Modern bänk för två – futuristisk design av plast

Bänk konstverk tvåsitsig flickrum

Vi presenterar dig en modern bänk, som helt imponerade oss med sin futuristiska design och snygga utseende. Designen är en del av serien “Slippery when wet” och skapades av den begåvade designern Colin Tiyani.

Modern bänk i mjuk lila färg erbjuder sittkomfort för två

Trädgårdsplast tvåsitsig lila grå

Vanligtvis tänker du på bänken som en rustik möbel för köket eller trädgården. Men den begåvade designern Colin Tiyani presenterade nyligen en modern bänk Tillverkad av plast med en slät och blank yta. Bänken var ursprungligen utformad som en plats för flickans rum – dess form är mjuk, med många kurvor och ser feminin ut. Öm lila färg ger designen ett trendigt utseende. Men det snygga utseendet och de silver accenterna gör möblerna perfekta för många andra områden i huset. En minimalistisk inredning i synnerhet kommer säkert att dra nytta av möblerna. Bänken är tillverkad i en begränsad serie.

Modern bänk för inomhus och utomhus

snygg bänk surfbräda plast

de modern bänk kännetecknas av sin högpolerade yta. Den högglansiga möbeln modellerades först i ett datorprogram. Flera datorstyrda maskiner tillverkade sedan bänken som en enda enhet, så att den mjuka formen och kurvorna ser naturliga ut. Slipningen och finskan gjordes sedan för hand av företagets erfarna personal. Till slut skapades en funktionell, konstnärlig möbel – som designern själv förklarar.

Högpolerad yta – designens kännetecken

Matplats minimalistisk stil bänk modern plast

Slingrande form – bekväm bänk för två

Detalj moderna möbler laserskurna en enhet datorprogram modell

minimalistisk design med stabil konstruktion

modern bänk högglans möbler köksstol

Bänken är en del av serien “Slippery when wet”

chic bänk tjejerum i plast högglansiga designmöbler

Delikat lila färg

modern bänk futuristisk look lila grå färg