Italienska möbler från MisuraEmme för modern inredning

högglans vardagsrumsbelysning dynamisk MisuraEmme

MisuraEmme är ”ett fantastiskt italienskt märke”. Hon är stolt över sitt kulturarv och sitt bidrag till omdesignen av den moderna interiören. MisuraEmme grundades 1939 och har tillverkats sedan dess Italienska möbler för modern inredning.

Italienska möbler med enkel design

enkel design vägg enhet ljusa tydliga linjer

MisuraEmme är med rätta stolta över sina ”Made in Italy” -designer. De klassiska italienska inredningsdesignerna har varit populära i århundraden, men numera följer italienska konstnärer och designers den modernistiska rörelsen. De har omfamnat de nya trenderna för att skapa nya koncept som är mer lämpade för den moderna, tekniskt avancerade eran. Den typiska MisuraEmme -produkten är enkel, elegant och mycket funktionell. Dina kunder njuter av de tydliga linjerna och det enkla utseendet på den strömlinjeformade, moderna interiören av MisuraEmme.

Italienska möbler för elegant inredning

Italienska möbler MisuraEmme vit bokhylla vit

MisuraEmme en rad hyllor, väggar och skåp som kan förbättra och effektivisera modern inredning. Den där Korsning Hyllsystem är från Mauro Lipparini designad och som ”en verklig innovation som förnyar konceptet med bokhyllor.” Hyllans konstruktion är förfinad och lätt. Detta skapar en känsla av visuell lätthet i hela den moderna interiören. Det är också av samma designer Tao Day -samling. Tao Day finns i många olika former, storlekar och texturer: matt eller glansigt, lackerat eller med ett slätt lack.

Bokhylla med dynamisk konstruktion

Italienska möbler MisuraEmme bokhylla dynamisk inredning

MisuraEmme designar också en rad snygga garderober. Italienska möbler som den här ger inte bara en riktig elegans till sovrummet utan också förbättrar den livliga livsstilen. Ett framstående exempel är den fantastiska I-Box, en fantastisk walk-in closet. Den enkla garderoben blir ett lyxigt omklädningsrum, fullt utrustat med alla moderna bekvämligheter.

Sitins modulära soffa med integrerad bokhylla

modulär soffa i inbyggda bokhyllor MisuraEmme

För att komplettera sin holistiska inredning producerar MisuraEmme också ett brett utbud av stoppade möbler och tillbehör till vardagsrummet. Dessa har samma egenskaper, enkla tydliga linjer, former och utföranden som hyll- och förvaringssystemen. Så de är helt kompatibla med konceptet med en modern inredning.

Hörnsoffa i ecru

Italienska möbler MisuraEmme hörnsoffa i ekruträ

Den smala “Sitin” -soffan är “En exklusiv modulär soffa.” Den är också smart och innehåller en snygg bokhylla. Denna kombination är en innovation som användare återuppfinner i sitt bostadsutrymme. Sitinsoffan består av en serie mindre moduler klädda med lyxiga och bekväma kuddar. MisraEmmes kommentar om denna soffa är – “En verklig balans mellan elegans och modernitet som gör soffan lämplig för olika livsstilar”.

“Crossing” väggdel

korsväggsenhet högglansblå italienska möbler MisuraEmme

Väggdel i mysiga bruna toner

vägg enhet trä modern inredning brun

Klädda möbler från MisuraEmme

Italienska stoppade möbler MisuraEmme hörnsoffa

Hyllsystem av ljust trä

Italienska MisuraEmme hyllsystem för väggaggregat ljust trä

Moduler från soffan

Italienska möbler MisuraEmme modulär soffa i bokhylla

elegant golvlampa

Italienska möbler MisuraEmme hörnsoffa golvlampa sidobord

Böjd sänggavel

Italienska möbler MisuraEmme säng av läder

Säng i trä

Italienska möbler MisuraEmme säng trästomme

Retro stil

Säng MisuraEmme retro stil

klädkammare IBox

ibox klädkammare italienska möbler MisuraEmme

Glansig garderob

blank garderob med skjutdörrar blå MisuraEmme

runt matbord i glas

glasbord vit modern matsal

eleganta svarta matsalsmöbler

matsalsmöbler svart italienska möbler MisuraEmme