Hållbara moderna stoppade möbler – inredningsidéer från Pure

Hörnsoffa-levande trender 2013 inredning-öppen spis

Det kanadensiska företaget Pure, grundat 2007, och designern Ami McKay producerar hög kvalitet moderna stoppade möbler för stilfullt boende och bekväm avkoppling. Företagets olika produkter förfinas in i minsta detalj och visar kompromisslös kvalitet och högt ansvar för miljö och natur.

Eco -möbler – moderna stoppade möbler

Soffgrupp design-grön klädsel

Designern Ami McKay har redan fått flera utmärkelser. McKay är inspirerad och skapad av naturen moderna stoppade möbler, som lovar en hög komfort och ett hälsosamt liv – så att du kan njuta av varje timme i vardagsrummet. Pures stil är ren och lätt att känna igen. Endast biologiskt nedbrytbara och hållbara material används – biologiskt nedbrytbart naturlatex, rå bomull, möbelstommar av massivt trä, hampa, bambu etc. Hållbarhet, miljömedveten design och kompromisslösa lösningar med hänsyn till människors hälsa utgör grunden för Pure filosofi.

Exklusiva moderna stoppade möbler är lämpliga för alla rum

Klassiska stoppade möbler-mörkt vardagsrum

Kvaliteten på hållbara möbler återspeglas i möjliga användningsområden. Förutom de klassiska kollektionerna får stoppade möbler mer och mer plats i kontorsmöbler. Moderna stoppade möbler är trendiga för det moderna vardagsrummet i alla färger.

Designer stoppade möbler

Blue Couch-Pure Designer Soffa

enkel moderna stoppade möbler kan kombineras mycket bra med gamla rustika möbler och se elegant ut i moderna lägenheter. Klädda möbler med ett futuristiskt utseende bör prydas med en mer avantgardistisk dekoration. Hur som helst är de stoppade möblerna i fokus för ett vardagsrum. Alla produkter från Pure säkerställer den perfekta känslan av välbefinnande och fullständig avkoppling och ger också rummet ett elegant utseende och en karaktär.

Miljövänlig design för hemmet

Eco möbelklädsel lantlig stil ren design

Allt moderna stoppade möbler av Pure De ser inte bara bra ut, de känns också perfekta. Varje möbel är ett uttryck för komfort, elegans och mysighet. Med tiden har Pure bevisat vad de sanna värdena för en långvarig möbel är. Företagets serier är uppkallade efter de fyra grundelementen – vatten, eld, jord, luft. Resultatet är den perfekta kombinationen av färg, form och funktion – en enastående egenskap hos företaget.

Må bra och slappna av

Klädda möbler Ren Ami McKay-röd vit

Klädda möbler i lantlig stil

Vardagsrum i lantlig stil möbler möbeldesign

Exklusiva stoppade möbler

Vardagsrum lädermöbler stoppade säten svartgrå matta

Enkelt kök och kontorsmöbler

Hörnstol kudde köksmöbler-vit klädsel

Vardagsrum – stoppade möbler i vitt och grönt

Sittmöbler klädsel-vita ekomöbler

Stoppade möbler av hög kvalitet från Pure

Grå stoppade stolar matsal fåtöljer soffa

Fåtölj design i vitt och rött

Design stoppad fåtölj röd och vit

Klassisk Klädda möbler i vardagsrummet

Vit sittsoffa-Pure Design Ami Mckay