De exklusiva möblerna från Maroso – starka färger och trendig design

de exklusiva möblerna maroso trädgårdsrottingfärgade

Det italienska designföretaget MOROSO grundades första gången 1952. Det har fått ett gott rykte för att designa sina exklusiva möbler och accessoarer vann i samarbete med otaliga begåvade designers som Ron Arad, Carlo Colombo, Enrico Franzolini, Marc Newson, Toshiyuki Kita och Patricia Urquiola. Varumärket MOROSO förkroppsligar högsta kvalitet och har fått många utmärkelser som ett erkännande av denna prestation. Företaget använder endast säkra, miljövänliga produktionsmetoder och material som är antingen naturliga eller lätt återvinningsbara.

De exklusiva möblerna från Maroso – ljusa färger och intressanta mönster

de exklusiva möblerna maroso africa motiv färger mönster

Den omtänksamma designprocessen fungerar från början till början. Med andra ord tar de först hänsyn till sina kunders behov och komfort och sedan användarvänligheten, vare sig det är för underhållning eller vila och avkoppling.

De exklusiva möblerna från Maroso – Bukett fåtölj

den exklusiva fåtöljen maroso bukett

Berömmelsen för varumärket Moroso tillskrivs också de många framgångsrika designers som bidrar till det. Detta är inte förvånande med tanke på företagets breda och varierade produktsortiment. De exklusiva möblerna från Moroso kan anpassas för att passa alla personligheter och preferenser.

The Bohemian Collection av Patricia Urquiola

designmöbler maroso Bohemian Patricia Urquiola kollektion

Den sensationella “Bohemian” -kollektionen är designad av ledande designern Patricia Urquiola. Moroso ser dem som den designer som mest sannolikt kommer att uttrycka sin vision. Urquiola har vitaliserat det klassiska Capitonné -klädselstyget, vilket har gett möblerna ett “revolutionärt modernt utseende”. Hennes verk kännetecknas av flytande former som tycks smälta över den fasta ramen. Detta skapar en mjuk, avslappnad look på grund av dess avslappnade oregelbundenhet.

Dieselsamlingen

moderna möbler maroso dieselsamling

Diesel är naturligtvis känt för sitt framgångsrika high street -varumärke. Här kan du se att Moroso, med Diesel, har skapat en samling sensationella moderna möbler som visar samma avslappnade och bekväma egenskaper som den populära klädlinjen.

Dieselpall och fåtölj

maroso stoppad möbelpall fåtölj

Inspirationen för denna kollektion är en bild av en specifik, informell livsstil. Målgruppen är människor som tycker om okomplicerade möbler och enkla former. Men de har också försökt att införliva en modern stil som inte offrar kvalitetsmaterial, rena linjer och ovanliga detaljer.

“Min vackra baksidasamling

min vackra baksida stoppade möbler india mönster samling

Detta är en excentrisk titel för en mycket original samling av moderna möbler och tillbehör. Denna möbelserie är ett resultat av det framgångsrika partnerskapet mellan formgivarna Nipa Doshi och Jonathan Levien och Moroso. Möblerna kombinerar stilar från Europa och Indien.

Schäslong

schäslong Moroso kollektion vita kuddar

Tygerna som används i konstruktionen och en rad subtila men levande kombinationer av färger och texturer väcker kollektionen. De överdimensionerade kuddarna är fästa på ramen för att skapa ett asymmetriskt ryggstöd. För ett rikt utseende är kuddarna täckta av en underbar samling sensuella indiska tyger.

Dessa tre samlingar representerar bara en liten del av den stora Moroso -samlingen. Upptäck de andra exklusiva möblerna och tillbehören som skulle fascinera dig.

Fergana design av Patricia Urquiola

patricia urquiola möbelkollektion fergana moroso

Indien motiv

Patricia Urquiola Fergana soffa mörkrosa grå indiamotiv

fergana collection moderna möbler maroso indien motiv

Flätad design   moroso solstolar korgdesign  

Soffasushi -samlingden exklusiva samlingen maroso soffasushi -samling

Färgglada fåtöljer med lapptäcke      färgglad fåtölj moroso lapptäcke design