valmistettu satiinikankaasta.

10. Tylli pitsi -juhlamekko:

Tylli pitsi juhlamekko

Tässä on merenneito -juhlamekko, jossa on tylli, joka on varustettu vyöpitsillä, joka saavuttaa lattian pituuden. Takana on vetoketju ja hihaton malli.

11. Olkaimeton trumpetti -juhlamekko:

Olkaimeton trumpetti -juhlamekko

Se on trumpettityyppinen prom -mekko, joka on kiinteä musta sävy. Siinä on hieman kontrastivärisiä töitä, joiden hameessa on useita soihdut. Tämä voisi olla paras puku yöjuhlatilaisuuksiin.

12. Muodollinen juhlamekko:

Muodollinen tyyppi juhlamekko

Täällä voit aloittaa alusta tällä upouusilla juhlamekkoilla. Se on olkaimeton ja on pitkät tanssiaismekot. Tämä voisi olla sopiva juhlapuku suosikkitapahtumillesi.

13. Avoin prom -mekko:

Avaa takaisin juhlamekko

Se on kaikkien aikojen paras kokoelma design -prom -mekkoja. Se kuuluu A-linjan luokkaan ja siinä on korkea kaulakuvio. Se on avoimella selällä, kuten kuvassa näkyy, ja koristeltu helmilla applikoimalla kaikkialla liivissä ja pitkä hame on tavallinen sifonki.

14. Sininen pitsi -mekko:

Sininen pitsi -mekko

Tämä on tarkka vaihtoehto iltajuhlamekolle, joka on tietysti erityinen ja sinun täytyy näyttää samalta. Tässä on matala V -pääntie, jossa on sinistä pitsimateriaalia koko juhla -asuun. Se on täyshihainen ja täynnä vaaleaa taivaansinistä sävyä A -linja.

15. Violetti prinsessa -juhlamekko:

Violetti prinsessa -juhlamekko

Tarkista tämä prinsessa -prom -mekko, joka on kauneimmassa violetissa sävyssä ja jossa on olkaimeton yläosa. Se on kultaseni tyllihame, jossa on kristalleja. Tämä juhlamekotyyppinen juhlamekko on korsettisidottu ja syvän violetin sävyinen prinsessaasun kanssa.

16. Fancy Sweetheart -juhlamekko:

Fancy Sweetheart tanssiaismekko

Lisää kauneus villitys omistamalla tämäntyyppinen hieno hihaton kuvioitu tanssipuku. Se on kaunis juhlamekko, jossa on selkätön ja empire -vyötärömalli. Se on valmistettu sifonkimateriaalista, jossa on Bardot -tyyppinen kaula.

17. Paljetit Merenneito -juhlamekko:

Paljetit Merenneito -juhlamekko

Tämä on ihana ja seksikäs merenneito -prom -mekko, jossa ei ole selkää, ja siinä on täydet paljetteja, jotka on vuorattu kokonaan. Tämä punainen prom-mekko, jossa on kaikki kimaltelevat, on tarkoitettu rakastetuksi asuksi muodin ystävien keskuudessa. Siinä on hihnat yläosan kanssa ja se voidaan räätälöidä leikkausten ja muotojen mukaan.

18. Tylli -juhlamekko -juhlamekko:

Tylli Tanssiaismekko Tanssiaismekko

Tutustu juhlapukujen kauneuteen ihastuttavien tyllimallisten hameasujen kanssa. Tämä juhlamekko on vaaleansininen ja siinä on olkapäiset hihat. Tämän pitsisovellukset ovat sen potkuosa, joka tekee siitä täydellisen hää-, kihla- tai jopa vuosijuhlatilaisuuksiin.

19. Multi Frill Flares -juhlamekko:

Monivärinen Flares -juhlamekko

Tämä on kaunis vaaleanpunainen tytön juhlamekko, jonka hameessa on useita soihdut. Nämä soihdut ovat röyhelöitä, joissa on tiukka vyötärö. Siinä on myös vaatimaton Bardot -tyyppinen niskamalli, joka tekee mekosta liian erikoisen.

20. Lattian pituus vaaleansininen juhlamekko:

Lattian pituus Vaaleansininen juhlamekko

Jos haluat täydellisen ulkoasun tarkalla koolla ja mitoilla, tämä malli tyydyttää ehdottomasti tarpeesi. Tämä on A-linjainen kultakaula, lattiaan ulottuva suunnittelija juhlamekko. Siinä on applikointi kaikkialla ja se koostuu sinisestä sifonkimateriaalista. Vetoketjukiinnitys on takana ja tämä mekko on tyylikäs kaikenlaisiin kuninkaallisiin tapahtumiin.

21. Kiiltävä satiini -juhlamekko:

Kiiltävä satiini -juhlamekko

Se on paras juhlamekko, joka on valmistettu fantastisesti laadukkaasta satiinimateriaalista. Tässä käytetty kuvio on suunnittelija -sarja, jossa on brodeerattu verkkovärinen pusero. Hame on täysin vaaleanpunainen sävyinen ja ommeltu useissa leikkauksissa.

22. Pitkä kuninkaallinen prom -mekko:

Pitkä kuninkaallinen juhlamekko

Tee päivästäsi erityinen käyttämällä tätä ainutlaatuista kokoelmaa kuninkaallista prom -mekkoa. Se on olkaimeton ja koostuu sinisestä sifonkikankaasta. Mekossa on A -linjan suunnittelijakuvioita, joissa on pitkät soihdut, ja myös yläosa on upotettu kultapitsillä.

23. Red Carpet Celebrity Prom -mekko:

Punainen matto julkkis juhlamekko

Herätä aistisi tällä upealla kokoelmalla juhlapuvun kuvioita, jotka näkyvät enimmäkseen kuuluisien julkkisten punaisella matolla. Se on häikäisevä vaalea persikanvärinen tanssiverkko Viskoosimateriaalista, jossa on pitkät hihat. Lisäksi se tekee Bardot -tyyppisen pääntietä ainutlaatuisen ja poikkeuksellisen.

24. Sherri Hill Halter -tyyppinen juhlamekko:

Sherri Hill Riimu -tyyppinen juhlamekko

Löydä tämä riimu -pääntie Sherri Hillin prom -mekko, joka on violetissa yläosassa ja kirkkaan vaaleanpunainen tavallinen hame. Tämä tyylikäs juhlamekko on A -linjainen ja siinä on illuusio ja luonnollinen vyötärölinja. Se koostuu sifonkihameesta ja joustavasta kimaltelevasta violetista yläosasta.

25. Musta tylli -satiini -juhlamekko:

Musta tylli -satiini -juhlamekko

Pidä silmällä tätä upeaa valikoimaa tyllihameita ja kauhakauluskuviota, joka muodostaa parhaan juhlamekon. Se on musta satiinimekko, jonka päällä on käsin kudotut pitsisovellukset. Siinä on pitkät hihat, jotka on myös valmistettu mustasta verkkomateriaalista.

Kaikki tässä keskusteltu kokoelma on eksentrisiä ja lumoavia prom -mekkoja. Olisit nähnyt, että saatavilla on kirkkaita värejä ja erilaisia ​​mekkoja, joita käytetään mekon mallintamiseen. On olemassa laaja valikoima vaihtoehtoja, joilla voit valita ainutlaatuisen luokan. Matala kaula, V -kaula, riimu -tyyppi, Bardot -kaula -tyyppi, hihnallinen matala kaula ja jopa selkänojat ovat saatavilla. Voit saada suosikkisi vartalotyypillesi tekemään ja tuntemaan itsesi erityiseksi. Tiedätkö, että saatavilla on plus -kokoisia promoja? Kyllä, normaalikokoiset naiset voivat silti saada toiveensa näyttää lumoavalta suosikki -prom -mekkoissaan. Nykyään paitsi kuninkaallisen historian naiset, kaikki naiset, paitsi julkkikset, voivat yrittää pukeutua tällaiseen pukeutumiseen.