Moderna designerbord förlitar sig på kontraster mellan former och material

designer-bord-massivt trä-bord-plast-ben-transparent-stol-akryl

Vid design av möbler är principen om kontrast och enhet en viktig regel. Vi har redan visat dig flera gånger hur kontrasterande material avsiktligt iscensätts i modern design och går ihop till ett. Vi har förberett många exempel här – designerborden i Mix and Match -serien från Camilia House övertygar med lämpliga materialkombinationer och modernt formspråk. Dessa originella bordsmodeller har tillverkats enligt individuella kundkrav.

Trendiga designerbord – rustikt trä och metall charmigt kombinerat

designer-bord-rustik-trä-topp-massivt-trä-bord-design-ben

Kombinationen av metall och trä, trä och akryl, samt ett attraktivt färgkoncept erbjuder stort utrymme för individuella designkrav. Samspelet mellan varmt och kallt, slätt och grovt, polerat eller grovt, transparent eller fast gör varje bord till ett individuellt mästerverk som skapas rent för hand. Hela kompositionerna verkar vara gjorda av ett stycke och blir extraordinära iögonfallande i varje rum.

Camilla House är ett designorienterat möbelföretag med mer än 45 års erfarenhet, specialiserat på tillverkning av möbler som är gjorda för mänsklig själs föränderlighet, samtidigt som de uppfyller de specifika kraven för bostäder och kommersiella projekt och möter tidens anda.

Trä och metall i stilren kontrast

moderna-runda-bord-matbord-bordsskiva-massivt trä-mörk-lackad-metall fötter-designer bord

Värmen i trä kombinerat med metallens glans

moderna bord-massivt trä-topp-rustika-metalliska-ben-designer-bord

Designerbord och sittmöbler understryker den individuella stilen 

möbel-set-metall-ram-rektangulär-soffbord-bar stol-sidobord-set-designer-bord