Privat arbetsplats RUM En för öppna kontor – funktionella, hållbara och billiga

privat arbetsplats ljudisolerad monter modulärt miljövänligt rum ett

Vid ett NeoCon -evenemang presenterade ROOM -företaget ett fascinerande privat utrymme för kontor med ett öppet kontorskoncept. Den nya produkten inom kontorsmöbelindustrin kallas “ROOM One”. Funktionell design i kombination med hållbarhet är det som definierar arbetshytten. ROOM One är en privat arbetsyta som kombinerar elegant design och en miljövänlig dataskyddslösning.

Privat arbetsplats med hållbar design för öppna kontorslokaler

rum ett ljudisolerat bås privat arbetsplats bärbar ljudisolering

Den ljudisolerade båsen är gjord av återvunna plastflaskor. RUM En kan hittas på marknaden till hälften av priset på liknande arbetsbås. Den privata arbetsytan kombinerar funktionalitet och hållbar design med syftet att förbättra arbetsvärlden i stor skala och lösa det störande bullerproblemet för miljontals amerikaner som arbetar på öppna kontor varje dag.

Även om öppna kontor erbjuder en kreativ miljö, har studier visat att de påverkar både anställdas produktivitet och hälsa. Nästan 50% av de som arbetar på öppna konceptkontor ser integritet som den främsta orsaken till frustration. Till skillnad från människor som arbetar på slutna kontor är anställda på öppna kontor oftare sjukskrivna.

Modern privat arbetsplats skräddarsydd för de anställdas behov

öppen kontors privat arbetsplats gjord av återvunna plastflaskor hållbart rum ett

ROOM One använder en enkel, smart design för att säkerställa integritet på kontoret i öppen planlösning, vilket garanterar en lyckligare och hälsosammare arbetsmiljö. Denna modulära och flexibla arbetsplats designades av Alejandra Albarrán, en prisbelönt inredningsarkitekt och kreativ chef från Mexiko. Arbetsstugan kan monteras på plats på bara 40 minuter, vilket sparar komplexa och dyra byggprojekt, mycket tid och resurser för företaget. Arbetsplatsen är ett miljövänligt och prisvärt sätt att skapa en modern arbetsplats som är skräddarsydd för medarbetarnas behov av integritet och samarbete.

rum en privat arbetsplats ljudisolerad monter kompakt modulär hållbar

ROOM One skapar den perfekta arbetsmiljön. Även om kontorsytan har en speciell design kan Room One -skåpet enkelt anpassas till det. Detta anpassade skapande kan återspegla företagsspecifika koncept. Arbetsbåset är expertdesignat för att skydda privata konversationer samtidigt som det ger ljudisolering. ROOM One minskar bruset med hela 29 decibel.

Den ekologiska aspekten av detta ROOM One -projekt bör inte underskattas. Varje minut hamnar en miljon plastflaskor på deponier. Att använda återvunna plastflaskor för att göra ljudisolerade bås minskar också koldioxidutsläppen.

miljövänligt dataskydd privat arbetsplats ljudisolerad bås rum ett

ROOM One är bärbar och kan transporteras från plats till plats. Kabinen är därför inget hinder för den kommande flytten.Varje modulär arbetsstation är utrustad med ett speciellt ventilationssystem så att luften i kabinen förblir frisk och sval hela tiden.

Bullret på arbetsplatsen var den verkliga drivkraften bakom utvecklingen av ROOM One. Designerna skaffade återvunnet material och arbetade med kunniga akustiksexperter för att i slutändan skapa en lättillgänglig lösning för moderna kontorsytor som erbjuder mer utrymme för glada medarbetare och framgångsrika affärer.

* Läs mer om ROOM One här