Moderna designmöbler – 7 vackra inredningsidéer för hemmet

Moderna designmöbler skalformade fåtöljer-kuddar-bekväma-marco-sousa-santos

Materialen av hög kvalitet och den vackra designen har stor betydelse för en modern inredning av lägenheten. I denna artikel presenterar vi några moderna designmöbler som skulle ge din lägenhet en speciell känsla. Vi har samlat fina idéer för möbler som passar som inspiration för ditt nästa köp i möbelbutiken.

Moderna designmöbler – bekväm fåtölj med kuddar

Moderna designmöbler fåtölj-skalform-trä-kudde-bomull-branca-lisboa

Först introducerar vi Shell-stolen från Branca-Lisboa. Det är faktiskt en fåtölj med armstöd som är formad som ett skal. Tillverkarna har använt björkplywood för trästommen och för kuddarna kan du välja mellan bomull och läder.

Moderna designmöbler – kombinerar komfort och elegant design i en fåtölj

Moderna designmöbler fåtölj-stativ-skog-utsikt-lugn-slappna av

Tack vare den ergonomiska designen på fåtöljen kan den placeras framför TV: n eller på en balkong med en underbar utsikt att koppla av. Trästommens form designades av designern Marco Sousa Santos så att den ser ut som en behållare för kuddar. Om du vill ha ett annat överlägg för fåtöljen kan du lägga olika klädsel på den.

Moderna designmöbler – ett trevligt tillskott till inredningen

Moderna designmöbler hängande stol-fårskinn-vardagsrum-utsikt-berg-snö

Hängande stolar och solstolar är Studio Stirlings arbetsområde. Hans produkter är handgjorda av robust stål, varifrån deras styrka och hållbarhet kommer. Hantverket skapar moderna designmöbler för avkoppling som är individuella och smakfulla.

Hängstolar från Studio Stirling är lämpliga för inomhus- och utomhusbruk

Moderna designmöbler hjulhängande stol-klädsel-moderna-hus-pool

Formgivarna David och Joanina Pastoll har skapat ett antal modeller med olika former. Alla är lämpliga för inomhus och utomhus och ser bra ut i trädgården, på terrassen eller till och med i vardagsrummet eller sovrummet. Du kan se hjuldesignen på detta moderna hus. Den hängande stolen ser ut som ett stort hjul och är ett riktigt konstverk som matchar husets stil.

Använd hängande stolar som solstolar vid poolen

modern-designer-möbler-hängande-vilstol-vit-pool-område-pergola-studio-stirling

De hängande solstolarna är en designmöbel som är perfekt för de varma sommardagarna vid poolen. Om det finns en pergola i poolområdet kan de hängande solstolarna fästas vid den. Så du kan till och med njuta av lite skugga under vissa timmar.

Vadderade hängande solstolar för trädgården – moderna designmöbler som garanterar komfort

modern-designer-möbler-gungande-hängande-stol-fårskinn-trädgård-hus

Med en hängande solstol i trädgården kan du glömma stressen. Under dagen kan du läsa böcker utomhus eller bara njuta av frisk luft. På kvällen skapar svag belysning en romantisk atmosfär som talar för en trevlig tid med den älskade.

Hängande fåtöljer med dynor – olika modeller

modern-designer-möbler-hängande-stol-blad-hjul-fårskinn-pastoll-studio-stirling

Tillverkaren har tänkt utgåvan för alla modeller av hängstolen. Fårskinn är ett bra beslut, särskilt för de kallare månaderna, eftersom det är av hög kvalitet och utvecklar tillräckligt med värme. Andra varianter är kuddar eller klädsel, som kan tillverkas av ett tyg som är resistent mot sol och vatten.

Designer sidobord med två varianter för höjden

modern-designer-möbler-soffbord-stål-marmor-olika-höjder-vardagsrum

De italienska designmöblerna kännetecknas av en elegant design som kombinerar den klassiska, moderna och extravaganta stilen. Därefter vill vi presentera Rock Coco sidobord från Erba Italia. De finns i två versioner – med en höjd av 19,5 eller 27,5 centimeter. Mycket ofta köps de två och sätts ihop i vardagsrummet.

Sidobord av marmor och fötter av stål

modern-designer-möbler-italienska-låg-sida-bord-marmor-giorgio-soressi

Designern Giorgio Soressi valde stål till bordsbenen och konturerad marmor till bordsskivan. Det vita marmorsidobordet fungerar bäst i ljusa eller mörka interiörer, där det kan fungera som en accent eller som ett komplement.

Moderna designmöbler för heminredning

modern-designer-möbler-sidobord-marmor-vardagsrum-erba-italia

Rock Coco rektangulära sidobord är perfekt för en modern heminredning och du kan välja mellan fyra olika färger för marmor.

Designstol i aluminium och trä

modern-designer-möbler-lotus-stol-aluminium-trä-läder-sits-enne

Lotus -stolen är en helt ny design från 2016 från tillverkaren ENNE. Designstudion Arketipo har skapat en design med en ram i aluminium, medan sätet och ryggstödet är av trä. För mer komfort är designerstolen täckt med ett lädersäte.

Moderna sittmöbler – Lotus designstolar

modern-designer-möbel-stolar-lotus-samling-fram-bak-arketipo

Lotus -modellen för sittplatser finns i olika versioner. Solstol, fåtölj, matstol och barstol har en liknande design men är lämpliga för olika ändamål. Deras gemensamma specialitet är det bekväma sätet, som är utformat för att linda runt kroppen och ge en bekväm sittupplevelse.

Litet bord med låda för vardagsrum eller sovrum – italienska moderna designmöbler

moderna designer-möbler-sängbord-vita lådor-vardagsrum-soffa-röda kuddar

Io E Te (översatt från italienska “I and you”) är ett sängbord med en låda som har en enkel men elegant design. Bordets ben är gjorda av massivt trä och strukturen är gjord av lackerade MDF -paneler. De två lådorna kan antingen användas som förvaringsutrymme eller så kan de dras ut och användas som matbricka.

Sängbord från den italienska tillverkaren

modern-designer-möbler-sängbord-lampa-trä fötter- låda-esa-vesmanen-horm.it

Det lilla fyrbenta bordet är designat av finländaren Esa Vesmanen, men tillverkas av HORM.IT. Det är perfekt för ett sängbord eftersom det är kompakt i storlek och passar även i små utrymmen.

Moderna designmöbler – sängbord med förvaringsutrymme för sovrummet

modern-designer-furniture-bedside-table-bedroom-furnishing-idea-horm.it

Sängborden i valnöt visar att moderna designmöbler inte nödvändigtvis ska se extravaganta ut och kan vara lika små och multifunktionella.

Bekväm stol med armstöd

modern-designer-möbler-stoppad-fåtölj-bekväm-inoda-sveje-miyazaki

Denna mysiga fåtölj med uttalade armstöd från Miyazaki är rymlig och lämplig för avkopplande stunder. Den passar perfekt i biblioteket eller i vardagsrummet där du spenderar din fritid hemma.

Fåtölj i två färgalternativ från Japan

modern-designer-möbler-stoppad-fåtölj-svart-beige-trä-miyazaki

Två japanska designers arbetade med utformningen av armstöden för att uppnå maximal komfort. Läderklädseln ger fåtöljen det vackra utseendet, som finns i beige med mörka armstöd eller svart med ljusare armstöd.

Arbetsbord med elegant design

modern-designer-möbler-skrivbord-arbets-bord-hemingway-paulo-antunes

Moderna designmöbler är ofta en kombination av olika material. Ett exempel är Hemingway -arbetsbordet av designern Pedro Sousa. Det är perfekt för kontoret och tillsammans med en matchande stol ger det motivation att arbeta.

Hemingway arbetsbord med läder från tillverkaren Paulo Antunes

modern-designer-möbler-skrivbord-hemingway-trä-läder-pedro-sousa

Läderdetaljen är ett smart tillskott till arbetsbordet. Tack vare lådorna kan du få en snygg arbetsyta, som är perfekt för affärsmän eller kvinnor.

Följande är tillverkarnas officiella webbplatser:

* Skalstol av Branca Lisboa

* Hängande stolar och dynor från Studio Stirling

* Marmor sidobord av Erba Italia

* Designer stolar av ENNE

* Sängbord från HORM.IT

* Fåtölj från Miyazaki

* Arbetsbord från Paulo Antunes