7 praktiska idéer för möbler för små utrymmen

modern-stol-Wing-Fung-Ng

Boytan blir allt mindre, och utmaningen passar Möbler för små utrymmen att hitta, bli större. Så att även ett litet rum inte bara har bekväma, men också snygga möbler, är beslutet bara ett – att omvandla möbler. I många fall spelar de en viktig roll i design och har en dubbel roll som skapar oväntade möjligheter.

Möbler för små utrymmen erbjuder oändliga möjligheter

modern-platsbesparande-möbler-set-Casulo

de Möbler för små utrymmen ge möjlighet att designa en hel lägenhet i ett rum. En bänk, skrivbord, stol med justerbar höjd, två barstolar, bokhylla och säng finns i en liten låda 80cm X 120cm. Två personer kan hämta den och bära den i 10 minuter. Verktyg för konstruktion är inte nödvändiga. Detta erbjudande från Casulo behöver ingen annan introduktion. I Casulos anda är erbjudandet från Kenchikukagu ​​att en hel blank lägenhet passar in i tre små lådor. Tyvärr är denna design inte exakt billig – den är prissatt till $ 7 600.

Möbler för små utrymmen – praktiska och innovativa

smart-möbler-för-små-utrymmen-matroshka

En hel lägenhet på en total golvyta på 43 kvadratmeter, liknande en Matroshka – det är vad Matroshka Compact har att erbjuda. Den innovativa idén bygger faktiskt på samma princip som Matroshka -dockorna. Systemet med Möbler för små utrymmen inkluderar hörnsoffa, dubbelsäng, bord, fyra stolar och ett skåp, garderob och ett hyllsystem. Matroshka är verkligen en dröm som går i uppfyllelse – ett kompakt vardagsrum som sträcker sig över de blygsamma 43 kvadratmeter.

Intelligenta designmöbler för små utrymmen

naho-matsuno-praktisk-platsbesparande-möbler-vert

Alla som någonsin har varit i Japan känner till de små lägenheterna och det begränsade bostadsutrymmet – vilket naturligtvis innebär behovet av intelligenta designers Möbler för små utrymmen ökar. Den japanska designern Naho Matsuno skapade en genial konstruktion för en modern matsal som passar i en liten låda. Det är dags för middag – så ta ut kuben och när festen är över kan du lämna den åt sidan igen. Du kan också använda strukturen som en improviserad bänk.

Rymdbesparande design – möbler för små utrymmen

Portal rymdbesparande sängdesign

De flesta sängar kräver en viss mängd ledigt utrymme – men inte den här sängen. Den hängs i taket och sparar plats för de möbler som du normalt behöver under dagen. Det finns till och med möjlighet att integrera belysning för en specifik grupp möbler. Möblerna erbjuder olika knep för kompakta faciliteter.

Av B. Angelov

 Pavone – bord och stol i en design

Pavone bordstol design

Naho Mazzuno och hans intressanta pusselstolar

intressanta-stolar-Naho-Matsuno

Utrymmesbesparande kontorsmöbler – Offi Packet

Offi-Packet bordsskåp