LED -belyst soffa från Colico – färgbyte med fjärrkontroll

Färgbyte med fjärrkontroll som passar ditt humör!

LED -belyst soffa från Colico - färger

Har du någonsin drömt om att ändra färgen på din heminredning? Hur ofta? Ja, kanske borde det här bordet vara vitt istället för svart, eller garderoben ska vara rött istället för blått. Egentligen är det inte svårt att föreställa sig denna galna dröm utan att måla. Varför? Tja, på grund av designinnovationerna, förstås.

Välkommen till den nya ljusdimensionen som följer med det nya Asami Light LED -belyst soffa kommer till liv. Denna unika anläggning är från  Italienska företaget Calico gjord. Det är en sann konstnärlig teknik som förvandlar möbler till en annan nivå. Ingenting förblir detsamma eftersom dina möbler börjar ändra färg. Det finns ett mångsidigt stilelement som ändrar färg efter ditt humör. Den här moderna designen ger nya känslomässiga komponenter till atmosfären i ditt hus eller hemmabio.

LED -belyst soffa från Colico – skiftande färger

LED -belyst soffa från Colico - röd

Den har en klassisk soffform men framhävs av LED -accentbelysning och förvandlas till en modern möbel. De skiftande färgerna är anpassade för att ge dig visuell komfort och för att återspegla ditt humör. Allt du behöver göra är att ta tag i fjärrkontrollen och byta färg på lysdioderna. De futuristiska möblerna ger ditt hem en ny identitetsförändring och en egen personlig touch. Du blir designer av dina egna idéer och att dekorera är upp till dig!

LED -belyst soffa av Colico i blått

LED -belyst soffa från Colico -blau

LED -belyst soffa från Colico - dreick

Den eleganta soffan ger ytterligare en mångsidighet och har en modulär design. Fortsätt leta och ta reda på mer om denna coola soffa. Och glöm inte att moderna designförändringar ger färg också.

LED -belyst soffa från Colico - blommor