Designer barnfåtöljer och puffar: 15 moderna och färgglada modeller

designer barns fåtölj säsong-slappna av-fåtölj-fatboy-co9xs-hasenform-småbarn

I dagens artikel vill vi presentera moderna designer barnfåtöljer som inte bara inspirerar med attraktiva och unika former, utan också erbjuder en hög komfort, säkerhet och bra underhållning för dina kära små. De fräscha och glada färgerna på dessa sittmöbler gör barnen på gott humör och ger en bra scen för olika roliga aktiviteter. I följande bildgalleri hittar du designer barnfåtöljer som har utformats för det moderna barnrummet.

Designer barnfåtölj Up Junior B & B Italia

ergonomisk form-design-UP-Junior-BB-Italia

B. & B Italia presenterar en liten möbel som fascinerar med sin stora unika design. Den italienska tillverkaren är känd över hela världen för sina högkvalitativa möbler och originaldesign. Fåtöljen från Up -serien lanserades år 2000 och har snabbt blivit en obestridlig ikon för italiensk design. Den bekväma barnfåtöljen imponerar med sin iögonfallande form och livliga färger och är särskilt bekväm.

modern-ergonomisk-Up-junior-BB-Italia

Den passar perfekt in i ett smakfullt inrett barnrum och är perfekt för lek. Inte bara vuxna fascineras av de ovanliga, rundade formerna. Barnen älskar det också, varför Up Junior Designer barnfåtölj skapades med samma design som modellen för vuxna. Naturligtvis valdes en mindre storlek här, som baseras på barnets anatomi.

Klädd barn gungstol OPS! Junior från Sedes Regia

solstol-gungstol-kuddar-pojke-OPS-JUNIOR-Sedes-Regia

En annan designerbarnsfåtölj med en kreativ och tilltalande design är OPS! Junior från Sedes Regia, som är baserat i Vilnius, Litauen. Den bekväma avslappningsfåtöljen för barn är utrustad med tre avtagbara, vadderade kuddar som omvandlar fåtöljen till en komplett lekplats.

kudde-barnfåtölj-formbar-Ops-junior-Sedes-Regia

Kuddarna kan placeras var som helst i ditt hem och är perfekta för att sitta eller leka. Dessa finns i olika färger så att dina avkommor kan skapa sin egen färgsammansättning. Gungstolen finns i dessa två storlekar 66 x 86 x 75 cm och 58 x 84 x 63 cm.

C09 XS kaninbarnstol från Fatboy

design-barnfåtölj-fatboy-Co9xs-kanin-böna

Denna oemotståndligt söta och visuellt tilltalande beanbag och barnfåtölj i form av en kanin heter C09 XS och är ett konstverk av Fatboy Italia. Inte bara barn älskar den överdimensionerade loungekaninen. De vuxna beundrare kan njuta av XXL -versionen av denna designerbarnsfåtölj. Tack vare sitt rena bomullsöverdrag är fåtöljen underbart mjuk och robust. Fåtöljen C09 XS är inte bara en gosig kanin och en bekväm lounge, utan också en bekväm sovplats för de små.

Modern barnstol Orange Slice Junior Artifort av Pierre Paulin

barnfåtölj-design-Orange-Slice-Junior-Artifort

Denna barnfåtölj av den franska designern Pierre Paulin imponerar med sin exceptionella sittkomfort och attraktiva, genomtänkta design. Denna modell är lika bekväm och estetiskt tilltalande som sina föregångarmodeller, men den drar nytta av en annan viktig fördel som utan tvekan är värd att nämnas. Det är det stora utbudet av färska färger som barn och deras föräldrar kommer att finna oemotståndlig.

barnrum-komfort-läs-stol-Orange-Slice-Junior-Artifort

Som du redan vet bör färgernas kraft inte underskattas. Som bekant påverkar de vårt humör och hela rumsatmosfären. Till exempel kan en gul fåtölj för barn stimulera kreativitet och främja kommunikation. En grön möbel däremot bör ha en lugnande effekt på ett upphetsat barn.

fåtölj-barn-Orange-Slice-Junior-Artifort

Orange Slice Junior barnfåtöljer från det nederländska företaget Artifort finns i ett brett utbud av attraktiva och rika färgnyanser. Naturgrön, en lugn blå, djupröd eller pastellrosa är bara några av de många varianterna för det behagligt mjuka omslaget. På grund av mångfalden av färger passar dessa fåtöljer perfekt för alla inredningar.

Artifort Mushroom fåtölj och pall för barn

pall-barn-fåtölj-Artifort-svampstol

Utan tvekan har den orangegula versionen av barnstolen blivit emblematisk, förmodligen tack vare möbelns attraktiva namn – “apelsinskiva”. Som du redan kan gissa var de specifika formerna på barnstolens säte och ryggstöd inspirationen till dess söta namn. För övrigt har barnfåtöljerna från Pilz -kollektionen samma fascinerande färger.

Bolle barnfåtölj från Giovanetti med avtagbart lock

färgad-barnstol-fåtölj-Bolle-Giovannetti

Ett annat verkligt mästerverk från det italienska företaget Giovannetti är Bolle designer barnfåtölj. Dess rika färgpalett verkar inspireras av godis och godis som finns på marknaden för barn, som de små älskar att snacka på. Denna möbel har måtten 83 x 83 x 73 cm och är utrustad med ett avtagbart lock, vilket mammor säkert kommer att uppskatta.

Gumball Junior – ergonomisk barnfåtölj från Plust

fåtölj-barn-färgglada-ergonomiska-GUMBAL-JUNIOR-PLUST

När man talar om söta och charmiga möbler kan man helt enkelt inte förbise den ergonomiska fåtöljen Gumball Junior från den italienska designmöbelproducenten Plust. Den runda, ergonomiska formen erbjuder en bekväm plats att spela eller koppla av. Gumball Junior kan också användas utomhus och är ett riktigt blickfång på grund av sin storlek (70 x 64 x 49 cm).

Baby Vanity Fair barnfåtölj av Poltrona Frau R. & D..

stoppad-barn-fåtölj-läder-BABY-VANITY-FAIR-Poltrona-Frau

Denna eleganta Baby Vanity Fair läderfåtölj för barn skiljer sig bara i sin storlek från den legendariska Vanity Fair för vuxna. Fåtöljen i rött läder från det berömda märket Poltrona Frau ska visa barn från tidig ålder hur en klassisk, smakfull och snygg möbel kan se ut. Denna exakta kopia av originalet utstrålar en speciell charm utan tvekan.

Magnifik Polart barnfåtölj för tjejer

rosa-frodig-ottoman-rosa-POLART-barnfåtölj

På bilden ovan kan du se en vacker och elegant fåtölj i en ljusrosa från det mexikanska företaget Polart. Den vackra, prinsessliknande fåtöljen åtföljs av en ottoman, som sticker ut med sitt utsmyckade ramutseende. En sådan barnstol skulle framkalla en vacker, sagoliknande atmosfär i varje flickas rum.

366 Junior Velvet från 366 Concept

trä-läder-LUNIOR-VELVET-366-CONCEPT

Alla som vill ta med en touch av vintage i barnrummet kommer att bli mycket nöjda med denna Junior Velvet barnfåtölj. 366 Junior Velvet är en designklassiker skapad av begåvade Marian Chierowski. Ramen på designerbarnsfåtöljen är gjord av aska och bokträ, medan locket är tillverkat i ett extraordinärt tyg. Den fläckresistenta ytan är mycket lättskött tack vare den inbyggda Aqua Clean-tekniken från 366 Concept. Det fina tyget reflekterar ljuset på ett vackert sätt. Velvet -kollektionen imponerar med en mångsidig färgpalett och gör designers barnfåtölj lämplig för varje barnrumsinredning.

BUZZIPUZZLE -puff från BuzziSpace

barnfåtölj-form-pussel-delar-BuzziSpace-BUZZIPUZZLE

En annan unik sittmöbel för barn som är ett absolut blickfång är den stoppade puffen BUZZIPUZZLE från BuzziSpace. Puffen består av individuella “pusselbitar” som kan ordnas efter önskemål. Denna fåtölj glädjer inte bara ögat, utan gör också något bra för ryggen. De enskilda kuberna är täckta med mjuk filt och har en skonsam effekt på ryggen på grund av den revolutionerande formen och den högteknologiska produktionsprocessen.

 Färgglad Adrenalina fåtölj för barn

nida-adrenalina-barn-fåtölj-design-tjej

Ta en titt på de andra förslagen från bildgalleriet och välj designfåtöljen för barn som du gillar bäst.

Camion från Binome Design – barnfåtölj av trä och syntetiskt harts

Camion-Binome-barnfåtölj-rosa-bilform

Pouf Island från Inday

barnstol-design-färgglada-Island-Inday