Världsberömda modedesigners med hemmakollektioner och aktuella levnadsidéer

vivienne westwood modedesigner kudde extravaggant

Världsberömda modedesigners med hemmakollektioner. Modetiketterna syns också i de nuvarande designmöblerna. High fashion som har kommit in i våra hem och utmanar vår kreativitet och beundran. Det är bara fascinerande hur du kan se samma detaljer, mönster och texturer flytta från catwalken in i interiören. Hitta likheterna själv!

Modedesigner med hemmakollektioner – VIVIENNE WESTWOOD

Modedesigner med hemkollektioner Vivienne Westwood mönster tapetflagga

vivienne westwood kännetecken mode hem idéer färger stil

Excentrisk, elegant, färgstark, med en preferens för bisarra former – som utan tvekan leder till ett namn. Den fantastiska Vivienne Westwood integrerar också hennes stil i tapetkollektionen, som kan fräscha upp alla enkla väggar. Den rödhåriga designern använder välkända tryck och ljusa färger.

Modedesigner med hemmakollektioner – MISSONI HOME

missoni modedesigner med hemmakollektioner sicksack blommönster

Missoni Fashion Show Textures Patterns Home Collection Se

missoni färgglada levande idéer ljusblå orange

Rosita och Ottavio Missoni förvandlar sin passion för inredning till en otroligt framgångsrik designlinje från modemärket. Högkvalitativa textilier möter färgglada mönster för att visa att bara en liten kudde helt kan förändra hemmet. De säger att hemmet är en oas av färger och stämningar. Missoni Home är ett världsberömt märke som inte kan förväxlas.

MARTIN MARGIELA

 martin margiela designer möbler sovrum vit viktoriansk

maison martin modedesigner inredning vit

Modedesigner martin margiela modeller catwalk

Om du vill ge ditt hem en avantgardistisk touch av uppror, cool minimalism och kompromisslös elegans, är Martin Margiela designlinje perfekt för dig. Det presenterades första gången i Milano. Allt badas i vit elegans och renhet.

BOTTEGA VENETA

bottega veneta designmöbler hörnsoffa mörkgrå

bottega veneta mode designar catwalk levande idéer

bottega veneta modedesigners designmöbler

På utställningen Salone del Mobile 2012 presenterade Bottega Venetas kreativa chef Tomas Maier två nya designlinjer för världen. Modemärket visar sin innovativa syn på vårt bostadsutrymme, fyllt med lugn och ro. Sofforna är klädda i läder och sammet, medan skrivbordet och soffborden har blanka glasskivor.

ARMANI CASA

Modedesigner med hemkollektioner inredning armani hotel dubai

Modedesigner inredningsidéer Armani Hotel Milano

Armani Fashion Show världsberömda modedesigners

Utan onödiga och överflödiga element. Allt är genomtänkt in i minsta detalj. Detta är Home Collection från legendariska Giorgio Armani. Armani Casa grundades 2000 och idag kan du hitta allt för vardagsrum, sovrum, badrum och kök i katalogen. De två hotellen av varumärket – Armani Hotels&Resorts – i Dubai och Milano är helt möblerade med dessa lyxiga designmöbler.

KENZO

kenzo mode färgglada mönster matchar modedesigners med hemmakollektioner

kenzo maison designmöbler färgglada levande idéer

Kenzo hörnsoffa ljusorange karakteristisk för kenzo

kenzo designmöbler blommotiv

Bjud in våren i ditt hem och fräscha upp din tråkiga interiör med denna färgglada färgpalett med Kenzo -etikett. Kenzo, känd för sina extravaganta tyger, är en trollkarl som skulle klä upp allt med ljusa, färgglada tryck. Art director Antonio Marras delar med sig att den stora inspirationen för Home Collection kommer från rörelse i alla dess former. Ibland hittar han det i traditionerna i olika länder, ibland väcker bara en blomma hans kreativitet.

FENDI CASA

Modedesigner med Home Collections fendi casa ecru färger interiör

Modedesigner med Home Collections designmöbler fendi casa

Fendi fashion fashion week liknande stil Home Collections

Fendi designmöbler glansig fåtölj runt bord

Fendis lyxfilosofi är inte längre begränsad till accessoarer och kläder. Designlinjen Fendi Casa grundades 1989 och har kombinerat lyxmaterial och högkvalitativ teknik i mer än 20 år. Soffor, fåtöljer, sovrumsmöbler, stolar och hemtillbehör – allt i linje med den lyxiga stil som vi känner till från mode.