Fällbara möbler för moderna nomader kan monteras utan verktyg

hopfällbara möbler fåtölj bord rumsavdelare svart blå modern

De schweiziska formgivarna Panter och Tourron presenterade vikbara möbler för moderna nomader under möbelmässan i Milano. Möbelserien “Tense” fascinerade besökarna på “Alcova” -utställningen inte bara med sin snygga design, utan också med sin extremt enkla struktur och låga vikt. Det är den perfekta lösningen för alla som gillar att resa eller måste flytta ofta på grund av ett jobb. Den bekväma fåtöljen, de två funktionella rumsavdelarna, de två lamporna och det praktiska matbordet kan transporteras helt platt och väger mindre än 20 kg.

Fällbara möbler erbjuder en flexibel lösning för moderna nomader

vikbara möbler ny samling schweizisk design Milan möbelmässa

Livet brukade vara annorlunda. Då köpte våra morföräldrar ett hus, flyttade och bodde i det för livet. Numera är livet mycket mer hektiskt, och den yngre generationen är därför mycket mer rörlig. Orsakerna till att flytta är väldigt olika. När de letar efter rätt jobb bestämmer många specialister att byta plats. Den första lilla hyreslägenheten kommer att bytas ut mot en större med tiden. Eller så har du en långdistansrelation och vill nu flytta in med din partner. Men sen uppstår senast frågan: var man ska placera möblerna?

hopfällbara möbler utökat matbord fåtölj stoppning belysning rumsdelare

Fällbara möbler är ett funktionellt tillägg till den moderna interiören och erbjuder en flexibel lösning för alla som rör sig ofta. Möblerna erbjuder många rumslösningar för både stora och små rum och kan effektivt iscensättas både som solister och i en ensemble. När de tas bort är de helt platta och lätta att transportera. De kan sedan installeras på plats på några minuter utan verktyg. Speciella spännbälten håller ihop de enskilda komponenterna.

Fällbara möbler: en översikt över möbelserien “Tense”

vikbara möbler platt transport svart aluminium soffbord

Det kompakta bordet från kollektionen är helt tillverkat av aluminium. Den består av två delar, en minimalistisk hopfällbar bordsskiva och ett bordsben. Bordsramen fästs på bordet med hjälp av ett spännband.

hopfällbara möbler matbord aluminium moderna idéer funktionella

Två rumsavdelare i mesh för sneakers kan dela rummet i flera områden. De är halvtransparenta, så de släpper igenom solljuset, men områdena är fortfarande optiskt separerade från varandra.

vikbara möbler rumsdelare halvtransparent rymdlösning liten lägenhet

Den fällbara fåtöljen består av två plywoodpaneler, som också är något böjda med hjälp av spännbälten. Den första delen fungerar som ett bekvämt säte, den andra delen – som ett ryggstöd. Fåtöljen är stoppad, locket kan tas bort och rengöras när som helst.

hopfällbar möbelfåtölj två avdelare trä utan verktyg

Förläng vägglampa vikbara möbler metall

Vikbar möbelhängande ljus transport platt

Projekt av Panter och Tourron