Modern gungstol med en rolig design av Rossi di Albizzate

modern gungstol design dondolo rött läder

Detta är en ovanlig sådan modern gungstol. Dondola gungstol är definitivt modern, ser ganska bekväm ut och ger intryck av att det skulle vara kul att sitta på. Men är det snyggt? Svaret är ganska ärligt, nej! Men den har andra egenskaper.

Modern gungstol med läderöverdrag

modern gungstol design läder banan gul

Designad av Arch Pio och Tito Toso för Rossi di Albizzate Dondolo är faktiskt en hel samling ovanliga moderna gungstolar. Den inre stolramen är gjord av plywood och sedan vadderad med ett tätt lager av mjukt ‘skum’ och slutligen klädd i mjukt Dacron Dupont ® -material. En svängbar stålbas ger stöd.

Modern gungstol som en liten banan

modern gungstol design halvmåne look

Grundformen på den här galna gungstolen ser ut som en kort tjock banan eller kanske en knubbig halvmåne. Dessa likheter syns tydligast i den gula versionen. Dess böjda design utvecklades tydligt från gungstolens väsentliga funktion. Det finns inga armstöd eller nackstöd. Konstruktionen representerar en enda naturlig form som sitter på en oansenlig gungande bas.

Dondolo av Rossi di Albizzate

modern gungstol design av dondolo rossi di albizzate

Utseendet på denna ovanliga moderna gungstol kan ändras genom att byta tygskydd. Dessa kan enkelt tas bort för tvätt och finns i en ull- och lycrablandning. Det finns också läder- eller läderimitationer, men dessa är inte avtagbara. Omslagen finns i ett brett utbud av ljusa mättade färger.

avtagbart tygöverdrag

modernt gungande fåtölj design tygöverdrag röd

Dondola gungstol är bara en liten del av det Rossi di Albizzate -samling. Denna färgstarka och oförglömliga kollektion innehåller 21 möbeldesigner och totalt 160 mycket innovativa produkter. Detta område visar sig vara mycket populärt och har uppnått världsomspännande erkännande. Huvuddragen i dessa möbler är de mjuka, tjocka formerna, rundade kanterna och tonvikten på ljusa färger. Kollektionen har ett lekfullt utseende som sett med den ovanliga gungstolen Dondola. Faktum är att dessa bitar skulle vara perfekta för barnkammaren eller tonårs sovrummet.

Utomhusversion med sidobord

gungstol design utomhus terrass trädgård sidobord glasskiva

I utomhuskollektionen presenterar Rossi di Albizzate ett vackert utbud av möbler för trädgården, på terrassen eller vid poolen. Detta inkluderar en annan version av gungstolen Dondolo som har specialanpassats för utomhusbruk och är gjord av vattentätt material. Det finns till och med ett litet sidobord med en glasskiva.

av Jaz

vattentätt lock

modernt gungstol trädgård dondolo vattentätt lock

Gungstol för trädgården

modern gungstol design utomhus trädgård vattentät

Dondolo röd

 gungstol design rosso di albizzate röd      modern gungstol design dondolo röd

barstol  modern gungstol design dondolo barstol

med stolbengungstol design dondolo utförande ben

vit barstol  barstol dondolo vit rossi di albizzate