Exklusiva designmöbler från Italien för vardagsrum, kontor och trädgårdar

designmöbler Rossi di Albizzate alea modulära soffset

Rossi di Albizzate designer exklusiva designmöbler sedan 1935. Detta ledande italienska företag har fått världsomspännande erkännande för sin moderna och ovanliga möbeldesign. Företaget producerar främst fyra distinkta kollektioner – Advanced Line, för vardagsrum och utomhusområden. Var och en av dessa stilar har sina egna egenskaper.

Moderna designmöbler av Rossi di Albizzate

divan group möbeldesign Rossi di Albizzate

Mjuka former och linjer i kombination med ljusa färger kännetecknar “Advanced Line” av Rossi di Albizzate. Detta är en samling designermöbler för roliga människor. Det finns ett omfattande sortiment av produkter i denna kollektion. Tillräckligt för att inreda ett helt hus. Denna lekfulla samling innehåller möbler som inbjuder dig att gosa med sin mjuka klädsel. Dessa Designmöbler ser ut som att de är redo att ge dig en stor kram.

Designmöbler av “Avancerad linje”

superuovo barstol vit svart Rossi di Albizzate

Den iögonfallande moderna möbelkollektionen för vardagsrummet är för sofistikerade och eleganta interiörer. Den avsedda funktionen kallas ”Living area line” och talar för sig själv. Denna samling består av 26 samordnade system. Dessa Designmöbler presentera oss en högkvalitativ kollektion som innehåller ett förfinat urval av smakfulla mönster. Många av dessa mönster hänvisar till distinkta stilistiska epoker. Den övergripande effekten är att dessa möbler har den tidlösa kvaliteten i samband med moderna klassiker. Ganska annorlunda än överklagandet av Avancerad linje.

Exklusiva designmöbler för kontoret

designmöbler Rossi di Albizzate kontorsmöbler ergonsystem

Executive Office Line “ är tillägnad kontorslokaler, lyxiga konferensrum och högklassiga affärer. Möblerna i denna kollektion är helt enkelt eleganta, bekväma och mycket funktionella. Det finns trots allt ingen anledning till att chefen eller kontorsarbetaren inte kan njuta av samma bekvämlighet på jobbet som de är hemma. Det finns 19 olika möbelstilar och över 180 individuella produkter som kan göra en stressig arbetsmiljö bekväm.

Moderna designmöbler för utomhusbruk

trädgårdsmöbler pool design Rossi di Albizzate träbord

För att göra sitt produktsortiment komplett har Rossi di Albizzate också skapat en samling möbler speciellt för utomhusbruk. Många delar delar samma livfulla och färgglada mönster som i “Avancerad rad “. Formerna är mjuka och perfekta för avkoppling i solen. Det finns också lyxiga solstolar för solterrasser eller vid poolen. Den flexibla sittplatsen kan grupperas för sociala evenemang. Vad mer behöver du för att hälsa på den perfekta sommaren??

Coral Bay -soffa med bord

designmöbler Rossi di Albizzate soffa i korallvik utomhus

Surfa solstolarsurf utemöbler Rossi di Albizzate

La Sourse skåp med lådor

kontorsmöbel designer Rossi di Albizzate la sourse skåp

Otto kontorsfåtöljotto kontorsmöbelgruppen Rossi di Albizzate

Lobbyutveckling

lobby evolution vardagsrum hörn bäddsoffa italien

Halley soffahalley soffmöbler Rossi di Albizzate italy red

Domino modulär soffadomino modulära soffmöbler Rossi di Albizzate

Supersassi soffa

 supersassi soffläder roligt

Shu fåtöljshu fåtölj vitt färgglatt vardagsrum

Shu pallshu pall designer möbler Rossi di Albizzate

Häckande fåtölj med pallhäckande fåtölj med pall exklusiva möbler italien

Rörlig ryggsoffamoderna möbler Rossi di Albizzate flyttbara ryggstöd

Londalunga soffa

londalunga soffdesignmöbler Rossi di Albizzate

Babasoffa med fjädermotivdesignmöbler Rossi di Albizzate babasoffa avancerad samling