Designmöbler och dekoration av Lenny Kravitz på CB2

Designmöbler och inredning -interiör-design-vit-svart-new-york-stil

Skådespelare, sångare, modedesigners försöker bli framgångsrika eller åtminstone bli populära i andra branscher. Oavsett om det är misslyckade resultat eller tvärtom – glamorösa konstverk har ett pris för föremål med etiketten från en kändis. Den berömda rockstjärnan Lenny Kravitz har engagerat sig i möbeldesign sedan 2003. Han sätter ihop ett team av arkitekter och designers, grundade en studio för inredning “Kravitz Desingn” i New York och designar Designmöbler och dekoration under denna etikett.

Designmöbler och dekoration inspirerad av New Yorks kultur på 70 -talet

Designmöbler och inredning -interiör-design-skänk-konsol-matbord-chic

Den berömda sångaren lanserar en samling designermöbler och dekorationer i samarbete med den amerikanska möbelbutiken CB2, som fångar den omisskännliga rockstilen i Lenny Kravitz och översätter den till moderna interiörer. Musikern hittade inspiration för dessa möbler i New Yorks kultur och livsstil på 1970 -talet.

Designmöbler och dekoration – Byter skänk / mediaskåp

Designmöbler och inredning -interiör-design-skänk-byrå-spegelfronter-lenny-kravitz

Enkel konstruktion och rektangulära proportioner kommer inte att skilja denna skänk eller konsol från resten. Men det som är speciellt är spegelfronterna med ett diagonalt rutnät. Den typiska strukturen av klart och frostat glas med metallisk effekt imiterar fronter av rostfritt stål som är typiska för 1970 -talet.

På CB2 för cirka 972 euro

Designmöbler och dekoration – sidobord Nova

Designmöbler och inredning -interiördesign-sidobord-kub-svart-mässing-kub

Nästa bord är kubformat med svart syntetläder klädd på tre sidor. Höjdpunkten är den blanka mässingsinre delen, ramen, på bordet. Den effektiva kombinationen av material ger denna möbel en speciell charm och får den att se annorlunda ut när den vänds. Den är lika lämplig för användning i vardagsrum och sovrum.

På CB2 för cirka 382 euro

Designmöbler och dekoration – Bousaf sidobord

Designmöbler och inredning -inredning-design-sidobord-mässing-rund-lenny-kravitz

Denna “gyllene” lilla möbel förkroppsligar den eleganta glamouren från 70 -talets New York -klubbkultur. Det lyser, skimrar, ser riktigt glamoröst ut och är funktionellt samtidigt. Förvaringsytan är fanerad med valnöt och passar utmärkt som sidobord i vardagsrummet eller sängbordet bredvid sängen.

På CB2 för cirka 291 euro

Designmöbler och dekoration – Ya Ya soffbord

Designmöbler och inredning -inredning-soffbord-minibar-runt-funktionellt-vardagsrum

Ya Ya soffbord är särskilt lämpligt för fester och sociala kvällar. Den är liten, rund och extremt funktionell – en minibar är integrerad i det ihåliga utrymmet under bänkskivan i valnöt. Alla drycker, flaskor, glas och is kan snyggt döljas och samtidigt är de inom räckhåll.

På CB2 för cirka 690 euro

Designmöbler och inredning -interiördesign-soffbord-minibar-rund-vit-högblank

Designmöbler och dekoration – Catru sidobord

designer-möbler-dekoration-inredning-sidobord-pall-funktionell-nickel-blank

Det lilla pelarbordet ser monumentalt och skulpturellt ut med sin kapitalliknande form. Det blanka metallutseendet ser ut som polerat rostfritt stål och blir en elegant accent i interiören. Bordet kan omvandlas på lämpligt sätt – från ett sidobord för förvaring av tidskrifter eller drycker till en elegant pall när en fluffig kudde läggs på den.

På CB2 för cirka 340 euro

designer-möbler-dekoration-inredning-design-sovrum-pall-sidobord-kisssen-päls-svart-vit

Designmöbler och dekoration – Topanga hörn minibar

designer-möbler-dekoration-inredning-design-hörn-rum-minibar-valnöt-trä-minimalistisk

En minimalistisk möbel av valnötsträd optimerar utrymmet i hörnet och gör det till en funktionell minibar. Det är en stor bit av små möbler, särskilt lämplig för små lägenheter, där du bör spara utrymme och ändå inte avstå från komfort och elegans.

På CB2 för cirka 729 euro

Designmöbler och dekoration – Rake Chair

designer-möbler-dekoration-interiör-design-stol-mässing-ram-cantilever-arbetsstation-elegant

Rake -stolen är en elegant fribärande stol med metallram och valfritt med avtagbar klädsel av svart läder. Den finns i flera versioner – mässing och nickel, med eller utan läderklädsel. Rake är lämplig för användning i alla områden som en snygg stol med ett klassiskt, reducerat formspråk. Ürpdukt -serien erbjuder också pallar med liknande design och utseende.

Med CB2 för cirka 290 euro

designer-möbler-dekoration-inredning-design-cantilever-stol-mässing-läder-klädsel

Designmöbler och dekoration – Lola bordslampa 

designer-möbler-dekoration-interiör-design-lampa-armatur-lampskärm-mässing-ekologisk-snygg

Den eleganta lampan består av en bas i mässing med en organisk form och en enkel vit lampskärm av rent bomullstyg. Den kan hitta en plats i alla områden – i läshörnan, på sängbordet, i korridoren och blir ett definitivt blickfång. Foten lyser och det varma ljuset ger ett skimmer på den polerade ytan.

På CB2 för cirka 339 euro

Designmöbler och dekoration – kuddar

designer-möbler-dekoration-inredning-design-hemtextilier-kuddar-mönster-tyger

Mönstrade tyger i en viss färgpalett kan kombineras underbart, ha en avslappnad, mysig och smakfull effekt. Kuddar och hemtextil är viktiga punkter i designen och får rum att se livliga och hemtrevliga ut. Kravitz Design i samarbete med CB2 erbjuder några varianter – linjära mönster – zigzag, diagonaler, ränder, även neutrala svartvita mönster, samt de som är gjorda av päls och läder. Valet är ditt!

På CB2 för från cirka 39 till 175 euro

Designmöbler och dekoration – mattor

designer-möbler-dekoration-inredning-vardagsrum-matta-soffa-beige-ljuskrona-neutrala färger

Kollektionen erbjuder två versioner av mattor, som naturligtvis finns i flera storlekar. Vibrations är en lurvig matta i nyanser från brunt till krämigt vitt med ett distinkt sicksackmönster. Den är gjord för hand av ren nyzeeländsk ull och finns i två storlekar – 127 x 203 cm och 203 x 254 cm. Vibrationer finns med CB2 för cirka 535 för den mindre versionen och 1070 för den större.

designer-möbler-dekoration-inredning-design-matta-ull-sicksack-brun-beige

Changes är den svartvita mattan från kollektionen med ett diagonalt mönster. Den är gjord av en plyschblandning med Nya Zeeland och indisk ull och finns i de storlekar som anges ovan – cirka 388 euro för den lilla versionen och cirka 777 euro för den större.

designer-möbler-dekoration-inredning-design-sovrum-sängbord-sidobord-guld-lenny-kravitz

* Du hittar hela produktserien med designmöbler och dekoration från samarbetet mellan CB2 och Lenny Kravitz här