Sovrummet byrå “Cascade” av Martin Gallagher

sovrum byrå element våg låda gallagher

En hisnande Sovrumsskåp vi skulle vilja presentera dig för detta i den här artikeln. Det är särskilt ett perfekt val om du letar efter en möbel som är modern och enkel å ena sidan, men ändå har intressanta accenter. Byrån vi pratar om idag för just det med sig. Den har en modern, enkel form som påminner om en låda, med denna design uppdelad av handgjorda element och därmed ges ett unikt utseende. Dessa element var inspirerade av stranden och havet. Designen kommer från den irländska designern Martin Gallagher, som är en passionerad surfare.

Sovrums byrå inspirerad av havet

kaskad sovrum byrå låda design idé

Sovrumsskåpet består av fem lådor. Dessa har inga handtag, men öppnas genom att trycka. Detta stöder den enkla designen utan onödiga krusiduller. Elementen som nämns ovan, som påminner om havets vågor, sträcker sig längs byrån. Om lådorna är öppna skapas ytterligare en intressant effekt. Axelelementen bryts på ett originalt sätt. Om du tycker att detta sovrum är byrå för bra för sovrummet och du föredrar att visa det, kan du använda det för ett annat rum. Den passar i alla rum.

Sovrums byrå med slående element i vågform

handgjorda sovrum byrå design martin gallagher

Byrån är handgjord

carving byrå idé modern trä ljusa möbler gallgher

Designern imponerar också med andra mönster för sovrumskommoden. Om du letar efter en design som inte har några specialeffekter, är Ardara -skänk ett lika bra alternativ. Den består av två sidoskåp och tre lådor. Ytan är idealisk för att sätta upp olika dekorationer. Den lika enkla designen gör denna byrå perfekt för alla andra rum.

Ardara skänk som byrå i sovrum

ardara skänk byrå trä ljusa möbler idé

Sovrumsskänk med skåp och lådor

inredning skänk sovrum lådeskåp modernt trä

Designs of dressers by Martin Gallagher.