Box vår säng fördelar: De bästa 5 anledningarna till den trendiga designen

boxmadrass fördelar bekvämt inredda sovrum

Det är dags att upptäcka denna sömntrend! Heminredningen har förändrats. Trendforskare förutspådde på 1980 -talet att vi människor någon gång föredrar att dra oss tillbaka till våra inhemska kokonger. Det hände. Hemmet har sällan varit så värdefullt som det är idag. Här känner vi oss trygga och kan utvecklas. Vi kan vara helt oss själva, i motsats till arbetsvärlden, där vi måste fungera för andra. Det är därför dina egna fyra väggar alltid är ett uttryck för personlighet och tas om hand med omsorg.

Naturligt liv är för närvarande väldigt populärt. Omge dig med originalmaterial som trä är fördelaktigt för hälsa och välbefinnande. Det liknar en av de stora trenderna inom sovrumsmöbler: boxmadrasser. Sedan några år tillbaka har de erövrat tyska relaxrum och glädjat sina användare, eftersom de möjliggör en djup sömn och en avslappnad väckning. Här är de viktigaste boxfjäderfördelarna med dessa typiskt amerikanska och skandinaviska sängar.

Box vår säng fördelar: De ser bara bra ut

Box vår säng fördelar gör sovrum grönt rosa

Det är inte bara de inre värdena som gäller. Ett exempel: även om vi vet att höga klackar är dåliga för våra fötter, föredrar vi fortfarande att bära dem än Birkenstock -skor. Ofta går en stor utstrålning och en bra effekt inte ihop. Boxfjäderbädden är annorlunda eftersom den kombinerar ett fantastiskt utseende med en positiv effekt på kroppen.

De stora och massiva sängarna är sofistikerade och inbjudande. De är betydligt högre än andra sovplatser, så att du direkt kan se att du kan sitta bekvämt på dem, ligga ner och gå upp utan att anstränga dig. Boxmadrasser har ofta genomarbetat utformade sänggavlar. Dessa kan täckas med tyg, syntetiskt läder och till och med äkta läder, vilket ger den boende många alternativ för kreativ design av sovrummet. En läderklädd säng och ett skåp av massivt trä är ett perfekt team för alla fans av lantlig stil.

En boxmadrass är ett förvärv “för evigheten” och ett uttalande i sovrummet. I vissa modeller kan de enskilda delarna bytas ut och förnyas, vilket ökar livslängden.

Box vår säng fördelar: Designen har testats omfattande på hotell

Box vår säng fördelar dubbelsäng king size bilder vägg sovrum

Ursprungligen användes denna typ av sängar på särskilt exklusiva hotell, där de naturligtvis var tvungna att uppfylla ett brett spektrum av krav. Inte bara måste människor med mycket olika fysiker och sovvanor vara glada i dessa sovarrangemang, varje hotellägare förväntar sig naturligtvis att deras interiör ska vara hållbart och flexibelt. Men varför är dessa övernattningsläger en anledning för många gäster att komma tillbaka igen och igen, så att du enhetsvolym idag blomstrar det också i privata sovrum?

Hemligheten ligger i upphängningen, som optimalt dämpar och stöder mage- eller sidosvängar, lätta eller tunga, stora eller små sliprar. De flesta tycker att boxmadrasser är särskilt bekväma, speciellt jämfört med kallskummadrasserna som vanligtvis används som liggunderlag i tyska sovrum. Detta leder oss direkt till nästa fördel, nämligen den unika strukturen hos en sådan säng.

Boxfjäderbäddsfördelar: Strukturen och upphängningen av dessa sängar är unik

Box vårsäng fördelar sovrum guld bensinblått

I Tyskland har vi en tradition av att lägga våra liggunderlag direkt på en lamellram. Medan madrasser med integrerad fjäderkärna hittades tidigare i de flesta tyska sängar, har de ersatts av moderna madrasser av kallskum eller med olika hårdhetsintervall. Strukturen hos en boxmadrass är fundamentalt annorlunda, och det är här hemligheten kan hittas. En lamellram är helt dispenserad i en sådan säng.

Box vår säng fördelar sovrum inredning dekorera idéer

Först av allt, i den nedre delen av sängen finns “lådan” som ger den dess namn. Det är en låda på fötter, mestadels gjord av trä, och som omsluter det nedre lagret av upphängningen (“fjäder”). Detta område är mycket mer flexibelt än andra lamellbaser, vilket skapar en särskilt hög sovkomfort.

Madrassen, som vanligtvis är utrustad med en fickfjäderkärna, vilar på detta område. Det speciella med detta är att denna fjädring anpassar sig flexibelt till sovhytten, eftersom endast fjädrarna som är under tryck sjunker ner.

Men det är inte allt, för det finns ett tredje område som lägger den sovande kroppen som på fjädrar, nämligen den så kallade topparen. Denna tunna madrass ligger ovanpå, den skyddar liggunderlaget under och ger extra komfort. Toppers är gjorda av olika material som hästhår eller skum och utgör karaktären hos dessa sängar.

Att komma in och ut ur dessa sängar är underbart enkelt

Boxmadrass gynnar sovrumsmadrasskomfort

En boxmadrass kan inte bara visa sina kvaliteter till fullo när man ligger, att komma in och ut ur sängen är också mycket bekvämare än med andra sängar. På grund av sängens generösa struktur är den redan betydligt högre från början. De flesta klassiska sängar har en ingångshöjd mellan 30 och 50 centimeter, men boxfjädrar börjar bara på 50 centimeter och kan vara betydligt högre. Detta är inte bara bra för personer med ryggproblem, även äldre kan dra nytta av det.

Boxföringsfördelar: Designen kan anpassas perfekt efter dina egna behov

Bopx vårbäddsfördelar med väggdesign

Du bör ta dig tillräckligt med tid att sätta ihop din egen säng och se till att du har ett stort urval. Eftersom möjligheterna är olika, så att alla kan sätta ihop rätt säng för sig själva. Det börjar med utseendet och omslagen, som kan vara gjorda av tyg eller andra material. Naturligtvis finns det också olika versioner av madrasserna, som är olika lämpliga för typiska sovvanor. Oavsett om du främst Sida, rygg eller magsjuvar borde komma upp när man köper sängar. Om du köper en boxmadrass för det delade sovrummet kan madrassen bestå av två delar med mycket olika egenskaper. Toppen, å andra sidan, ska vara kontinuerlig, för annars dyker den impopulära besökssprickan snabbt upp, vilket kan minska sovkomforten.

Alla som har möjlighet att prova det på en sådan säng bör dra nytta av det. För då och då finns det tid för något nytt!

Box vår säng fördelar tyg täckt ram